СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 582
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Да, много е изнервящо и отчайващо, когато бебето плаче без основателна за теб причина, а ти не можеш с нищо да му помогнеш и успокоиш. Нашата бебка от няколко дни така /с рев/ се събужда сутрин. Люлея я, давам й да яде, гушкам я ... задреме и след малко пак отново, докато не повърне изяденото и не ококори усмихната оми  newsm78  #Crazy  Rolling Eyes

И един въпрос - имате ли представа защо не бива да ядем цитруси, докато кърмим? Е аз обожавам портокали и мандарини. Особено вторите - символ са ми на Коледа ...  мога да изям промишлени количества, така се чувствам празнично. А сега трябва да се лиша от тях ... Sad

# 541
Не съм чувала за такова нещо. Аз пия по половин литър портокалов сок на ден.

# 542
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз обожавам фреш от портокал и не съм се отказала от него.Пия почти всеки ден и нямаме проблеми.Важно е да не се прекалява с количествата, а не напълно да се отказваме.Проблем биха предизвикали и ако майката или таткото имат алерии към цитруси.
https://xedra.wordpress.com/2012/11/26/momdiet/

# 543
  • Пловдив
Благодаря ви  Hug

# 544
олеее то имало хиляда разфасофки на Памперс с различни бройки и цена #Crazy

Аз съм на 24 и за второ не искам и да мисля, преди да родя исках три , сега мисля, че и едно ми стига Grinning освен това не беше планирана бременност, беше желана, но за догодина...Ама то моето пискунче отсега си е с характер, няма да му казвам аз кога ще се ражда, нито термин спази ,нито дата за секцио, все бърза...

Да се оплача и аз снощи в 8:30 такъв рев настана, къпахме се , сложих памперса, всичко нормално и тъкмо я взимам в ръце да й давам млякото и като почна един рев, не иска мляко, не иска вода , нищооо, като я понося малко се успокоява, доближавам шишето до устата й и почва да реве, в 9:15 започна да мига , че й се спи вече и тогава успях да й набутам шишето и да хапне малко , яде почти заспала, после спа цели 15 минути и се събуди , но без да реве и се приспивахме после пак. Два месеца се побъркахме от колики, не сме спали, но никога не ми е отказвала мляко, даже захапваше шишето много настървено, а сега чак мляко да не иска , много се стресирах и аз почнах да рева с нея Joy И мъжа ми вика "сега кой да успокоявам първо нея или тебе " ooooh!

И аз знам, че цитрусите са алерген, особено грейпфрута и в комбинация с парацетамол даже е отровен.

# 545
 О, да, грейпфрут не трябва да се приема с никакви лекарства. Но мандарините не вярвам да са проблем.

# 546
И ние искаме второ. То аз с тзи безпроблемна бременност и с това леко раждане няма как да не се навия. Аз не разбрах, че съм раждала. То май така стана, че не можах тогава да ви разкажа как се случиха нещата, но ако някоя мама реши, че иска да чуе, за да се успокои, че има и леки раждания да каже, ще разкажа. И ще пожелая на всички така да са нещата с второто или третото. Simple Smile

# 547
И нашия само реве от вчера, полудявам. Насила го карам да яде. При нас са колики.  Sad

# 548
Момичета, малко преди да навърши 3 пълни месеца беше същото - ревеше, мънкаше, неспокойствие голямо. Започна да се буди и за нощно хранене към 03:00. След 5-6 дена всичко си беше постарому.  Hug

# 549
Момичета, един въпрос ( обсъждали сте го, докато бяхме бременни, нооо...): на колко градуса перете дрешките на бебоците?
Аз на 60 градуса, заради нааканите кърпи, но мнного й се свиват някои дрешки...а сега съм й купила нови дрешки, искам да ги изпера с другите, но имам пак и наакани хавлии и се чудя на 40 или на 60да пусна пералнята? На 40 дали ще се дезинфекцират хубаво нааканите кърпи?

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 13:55 от Lucile5

# 550
Защо не ги переш отделно от другите неща?
Аз ако имам нещо връхно или съдържащо изкуствени материи, не го пускам заедно с долните дрехи. Иначе пера на 70 градуса, особено ако има нещо наакано или напишкано.

# 551
Всъщност да, може и така да направя,ако събера достатъчно дрешки за още една пералня, или пък на ръка Peace

# 552
  • Драгоман
 ПолиТ, разкажи, на мен ми е интересно  Peace
На 60 градуса пералня. Само 1 вълнено елече ми се сви. На 40 нааканите едва ли ще се изперат. Аз мисля да спирам с гладенето вече  newsm78 Вие гладите ли?

# 553
Вече не. Около месец и половина гладих.

# 554
Изобщо не съм гладила.
На 40 градуса пера.

Lucile5 Откъде тези наакани кърпи? Не ползваш ли памперси?

Общи условия

Активация на акаунт