Професионални серии за коса - тема 90

• 37 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
На мен анти фриз бамбука като че пък най ми харесва от всички бамбуци. Косата е много подхранена, плътна стои от бамбука, но е гладка, обира при мен излишния обем в дължините. Аз след серията слагам и термото, а при нужда и малко от кенди спрея. Peace

Моята пратка е в еконт и по някое време идните два часа отивам натам. Party

# 241
beba, е ти ме уби  Shocked
Как с олиото на Марокан ще мажеш околоочен контур, това е продукт за коса  ooooh!
Аз го ползвам на влажна коса след спрей и хидратиращ балсам без отмиване, мажа дължините без да изплаквам, така само си хабиш продукта, с това изплакване...

# 242
beba, е ти ме уби  Shocked
Как с олиото на Марокан ще мажеш околоочен контур, това е продукт за коса  ooooh!
Аз го ползвам на влажна коса след спрей и хидратиращ балсам без отмиване, мажа дължините без да изплаквам, така само си хабиш продукта, с това изплакване...

Ами така ми казаха в магазина. Чисто масло, което може да се ползва и за косата и за кожата.

Не ти ли утежнява дължините? Аз когато съм пробвала да го слагам без да плакна, дори не успявам да изсуша със сешоара /да не би пък да предозирам/?

# 243
  • София
Начи аз съм ей така тази сутрин!  smile3511 newsm61
От снощи ме е загризала идеята за Кенди термото на Алтерна, и побързах да си легна, за да не се подхлъзна най-страшно, а сега ... не се понасям! Защо не го поръчах ...  smile3511 Ще се гръмна. А честно казано сешоар ползвам рядко, а пък преса хич  Joy

Ако някой реши да се отървава от Термото си - да ме има в предвид Mr. Green

Обичам ви, луди млади Петканки - красавици  Hug

Отивам да ви чета сега  Hug

# 244
Аз ползвам аргановото масло на МШ не само са косата, ами и да мажа  ноктите и  лицето. Сега ме подсетихте за него, че тотално го бях забравила и само си седи на шкафа.

# 245
Начи аз съм ей така тази сутрин!  smile3511 newsm61
От снощи ме е загризала идеята за Кенди термото на Алтерна, и побързах да си легна, за да не се подхлъзна най-страшно, а сега ... не се понасям! Защо не го поръчах ...  smile3511 Ще се гръмна. А честно казано сешоар ползвам рядко, а пък преса хич  Joy

\
Joy hahaha дишай, за какво ти е, като не ползваш топлина?
 Аз също го бях набутала в коша, заедно с кенди олиото, но реших да лягам, преди да е станало късно  Mr. Green
И аз рядко суша, не изправям, ползвам маша на връхчетата от време на време  Mr. Green Реално не ни трябва, освен от колекционерска лудост  Joy

Благодарна съм на Мишел, че ми прати проби на терапистите, та не ги купих вчера. Бяха ми в желанията, а не ми допаднаха особено от 1 ползване  bowuu
И архитект шампоана тествах пак от нея, отново ми докара сърбеж като преди години, та ми спести едни добри пари  Laughing

Бих пробвала някой бамбук, ей така за крастата, та някой ако мисли да ги засилва към размените ще се пробвам  Mr. Green

# 246
А на мен ми е любопитно дали/какви мостри са ми сложили от Арлен...Много ми се иска да помириша лилавите про файбър  Joy

# 247
Такава лудост беше вчера че и сайта на бгмама ми заби,за сметка на това вчера имах работа по разни учреждения и свърших всичко за отрицателно време-навсякъде беше празно  Mr. Green без опашки,без изнервени служители,то всичко живо беше по Моловете.
Сега се убеждавам че за нас 24 часа намаление е много време,трябва за 5-6 часа да са промоциите,че иначе емоциите ни идват в повече  smile3511
снощи легнах рано че иначе бях готова за още поръчки  Mr. Green
Поръчката от ЗР още не ми е обработена  Sad сигурно чак в понеделник ще я пуснат  Crossing Arms
поръчала съм на Лакме едни ампулки/тубички,двата ш.на Секси хеър -за руса коса и тониращият, на Керастаз слънцезащитният спрей,на ФК слънцезащитният крем, на Алтерна Рапид рипеър спрей и термоспреят с мултивитамини иии други дреболии които вече не си спомням  Embarassed
От Арлен -нуришинг олиото (синьото шише) и елексир за дължини и скалп-тях отивам да ги взема днес от еконта  Heart Eyes
Честито на всички за покупките  bouquet

# 248
  • София
Едора, анти - фриз бамбуците ги пробвам от мостра. Определено имат някакъв анти фриз ефект в сравнение с бамбуците за блясък, но аз ги усещам напълно хидратиращи, никакъв бамбук, никакво уплътняване, каквото търся в тези серии. Косата ми е боядисвана, тънка, нормална към леко суха.

