СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 578
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, толкова пишем по тези темички, че някои работи ги забравям. Моето момче винаги се е изхождало всеки ден и постоянно. Сега вече две денонощия не е и ужасно го боли и реве. Напъва, крещи и нищо не става. Помагайте!

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 23:49 от julieta_sv

# 571
  • Драгоман
 Пробвай първо със свиване на крачетата към коремчето и масаж с въртеливи движения с длан по часовниковата страна. Ако не помогне - клизма (терммометър, със тънко парченце сапун или дръжчица от мушкато,измито хубаво и намазано с мазен крем или бебешко олио)

# 572
Аууу, че хубаво, Munas, дано, стискам палци Hug  bouquet

# 573
  • София
За памперсите някой беше писал за 4-ка. Аз установих, че точно защото 3-ката му са малки, затова пропускат. Той е 7 и нещо кг, точно влиза в началния размер на 4-ката. Една нощ 3 пъти го преобувах и сменях дрехи и чаршафи и си казах - е това вече не е нормално. На другата нощ реших за му сложа 4-ка за през нощта и на сутринта нямаше пропускане. Вече от седмица правя така и не съм имала мокри дрехи. Иначе имаме 2 пакета тройка и сега през деня слагам от тях, че да ги изхабим. Доживях обаче да слагам на бебчо и каката един и същи номер памперси Laughing
Иначе още си ползваме пуфис и като реших проблема с пропускането, мисля да не ги сменям за момента.

Мунас, браво на вас, успех Simple Smile Обаче да ти кажа си е трудничко с породени. Simple Smile

# 574
Сега вече две денонощия не е и ужасно го боли и реве. Напъва, крещи и нищо не става. Помагайте!
Масаж с длан върху корема - въртиш по посока на часовниковата стрелка. Правиш го преди хранене и на следващото хранене вече трябва да има пълен памперс.
Дай си поне един ден да го правиш преди всяко хранене и ако нищо не стане, чак тогава пробвай с термометър.

# 575
  • Пловдив
За памперсите някой беше писал за 4-ка. Аз установих, че точно защото 3-ката му са малки, затова пропускат. Той е 7 и нещо кг, точно влиза в началния размер на 4-ката. Една нощ 3 пъти го преобувах и сменях дрехи и чаршафи и си казах - е това вече не е нормално. На другата нощ реших за му сложа 4-ка за през нощта и на сутринта нямаше пропускане. Вече от седмица правя така и не съм имала мокри дрехи. Иначе имаме 2 пакета тройка и сега през деня слагам от тях, че да ги изхабим. Доживях обаче да слагам на бебчо и каката един и същи номер памперси Laughing
Иначе още си ползваме пуфис и като реших проблема с пропускането, мисля да не ги сменям за момента.

Мунас, браво на вас, успех Simple Smile Обаче да ти кажа си е трудничко с породени. Simple Smile

Моят Памперс е 3-ка и е за 4-9 кг. Как така вие сте за 4-ка?!

# 576
  • Драгоман
 Мале, ние още ползваме 2ка на Памперс. Каката спи с 4+ , но едва ги закопчавам. Повечето пъти е сух, но на 10 дни веднъж го напишква и ме е страх да я оставя без, за да не изстине след напикаване.

# 577
Мале, ние още ползваме 2ка на Памперс. Каката спи с 4+ , но едва ги закопчавам. Повечето пъти е сух, но на 10 дни веднъж го напишква и ме е страх да я оставя без, за да не изстине след напикаване.

Не ви ли е малък 2ка? Колко кг сте?

# 578
Ние сме на 3ка Пуфис. 6кг и нещо е и са и тъкмо тамън.
Двойките много за малко го ползвахме, един или два пакета само.

# 579
И ние така през 2-ката минахме мнооооого бързо. Само един малък пакет и след това взехме 3-ка.

# 580
И ние сме на 2-ка Памперс. Много му е тънко кръстчето и му става. Даже мисля че доста време още ще му стават. Те са и някак по големи като цяло спрямо зелените.

# 581
Julieta, ако не стане с масажите и с термометъра, има специални микроклизмички за кърмачета и деца Melilax. Но си мисля, че те са вече тежка категория Simple Smile
Момичета, моето бебче е станало много любопитно. Суче и гледа нагоре към часовника, на дясно към чашата ми с вода, гледа картинките по тениската ми...и не знам дали се е наяло достатъчно. Пуска се, смее ми се и ми гука. Много е сладък! Вашите така ли са?

# 582
Julieta, ако не стане с масажите и с термометъра, има специални микроклизмички за кърмачета и деца Melilax. Но си мисля, че те са вече тежка категория Simple Smile
Минахме на това от аптеката Melilax. Нищо друго не помогна!!!! Но от там казаха, че няма вредни вещества в него и размеква веднага това, което е заседнало. Голямо облекчение и за нас. Детето се мъчеше вече.

# 583
.......
Момичета, моето бебче е станало много любопитно. Суче и гледа нагоре към часовника, на дясно към чашата ми с вода, гледа картинките по тениската ми...и не знам дали се е наяло достатъчно. Пуска се, смее ми се и ми гука. Много е сладък! Вашите така ли са?
Точно същото нещо прави от скоро. Дори в моментс Simple Smile засуква, суква 2 пъти пуска и се оглежда или ми се хили и гука Simple Smile

# 584
Минахме на това от аптеката Melilax. Нищо друго не помогна!!!! Но от там казаха, че няма вредни вещества в него и размеква веднага това, което е заседнало. Голямо облекчение и за нас. Детето се мъчеше вече.
На колко дни правиш клизмичката? Педиатърката ми каза като му стане тежко 4-5 дни. Отидох при друг педиатър за второ мнение и ми каза че на втория ден ако не се изака да му правя клизма и му предписа сироп Лактулоза. Братовчетка ми е медицинска сестра и тя ми каза да пробвам да му дам капка олио. Два пъти му дадох и след 4-5 часа се изаква. Не знам кой от двата варианта е по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт