Професионални серии за коса - тема 90

• 37 847
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Честити придобивки, момичета.

Не съм ползвала код за отстъпка, и днес от Арлен са звъннали на мама. В понеделник ще са при нея  Simple Smile.
За Коледа ще се прибера и ще мога да ги пробвам. Поръчаните  неща са нови за мен обичам да пробвсм различни продукти и ми е много любопитно.

За сега ще ви следя за впечатления.

Чудесно оформена тема. Благодаря за труда на Фрея и доброто посрещане на новите попълнения като мен.

# 301
И аз си взех нещата днес Flutter
От поръчката си съм хепи, от подаръка този път не Mr. Green биосилк хидратиращ шампоан 60мл...ако някой го иска да казва. Peace
Серума Кюн ухае много готино, утре ще го тествам, както пре - терапията на 3 море инчес. Crazy

# 302
melina565 много ти е хубава косичката!
И този литров шампоан  Crazy голямо изкушение!

Благодаря Джей ! Hug Само един въпрос малки ли излизат снимките,че в началото ми излизаха големи,а сега ги виждам миниатюрнии...
Колкото до шампоана даа определено 250 мл излизат около 16 лв  #Crazy

# 303
Ааа, Магнолия, не на всички! Аз си платих Алъерните на 40%, а не както са ми и в мейла за доставка. Но аз и на шампоана съм доволна.

И да те подсетя моля да ми пратиш инфото за Филип Кингсли от чужбина.

# 304
Малки са, да, поне аз малки ги виждам

# 305

Незнам как да ги направя да са големи ... newsm78

# 306

Незнам как да ги направя да са големи ... newsm78
Когато качиш изображението, даваш десен бутон върху него и "отваряне на изображението в  нов раздел". Там трябва да излезе нормална снимката и копираш линка, трябва да завършва на .jpg  Peace

# 307
Мерси момичета за просветлението ! Mr. Green Вече ми излизат големи.  Hug

# 308
  • София
Обадиха ми се от Рибката, Инициалиста няма да го получа, бип свършил. Дрънци, не вярвам. Пуф, че ме е яд!

От Арлен за първи път получавам подобна поръчка ... но пак ги оправдавям, явно от любов.  Mr. Green Ни мостра, ни дявол. Дори лепенка Арлен на кашона няма, камо ли розова хартийка  Laughing Всичко изсипано вътре, като на конвеир, добре че концентрата на Керастаз не се е счупил от лашкане, защото и запълване на пространството нямаше  Shocked Не мога да повярвам, че това е поръчка от Арлен. А момчето снощи ми обясняваше как ще ме компенсират заради ппроблема с кода.
Така де, да се оплача, иначе ги обичам и това е. И постъпката им относно зачитането на проблема е похвална, както писа Магнолия. Това не е наш проблем и не може да се отрече, че заслижават признание за постъпката си.
За вида на поръчката е ясно, че оправданието е много работа. Нормално е, представям си какво чудо е било. Чак жал ми става.

Фрей, страхотна покупки. Чакам отзиви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ще снимам като ми дойде поръчката и от Рибата, което ще е след вторник или сряда, така говорихме.

# 309
Линда, дай после моля те отзиви за пре-терапията на 3 more inches.  bouquet

# 310
  • София
Линда, дай после моля те отзиви за пре-терапията на 3 more inches.  bouquet

О, да! Забравих и аз та кажа същото  Heart Eyes

Момичета, а има ли още код за Марокан?

# 311
Обадиха ми се от Рибката, Инициалиста няма да го получа, бип свършил. Дрънци, не вярвам. Пуф, че ме е яд!

Ти към колко  пусна поръчката ?

# 312
На мен никой за нищо не ми е звънял ,чак се изнервям лекичко  Crossing Arms
Дали защото поръчах след обяд към 1, моята сигурно е на опашката, ама докато ми дойде ред ще свършат нещата   Crossing Arms
Пускайте снимки, голям кеф, после и магазин можем да си отворим дружно  Mr. Green , като ви гледам изпълнените списъци  Mr. Green

# 313
  • София
В 6,10 сутринта пуснах в Рибката.
Ей сега ще снимам Арленската поръчка  Mr. Green

# 314
  • София
Сега да споделя за шампоана и маската на Postquam, които вчера ползвах след като се по успокоих.  Simple Smile
След банята нанесен ампула против косопад  с плацента на същата марка http://www.postquam.com/p.1664.0.0.1.2-vegetal-placenta-12-glass … vials-x-9-ml.html
Като водичка е, аромат лек и нанатрапчив.  Сложих я цялата, макар че си има тапичка отгоре и може на два пъти.
Снощи не беше изсъхнала косата напълно и затова днес пиша отзива.  Аромата на шампоана и маската е на ябълка, но не типичния на зелена ябълка, а по скоро на червена (ей голямо описание,  голямо нещо  Joy) и много приятно се усеща на косата. Преди това бях сложила малко масла по косата, но не много леко намазва не само. Шампоана е балансиран - косата след него е жилава, но не твърда. Маската е синя на цвят, омекотява и разпита хубаво, но и нея усещам балансирана, без силен хидратираща ефект. Мога да сравнява маската със Фиберсетик  на Лореал. Днес косата е с обем, не е суха, но в същото време жилава, леко на чупена, като на фитили. Нещо подобно като на снимката по-долу

Общи условия

Активация на акаунт