NEXTDIRECT.COM - 10

• 77 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Как си стеснява? И моя е с  кльощави крака, но глезените са доста широки. Дънки и панталони с по-стегнат ластик много трудно ги обува.  Трудна работа е намирането на подходящи долнища. Има на една марка, коио му са идеални, но са ужасно скъпи. По 20 паунда едно долнище  ooooh!

# 541
# 542
  • around the world, where the heart belongs
Здравейте. За краче с дължина 12.5 см какъв размер обувки да поръчам? Знам, че има таблица в сайта, но предпочитам ако има някой със същия размер да даде съвет Rolling Eyes Благодаря

# 543
  • Варна
Привет,
може ли за малко помощ да помоля? Виждам, че на първа страница не е описан такъв казус.
Днес си получих поредната поръчка от Некст, но за първи път ми се случва вътре да липсва артикул, а е описан във фактурата към поръчката. Случвало ли се е на някой и какво се прави в този случай?  Praynig

# 544
  • София
Точно това не ми се е случвало, обаче напоследък доста си комуникирам с тях. Напиши им мейл с казуса, отговарят сравнително бързо и ще ти кажат какво да направиш.
пиши на този: info@next.ihelpu.nl

# 545
  • Варна
Назад в страниците имаше такъв казус, то не помня да се писа за развитието му. Дано се включи дамата.

# 546
  • на земята
Привет,
може ли за малко помощ да помоля? Виждам, че на първа страница не е описан такъв казус.
Днес си получих поредната поръчка от Некст, но за първи път ми се случва вътре да липсва артикул, а е описан във фактурата към поръчката. Случвало ли се е на някой и какво се прави в този случай?  Praynig
Ако не се лъжа ще ти го изпратят когато е наличен Peace
Поне при сестра ми така беше,досега не се е случвало да има злоупотреби от този сайт Peace

# 547
  • София
На мен това ми се е случвало няколко пъти, но никога липсващия артикул не е бил в общата фактура. Като е наличен и ми го изпратят си е с отделна фактура.

# 548
  • София
на мен веднъж ми липсваше. Беше си в общата фактура, но пишеше отделно че липсва и ще го доставят след седмица, макар че на другия ден го получих.
Ако не се лъжа имаше още една фактура само с този артикул и пак имаше някакъв червен печат че липсва.

# 549
  • Варна
Момичета, май ще си получа липсващото нещо утре. Фактурата е крайно неясна. Никакви печати нямам, нито текст, че ще получа поръчката си на 2 пъти. Имам бланка за връщане само за няколко неща + липсващото нещо и стр. 2 от 2 на фактура пак с част от артикулите, но пак е в несъответствие с артикулите, които получих днес. Т.е. стр. 1 от 2 на фактурата изобщо я няма. Объркването ми идва от факта, че артикулите на стр. 2 от 2 + артикулите от бланката за връщане правят общо цялата ми поръчка.
Но имам 2 мейла за изпратена поръчка, на вторият изобщо не съм обърнала внимание. 2 различни тракинг номера. На едното пише доставено, на другото очаквана доставка утре. Ако си получа нещото утре пак ще пиша.

# 550
Как си стеснява? И моя е с  кльощави крака, но глезените са доста широки. Дънки и панталони с по-стегнат ластик много трудно ги обува.  Трудна работа е намирането на подходящи долнища. Има на една марка, коио му са идеални, но са ужасно скъпи. По 20 паунда едно долнище  ooooh!
Не зная как ги стеснява, но долу горе се оправят, а на глезените са с ластици, ако са без много смешно му стоят на моя малчуган.

# 551
  • Варна
Номерацията на чорапите по номера на обувките ли е или възраст? И за двете не ми пасва. Uk0-2,5; uk3-5.5....

# 552
в раздела за бебета мисля, че е по възраст.
В другите раздели е по номер на обувки.

# 553
Привет,
Носят ми го на следващия ден.

# 554
  • Варна
в раздела за бебета мисля, че е по възраст.
В другите раздели е по номер на обувки.

Щом е по номер на обувка как са разпределени щом обувките в тази секция са до UK12,  а чорапите до 8?

Общи условия

Активация на акаунт