СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 733
  • 705
  •   1
Отговори
# 285
Офф ами слава богу към 2ч свали температурата. За сега няма,  дано довечера не вдигне пак.
Ее добре, че е добре вече бебче Simple Smile
Как я свалихте?

Свалих я с компреди на ръцете и краката, кул пач и два пъти панадол бебе. Добре че спадна, че това ми жбяха всички карти. За сега още нямаме - дано е от ваксината и се е свършило.
Някой спомена по назад, че иска да се бият по отделно ваксините - тогава не вдига температура или ?

# 286
Офф ами слава богу към 2ч свали температурата. За сега няма,  дано довечера не вдигне пак.
Ее добре, че е добре вече бебче Simple Smile
Как я свалихте?

Свалих я с компреди на ръцете и краката, кул пач и два пъти панадол бебе. Добре че спадна, че това ми жбяха всички карти. За сега още нямаме - дано е от ваксината и се е свършило.
Някой спомена по назад, че иска да се бият по отделно ваксините - тогава не вдига температура или ?

Вие първа ваксина ли сложихте сега?

# 287
Докато бях бременна, като че ли не си спомням да съм имала такива свирепи признаци на глад. А сега, мине се - не мине се - освирепявам от глад. При вас такова нещо има ли?
да ви кажа също - видях се с една приятелка, която е родила малко след мен. Е, няма място за сравнение - тя е финна, с елегантни дрехи и обувки и маникюр и прочие, все едно не е раждала никога. А аз си се размятам с неприбрания тумбак, и опънати по мен дрехи. Стана ми много кофти. Което не се връзва с поривите за хранене - но какво да направя, яде ми се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 288
Докато бях бременна, като че ли не си спомням да съм имала такива свирепи признаци на глад. А сега, мине се - не мине се - освирепявам от глад. При вас такова нещо има ли?
да ви кажа също - видях се с една приятелка, която е родила малко след мен. Е, няма място за сравнение - тя е финна, с елегантни дрехи и обувки и маникюр и прочие, все едно не е раждала никога. А аз си се размятам с неприбрания тумбак, и опънати по мен дрехи. Стана ми много кофти. Което не се връзва с поривите за хранене - но какво да направя, яде ми се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Румка, хапвай си смело и аз така правя. Като поотраснат мъничетата и спрем да кърмим, тогава ще мислим за диети и отслабване. Аз мисля тези дни да подреждам гардероби и като си помисля само каква номерация ще намеря....ноооооооооооо....  важното е да са ни живи и здрави дечицата и ние, за да си ги гледаме. Simple Smile Хората са казали, че жените се разделят на две групи: слаби и хубави. Ние ще бъдем от хубавите на този етап Wink

# 289
Сложихме втората ваксина, която е по една в двете крачета.

# 290

А след първите вдигна ли температура, защото ние сме сложили само първите, които са по една в двете крачета, но тогава не вдигна Т само беше поспаливичка.

# 291
Привет! Grinning

Аз докато ви намеря... ooooh! много имам да наваксвам.
Моето бебе си расте, само на кърма е, през около 3 часа яде - няма ден и нощ за него, но поне спи след като си хапне през нощта, поне 2 пъти се буди и няма изгледи да спира. Наддава нормално по 1 кг на месец, и на дължина не отстъпва - за две месеца порасна с 11 см. и вече е 62 и 5 кг. На консултация сме около празниците, за да видя как наддава, че имах притеснения в началото.
Нямаше никакви колики за наша радост, но много пръцка.  Laughing Вече се смее, гука и си има любима играчка. Обича да го къпем във ваната и рита с крачета или стои спокоен да го поливаме.
Днес обикалях за памперси вече сме за тройка Либеро, но не намерих. Аз установих, че всички пропускат - Памперс, Либеро и Пуфис. И въпреки това ползвам Либеро - имат индикатор, по-стегнати са на кръста и са много по-тънички от другите.
Прочетох с какви проблеми сте се сблъсквали, но само да са ни живи и здрави децата, ще се оправим някак си. Сега ще се включвам по-често.
Румка и аз имам да свалям няколко килца, и като се погледна - ям тиква.... ooooh! ooooh! Но сега не е време за диети, щом кърмиш.

# 292

А след първите вдигна ли температура, защото ние сме сложили само първите, които са по една в двете крачета, но тогава не вдигна Т само беше поспаливичка.

PoliT тъкмо тази ни сложиха сега., първия месец ни слагаха единична, втория месец пропуснахме и затова сега сложихме нея.

# 293
Здравейте, мамчета, като казвате , че ви боли гърба , мен май ме боли гръдния кош, два дни имах постоянни болки в областта на лявата гърда , ходих на ехограф, нищо няма , гърдите са добре, не кърмя и се бях притеснила да не съм направила някоя беля при спирането на кърмата. Много се носим на ръце и все в изправено положение я нося на лявото рамо и май съм се претоварила....
И мен ме е страх да излизаме в това студено време, а и тя само като й сваля памперса за смяна и почва да киха, явно й става студено
Иначе , ако се наложи да отидем някъде с кола и веднага заспива

# 294

PoliT тъкмо тази ни сложиха сега., първия месец ни слагаха единична, втория месец пропуснахме и затова сега сложихме нея.

Ние първия месец на правихме ваксини, втория ни сложиха двете едновременно. Дано не вдигате вече Т, защото дават до 72 часа след ваксината да има реакции. Дано при вас всичко да е преминало снощи и тази вечер да сте спокойни. Hug

# 295
  • Пловдив
Ние смело се разхождаме навън. Не мисля, че е студено още.
Беба също много пръцка и това й създава дискомфорт. Присвива се понякога. Дали е защото ака на 3-4 дни?!

# 296
Момичета, ще ме хваща нервна криза. Имам чувството, че съм сама на света с бебето. Таткото напоследък е много зает и я го гледа един час, я не. Оставила съм куп за гладене от няколко дни. Тази вечер така и не вечеряхме, защото уж щяхме да минем с яйца, но и до там не се стигна. Малкият още ми е в ръцете и като го махна се разревава! А таткото вече си легна.........

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 02:04 от julieta_sv

# 297
Разбирам те напълно  Confused Много е неприятно да не получаваш дори емоционална подкрепа.
Опитай се да си намалиш работата, например махни гладенето, то не е толкова наложително. Ако можеш да накараш мъжа ти да готви или поне да купува нещо готово, също ще е облекчение.
Но като цяло деноенощно с ревящо бебе може да полудее човек  Confused

# 298
  • Пловдив
Момичета, ще ме хваща нервна криза. Имам чувството, че съм сама на света с бебето. Таткото напоследък е много зает и я го гледа един час, я не. Оставила съм куп за гладене от няколко дни. Тази вечер така и не вечеряхме, защото уж щяхме да минем с яйца, но и до там не се стигна. Малкият още ми е в ръцете и като го махна се разревава! А таткото вече си легна.........

Не се натъжавай. Временно състояние е това. Наистина гледай да намалиш домакинстването и се опитвай през деня да си навън - ако няма дъжд или мъгла, излизай. Мисли позитивно и се радвай на факта, че ти си най-важната за твоето мъниче и другото го игнорирай.

# 299

Не се предавай, всички в определени моменти се чувстваме така, защото по цял ден сме сами. Нашият татко също е много зает, но поне вечер като се прибере много ни помага.Пробвала ли си да го гушнеш и да спинкате заедно, за да можеш и ти да си починеш. Нашата бебка, когато е неспокойна я гушкам, приспивам я и после си лягаме заедно двечките под моята завивка, даже известно време ми спи върху ръката, така както е заспала. Много е приятно и действа успокояващо. Радвай му се, гушкай го и си казвай, че правиш всичко, за да е добре той. Hug

Общи условия

Активация на акаунт