Професионални серии за коса - тема 90

• 37 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
А тенк ю  Hug Обаче май няма да ми стигне, но докъдето дойде  Grinning

# 376
  • София
Кажете как нанасяте фузио дозите на Керастаз, независимо с бустер или без, моля ви Hug
Всякакви подробности са ми интересни- нанасяте ли маска, по колко време стоите, впръсквате ли и как да го правим равномерно?

# 377
  • София
 Говорих с Рибката и ми казаха, че не е наличен Инициалиста,  но ще дойде в петък. Казах им, че нямам против да изчакам , защото и без това няма да съм в София до средата на седмицата, така че ще си получа поръчката в Понеделник или вторник следващия. Не ми е проблем. Щом всичко, което съм поръчана ще дойде, а другите мацки (разбирайте сестра ми и майка ми  Simple Smile) ще чакат  bouquet

беба28
Маслото на Марокан  не е за около очи, лице , независимо са сви са ти казали. В него има добавки и стабилизатори, не е чисто масло. Ако искаш хубаво масло за около очи и лице ето това е добро http://www.zoya.bg/%D0%90%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0 … _81_D0_BB_D0_BE-s

Имай предвид, че маската Нутритермик не е за много честа употреба. Тя даже не е точно хидратираща а терапевтична маска и перфектна за терапии. Може да ти утежнява като ефект, но в по-дългосрочен план ще си свърши лечебната дейност.
Фрей, искам да ти знам мнението за лилавите Сексита  защото сега ме е яд, че не ги бутнах  в кошницата и тях като знам колко добре ми се отразява кокосовото масло.  Hug

deliberation Шампоана се разрежда, само в момента на измиването и то ако ти е чувствителен скалпа, иначе ако не е нямаш никакъв проблем първо да разтъркаш  малко в дланите си и после да нанася по косата. С ДПШ  се процедира като с всеки шампоан, но веднъж или два пъти седмично.

Grumру много им е готин календара на Керастаз, но аз имам около 80% от продуктите в него и затова няма да го вземам. По принцип много ми допадат такива календари - гледам различни марки ги поддържат и е хубаво, защото така можеш да пробваш за по-дълго различни неща от марката и да прецениш кое искаш. Да не говорим колко са красиви  Mr. Green

iv.elina Не се възмущавай . В Китай се произвежда огромна част от марките,в това число Адидас,  Пума, Гес и т.н. На продуктите, на които обикновено пише "made in Italy " можеш да се съмнявам в качеството.
Пресата е хубава.

Иначе за бързото или бавното съмнение и аз започвам да съм в чуденка.  newsm78
Вчера направих теста с косъма на около десетина косъма от различни места на косата и по цялата дължина на косъма. Много съм доволна.  Mr. Green Разтягане се бавно и леко, после се връща в а предишното състояние веднага. 

Само да кажа, че ако случайно ви се стори, че пиша безсмислици да не ми се сърбите,  но съм с нов таблета,  който още не ми е приел всички думи и си прави всевъзможни автокорекции и такива неща се получават  hahaha

# 378
Гледам повечето от вас са си взели серии на Алтерна и имам една голяма молба към ползвалите различните серии за кратко сравнение... Аз поради разочарование от някои техни продукта върху моята коса, не посмях да си взема нищо от Алтерна, а имам желание да си взема поне една тяхна серия... Но голямата питанка е коя да е?  Предпочитам да е омекотяваща, не се разбирам напоследък с някои протеини, да не е силно измивна и заплитаща...Дължините ми са сухи и се заплитат лесно, имам и накъсвания, които ме дразнят и нямам решение за това досега ефекасно... Sick

Мagnollia, помагай моля, знам, че имаш опит с Алтерна.... Praynig

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 23:48 от lunna pateka

# 379
Фрея, ти лилавите ли файбърчета ще пробваш? После да кажеш  Hug .
Илли, аз след като измия с подходящ шампоан, подсушавам прилично с кърпа ...Концентрата го смесвам с бустера /или самостоятелно/ и прехвърлям в шишенце с пулверизатор.После го разпръсквам по косата равномерно и оставям малко така, към 15тина минутки, като може да мина с терапевтичната преса, като нямах, просто слагах отгоре топла кърпа.После без да отмивам слагам отгоре подходяща маска и стоя още, като може пак студена преса или топла кърпа.
Маска, не е задължителна, но аз винаги го правя, както го почувстваш!