Дудхен, аз си обяснявам този сух, изпръхнал горен слой, който не можеш да пребориш, като много изтощен и изгорен. Вероятно с времето и с грижи и подстригване ще се оправи. Прави маски с кокосово масло, Еластисайзър преди миене. Мисля, че ще помогне.

Бубе, е бива ли сега да се появиш?  Crossing Arms
  Hug Hug Hug Hug
В най-лудия ден да те няма!!!  Hug
Да кажеш после за шампоана Ейдж Ричарч, гледам доста обмислено си пазарувала, браво, браво  Mr. Green Умно момиче  Hug

Фрей, колекция от лафове ли си имаме вече  hahaha

Магнолийка, голям, готин шемет си ти  Mr. Green Много ме кефи как все забравяш ампули Напура  Mr. Green

Джейн, ще ковеш от Енцо  hahaha Joy  Hug

Беба, олиото Марокан не е подходящо за кожа. А иначе за косата, мисля, че за финиш ще е най-добре, иначе само се хаби, а не бива тъй с това прекрасно нещо  Heart Eyes
О, Жането е писала същото  Hug

Джей Ло, съсипа ме с тоя кошмар  smile3532 признавам те  Joy

Колчес, я разкажи за аргановото на МШ  Praynig

Жане, ох, права си  Blush Ама ...  Embarassed  ooooh!  ooooh!  Thinking  Tired  Mr. Green

Не мога да ви опиша какъв жест ми направиха от Арлен! Току що ми се обадиха (добре че мъжа ми още спи и не чу какво говоря  Joy ) за да ме попитат, как предпочитам да постъпят поради проблема с кодовете - да ми възстановят парите или да ми изпратят компенсиращият шампоан по избор на Алтерна, тъй като моята поръчка вече е изпратена  Heart Eyes Избрах възстановка на парите, като начина по който да ми ги възстановят също аз си го избрах да е като ми ги приспаднат от следващата поръчка  Mr. Green Обичам ги, това е. Не мога нищо повече да кажа.  Hug

Ох, от два прозореца ви пиша, за да не забравя някой  Mr. Green Ама тъй съм вдъхновена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

О, Мишелче, стрелала си и ти яко  #Crazy  Hug

# 249
Привет, Рапунцелс Hug
Опазарували сте се предполагам вчера. Flutter И аз така. Mr. Green
Но, с моята пуста лакомия, поръчах нещо, което не съм ползвала никога, но пък тук съм чела много добри отзиви за въпросния продукт, а именно двустъпковия протеин на Афоджи. Взех го в разфасовка от 118мл и тъй като в най- малката си опаковка върви в комплект с балсамче, мислех че и с този е така, но не. Балсам- няма. Mr. Green Та, явно е че след това ще ползвам нещо от моите си и имам питанка какво бихте ми препоръчали вие. Хидратиращите ми продукти са следните: Най- интензивно хидратиращата маска на Мароканойл, на Алтерна маска и балсам с бамбук от анти- фриз серията (в тази серия и аз съм напълно вклюбена Heart Eyes) , пак на Алтерна балсама ТЕН и хидратиращата хайверена маска, която аз обаче усещам по- скоро протеинова върху косата си, синия балсам от Профайбър серията на Л'ореал (него още не съм го пробвала и ми се иска), балсама на Кюн от Со Пюр серията и май е това. newsm78 Предполагам, че ще трябва да е доста силен балсам или маска и за това май клоня повече към Алтерните и Мароканойл.
И да попитам колко твърда става косата с това нещо? В описанието пише да не се пипала е местела косата, докато се суши със сешоара.
Ще припомня, че косата ми е естествено къдрева, доста суха, с вечно изтощени краища, и съвсем отскоро я боядисвам цялата. Замислих се, може ли с този протеин да взема да я изсуша още повече и да си докарам УАУ ефекта, но в негативния смисъл. Rolling Eyes
Към новите продукти, които не съм пробвала никога до сега, вчера добавих и на Лореал термокрема от Митик ойл серията (много ми хареса аромата му Heart Eyes), на Алтерна един мулти-витаминен спрей- протектор и на Пол Митчъл една кератинова маска, която не беше промоционална, но пък във фризьорския салон останах очарована от нея. Hug
Вив от Арлен наистина имат много добра и адекватна политика, когато стане грешка. Peace Също съм с безкрайно добри впечатления.

# 250
  • София
Леле, рапунцелки, изписахте темата за един ден Simple Smile
Аз съм скромна с пазаруването на козметика за коса този път : ) Жалко, че пазарувах много продукти на Алтерна в началото на месеца, но не очаква такива добри намаления.
От Арлен си взех Алтерна бамбук за обем, хидратиращата маска на Алтерна за защита на цвета, серума за връхчета на Лореал липидиум.
От Рибката (от магазина) си взех бои и серума Инициалист.

# 251
Добро утро, прекрасни! Hug

На мен бамбуците за обем на Алтерна ми подействаха точно като на Белла - изсушиха ми доста и балсама не оправи положението, а иначе се разбирам с протеин. Но на мен косата ми в този период нещо по принцип не се чувстваше добре и от тогава ги заобикалям, но определено ще повторя поне още веднъж.

Сега си погледнах поръчката в Арлен и още си стои като "нова". Вече нямам търпение да ми се обадят да си поговорим. Mr. Green.

Междувременно са качили и цитираното от вас съобщение за "компенсации" в  сайта на Арлен, но честно казано аз не разбирам дали цялата поръчка се отменя като ти пращат само шампоан (егати набутвацията за тях) или ти фактурират цената без 20 % отстъпка и пак ти пращат като обезщетение и шампоан... newsm78 . Аз не искам шампоан, не ми се отразяват добре бамбуците засега, ще се пазаря за нещо друго.

Скрит текст:
Направих си справка да видя дали самата аз не съм в грешка, но не - кодът, който съм използвала за 20% беше активиран няколко дни преди разпродажбата, защото кошницата ми вече беше пълна, а по време на самия черен петък нямаше активни полета за въвеждане на код, така че няма как да съм ги "прецакала" умишлено. Аз поръчах към 1:20 през нощта на 27-ми, а имам имейл с реклама на черния петък, съдържащ и съобщение за неприложимост на кодовете за отстъпки от обяд на 27-ми, т.е. около 12 часа след като поръчах. Фейсбук не ползвам от известно време и не съм длъжна да ползвам, а в самия сайт по време на първите часове от разпродажбата никъде не беше указано, че кодовете, въведени преди това няма да важат и поръчки няма да се изпълнявам. Така, че, мили Арленци, ако четете тук, грешката не е в моя телевизор и няма да се съглася да ме обезщетите с и без това безполезен за мен продукт! Да не говорим какъв дискомфорт причинихте на потребителите, които поръчваха по нощите, защото нямахте достатъчно наличности от продукти...

# 252
Леле момичета, толкова е заразно това...не пиша често, но ви чета по няколко пъти на ден - страхотни сте!
И вчера какъв ден беше.. нито съм спала, нито съм яла, седях и се чудих как да НЕ взема и още нещо...а нямах нужда от нищо. Сега обаче ме мъчи въпросът какъв шампоан да ползвам с маската Архитект. Малко ме  е яд, че не взех и шампоана, всичко ми е по серии.
Моля помагайтеее - имам Aphogee за изтощена коса, бамбуковия на Алфапарф, кератина на Наши...уж всички протеинови, но им намирам по нещо, което ме кара да не ги ползвам с маска Архитект..шампоан Денсити Адванс  и за всички останали на Лореал да не говоря, както и новия Денсифик Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Идея каква комбинация да си измисля, за да си спестя ш.Архитект.. или да си го взема и да ми е мирна главата???? Ей това не е хич лесно решение Simple SmileSimple SmileSimple Smile
И тоя шампоан Денсифик чета ви че премивал, изсушавал, което може би означава че става за комбинация с Архитекта, но пък от друга страна Simple Smile Simple Smile в описанието пише че хидратира косата и скалпа ии не знам какво да мисля.
Търся и състава на новия шмпоан Архитект, но не го намирам. Излиза ми само стария и в него има 3 парабена, което не ме кефи нещо. Знаете ли новият дали е променен?
Моля включете се и ми помогнете да реша, че заради един шампоан чак херпеси ми избиха Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 253
Цвети, аз бих ползвала с наличните, звучат ми ок и Афоджий и Алфапарф за целта  Peace
Аз съм я ползвала и с много други протеинови, ок си е с тях. Шампоана Архитект на мен ми е агресивен към скалпа и гледам да го избягвам.

# 254
  • София
Цвети, аз мисля, че с Денсифика ще е добре също, освен с Афоджи.

Общи условия

Активация на акаунт