Пазаруване от www.vertbaudet.com - детски стоки с доставка до БГ

• 64 911
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Къде има безплатна доставка? Не виждам да пише. newsm78

# 151
По нагоре момичето писа , че и дава само безплатна доставка с код за първа поръчка. Не съм пробвала, нямам нов акаунт .

# 152
Момичета, кодът 15/30 евро хваща и намалени продукти, като сложите в кошницата нещо ненамалено - дори и възможно най-евтино/  Grinning

# 153
  • на морето
Момичета, кодът 15/30 евро хваща и намалени продукти, като сложите в кошницата нещо ненамалено - дори и възможно най-евтино/  Grinning
Извинявам се за нахалството, но може ли линк на нещо евтинко. Затрупа ни снегът и нетът ми е ужасен-не мога да разглеждам. Благодаря от сърце bouquet

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 12:29 от dodi

# 154
Момичета, кодът 15/30 евро хваща и намалени продукти, като сложите в кошницата нещо ненамалено - дори и възможно най-евтино/  Grinning
Извинявам се за нахалството, но може ли линк на нещо евтинко. Затрупа ни снегът и нетът ми е ужасен-не мога да разглеждам. Благодаря от сърце bouquet
Аз пуснах с една такава блузка за момиченце http://www.vertbaudet.com/En/baby-girls-printed-t-shirt-white.ht … leur=6350&t=1
Незнам Вие какво търсите за момче или момиче и колко голямо. Мога да сортирам и да дам линк.

Аз пък имам нужда от още кодове. За да не се самопоканвам ... някой няма ли празен имейл и да иска покана за него?  Praynig

# 155
Поканилият получава код, след като поканеният пусне поръчка. Няма смисъл да се иска покана, ако няма да се пуска поръчка.

# 156
  • на морето
Аз пуснах с една такава блузка за момиченце http://www.vertbaudet.com/En/baby-girls-printed-t-shirt-white.ht … leur=6350&t=1
Незнам Вие какво търсите за момче или момиче и колко голямо. Мога да сортирам и да дам линк.

Аз пък имам нужда от още кодове. За да не се самопоканвам ... някой няма ли празен имейл и да иска покана за него?  Praynig

Благодаря bouquet Намерих и аз блузки на тази цена за момче Peace
Честита Нова Година!  newsm24 Nature Snowman

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 12:30 от dodi

# 157
Някой има ли наблюдения върху обувките? Изглеждат добре и най-важното, че почти всички са от естествена кожа, но как са като удобство и отговарят ли на номерата?

# 158
  • Sofia
Изключително съм доволна от обувките. Подметките почти винаги са от естествена кожа, не запарват, много здрави. Синът ми много къса обувки и затова ми е важно. Освен това са от тези, при които очевидно се мисли за детския крак -повече място за пръстите, здрава подметка, правилна форма. Купувам и разни Адидас, пума, найк, тези обаче ни пасват най добре. Вчера и аз пуснах едни за пролетта. Според мен размерите си отговарят.

# 159
NBM, благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet

# 160
# 161
Приличат ми на картонени папки с ластик /вижда се ластика/.

# 162
  • Варна
Само веднъж съм взимала обувки и бяха страхотни. Бяха с лепки, но имитираха обувка с връзки. За по-широкото краче на сина ми бяха перфектни. Единствено тях можеше да си събува сам Simple Smile

# 163
  • на морето
Приличат ми на картонени папки с ластик /вижда се ластика/.
верно бе Joy

# 164
  • in a Lovesong
Привет и за много години! Бъдете здрави!

Може ли някой да  ме покани  Praynig

Благодаря на отзовалата се първа съформука  bouquet

п.п. Поръчах с БД и 15 евро намаление. Първоначално бях напълнила кошницата само с намалени неща и не даваше 15 евро, а само БД и като сложих едно нещо само на редовна цена стана  Peace Мисля, че някой по-горе беше писал същото нещо  Hug

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 01:40 от hopе

Общи условия

Активация на акаунт