# 380
Кажете как нанасяте фузио дозите на Керастаз, независимо с бустер или без, моля ви Hug
Всякакви подробности са ми интересни- нанасяте ли маска, по колко време стоите, впръсквате ли и как да го правим равномерно?
Илли те си имат фузио дозите един накрайник (ама са само по 3 в кутия и не ги дават винаги когато купуваш на бройка)-с него се пръска и става най-равномерно,или прехвърли в друго подходящо шишенце.Аз лично ги ползвам с инфра преса (там е по-специфично защото косата трябва да е мокра доста,затова след напръскване-пръскам с вода отгоре), после ако преценя слагам маска/балсам без да изплаквам фузиодозата,после миеш и така.Нищо сложно.Всеки седи различно време - 15 мин.е достатъчно според мен.

# 381
Офф то пък сега нова дилема... Имам две мостри с шампоан и маска от зелената (синята) и лилавата серия. Ампулата няма с какъв шампоан да я съчетая  smile3514

Илли, аз съм пробвала да пръскам, но не ми беше удобно, понеже бутилката беше по-голяма и трудно достигаше до сламката. Най-лесно ми е да изливам по малко количество, разтривайки в ръцете и така да нанасям с длани навсякъде. Ампулата замества маска, стояла съм по 5мин и по 30, ефекта винаги е страхотен.

Мagnollia, забелязах че пишеш малко като наскоро научила български  Joy но предположих, че е от клавиатурата. Секситата май ще пробвам първо, че и на мен са ми много интересни.

# 382
Жане, Фрей Hug благодаря за включването (май и Мишелчето писа Hug). И аз мисля че е от влагата, но поне дойде време да си изхабя маската ДК, днес ми подейства страшно добре серията. Flutter
Фрей, ампулката с протеинов шампоан ще ти е екстра, силничка е тя.

# 383
  • София
Setony, freya, michelle- много благодаря, момичета. Аз отдавна не съм ползвала, а поръчах няколко. Утре ще сложа олео фюжъна Hug

# 384
Вив, Магнолия, мерси...дано ми хареса, бих се пъхнала и сега в банята, но утре ще го усетя по-добре, иначе нямам търпение.
А Инициалист дано ви допадне на вас, ако не сте го ползвали, страхотен е Heart Eyes !
Магнолийка само термозащитата с фискалния не разбрах  Joy, ама като се сещам моят таблет какви ги пишеше  Laughing , имаше някакъв начин да се спре това да ги вмъква по подразбиране, ако се сетя, ще ти кажа  Hug .

# 385
Еее Магнолия в теб ми беше надеждата да изясниш мистерията със съхненето  Tired
Ще действам по интуиция тогава ....  Thinking

# 386
Фрея, аз измих с кератинов шампоан на Матрикс преди ампулата. При мен имаше УАУ ефект. Е после се поолях с маслото на Макадамия и се утежни косата ама... Laughing

# 387
  • София
Мишелче  (автокорекцията на таблета веднага коригира на Мишелов  Mr. Green добре, че го видях овреме и поправих   Joy)
 По-бързото съхнене нерядко се дължи и на самите продукти, с които се минеш.  Има такива, които са насочени точно към това - да съхне  бързо. На мен също ми  съхне по-бързо сега косата, а в момента е в много добро състояние.
От друга страна много порьозната  коса  съхне вднага, точно защото е "на дупки" образно казано и не задържа влага. Но добре структурираните  и подредени кутикули  затварят влатата в косъма и няма много за съхнене  и бързо изсъхва. Продуктите, които посочват в описанието си, че подпомагат и ускоряват сушенето на косата действат на кутикулите на косъма като ги затварят. 

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 01:17 от Мagnollia

# 388
Магнолия, благодаря за включването. И Вив мисля, че каза същото. Мерси Simple Smile ще пробвам шампоан Денсифик и маска Архитект скороо Simple Smile

# 389
  • София
Момичета, как използвате Redken Extreme Cat Protein-а, аз го използвам според указанието пръскам, изчаквам 5мин. и изплаквам, но се чудех, дали не е по-добре да запечатам с маска, например тази за ботокса на Лореал  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт