СЕПТЕМВРИйчета тема №2

• 23 676
  • 705
  •   1
Отговори
# 375
Нашия се кефи най - много на шезлонга си, на гимнастиката не толкова. Въртележки с бутон не съм виждала, а нашата я счупих от навиване, че пак купувах.

Бях с вирус, оправих се с парацетомол, капки за нос Пиносол (билкови са), ампули витамин Ц и чай с мед. За гърло - ментови бонбони.

# 376
Някой има ли термометър биберон да ми каже мнение?

# 377
 благодаря ви, момичета  bouquet
Утре ще изпробвам съветите  Simple Smile аз докато бях бременна, правех гаргари с нишадър и си капех в носа вит С в такива случаи, но се надявах сега да има повече възможности, ще пробвам, което е сте написали  bouquet Дано опазя бебка само Praynig

# 378
Нашата играчка над леглото е на батерии с два режима с песни -един от 5 и един от 15 мин., подарък ни е, но знам, че е от Хиполенд и не е изобщо от скъпите, а е много хубава и бебушанка й се радва  Laughing
За термометър-биберон не бях чувала...

# 379
Здравейте, гледам че мнго се оплакват от въртележките с ръчно навиване. И ние получихме такава за подарък и наистина много е дразнещо, че след минута спира. Аз обаче реших проблема като от ebay си купих само частта която се навива и върти играчките, но на батерии. Сега вече е съвсем друго. Ако искате и вие пробвайте. Ето линк към нашето:
http://www.ebay.com/itm/191697079227?_trksid=p2057872.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

П.С. не са много евтини, ама предвид че въртележките са по 50 лв пак е някакъв вариант. Също така видях че продават цялата въртележка, но без играчките така че ти да си закачиш каквито искаш.

# 380
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Нашата музикална играчка  е голяяямо забавление - мелодиите са 20минути и играчките се въртят.Малкия много им гука и си върти погледа през всичките 20 мин. и аз съм много доволна Laughing Струваше 50 лв от Хиполенд,на фишърпрайс е,с копче.

# 381
Здравейте,
За гърло на една майка лекар и е препорълал това:
http://apteka.framar.bg/30062989/прополис-невен-спрей-за-гърло
Каза, че бързо облекчава. Аз още не съм го пробвала.
За носа, клеева тинктура - намазват се ноздрите с клечки за уши, много помага.

Това за въртележката от ebay ще си го поръчам Wink

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 13:43 от ekumcheva

# 382
  • София
Прополис и клеева тинктура е едно и също. И за гърлото, и за носа върши работа, но за носа се разрежда.

# 383
Здравейте момичета, да ви се оплача как се ядосах днес. Може и да е неоснователно, но...... След проблемите с нашата педиатърка намерихме друга, но жената каза, че трябва да занесем картона на детенце, за да види ваксините. Започнах опити да се свържа и да си поискам картона, но така и не ми вдигна ( тя не знае защо я търся )и аз изпратих моя мъж направо през кабинета. Оказа се, че е отпуска до 22.12. Днес отидох при тази, която я замества и жената ми издаде служебна бележка с ваксините, защото няма достъп до кабинета и картоните, но ми каза, че не е направена ваксина за хепатити, а трябвало първо тя да се направи и след това другите. При вас как са нещата? Дали тази "лекарка" е пропуснала ваксина на бебка и дали може да се сложи след това? Направоооооооооооо нямам думи #Cussing out

# 384
Не се притеснявай, ще я сложат при удобен момент, трябва да сте здрави. Може с тези за следващия месец.
Когато се върне от отпуска ще си вземете и картона,
всичко ще е наред,
 Hug Peace

# 385
Вашите бебчовци сменят ли косичка? На моят от няколко дни му пада по някой и друг косъм. Wink

Ваксините не е проблем да се забавят.

# 386
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
PoliT, доколкото прочетох има значение каква многокомпонентна ваксина ви слагат и дали в състава ѝ не е включен хепатитът.Не се тревожи и вижте картона като ви го дадат.
http://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/imunizacii/

Понеже преди няколко дни пътувахме и памперсите ни привършиха в бързината купих от Лидл тяхната марка.Еми не стават, пропускат и на тях са им стегнати ластиците.Да ви предупредя  Peace

# 387
Вашите бебчовци сменят ли косичка? На моят от няколко дни му пада по някой и друг косъм.
Чаршафките ни са пълни с косъмчета. Отделно като го ресохме  за млечните корички му опада половината коса. Чакаме новата.

# 388
струва ли ви се, че се сменя цветът на косата на Малчо? На моето съвсем порижавя - вече му викаме Рижльо?
И батковците се родиха с росоляво-рижи косички, сега са им потъмнели, но пак го има рижавия оттенък. На Малчо обаче, е доста рижавееща, с рус отенък. И ми се струва, че стана такава едва напоследък, преди беше по-малко. А не се е сменяла.
ТА - въпросът ми е, както им се нагажда цветът на очите, така и с кодата ли е, или на мен нещо ми се привижда?? Знам, че не звучи нормално, ама ..?? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 389
Да, променя се. На моя беше тъмно кестенява, сега е светло кестенява.

Общи условия

Активация на акаунт