Професионални серии за коса - тема 90

• 37 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Бисквитка, каква плътна, здрава и лъскава руса коса. Точно такава искам като цвят и като вид!

Аз си взех и двете поръчки. От Арлен имам мостричка на бамбуковия шампоан на Алтерна. Като гледам мострите са според класа на продуктите, които си купил и общата сума. От ЗР нямам нищо при еднаква стойност на поръчката, но с по-евтини и повече продукти.
Взех си травел сет на Алтерна с хайвер. Еми, хареса ми. Първо, че на скалпа ми от тоя шампоан му е много добре, а си ми е проблемен. Второ косата ми е дето викат по рекламите с "луксозен блясък". Вие сте виновни, че ме зарибявати с тая скъпа козметика. Аз Алтерна взимам за първи път, а бях решила да не се охарчвам. Laughing

# 676
http://monicabellucci.snimka.bg/other/pridobivki.888464.36335237

Ето и моите придобивки в албума има и мостричките, които ми пратиха.
Да попитам какво е това на Кюн и как се ползва?

# 677
И моите поръчки в ЗР стоят с статус "приета"  Confused Нямам търпение да си получа продуктите  Rolling Eyes
Снощи JLo  Heart Eyes ме подхлъзна с кода в HQhair и за първи път направих поръчка от сайта  Embarassed
http://www.hqhair.com/kerastase-nutritive-masque-nutrithermique- … 0ml/10444806.html
Надявам се да съм направила добър избор  Simple Smile Косата ми е гъста, с плътен дебел косъм въпреки третирането, години боядисвана руса, а сега е тъмно руса. В момента използвам червения шампоан Tigi - urban anti dotes, 2 мин. реконструктор на Афоджий и подхранващо термо крем-олио с черен кимион - L`Oreal Professionnel Mythic Oil. Усещам я още по-плътна, трудно прокарвам ръце в нея, четката за коса на места не я чувствам да стига до скалпа ми. Дали не се е пренаситила на някой от продуктите  newsm78 шампоана или реконструктора или пък трябва да добавя и маска. Не съм наясно  Embarassed Това са ми първите продукти които започнах да използвам.
Приемам предложения  Hug
Скрит текст:
Ето косата ми изсушена с сешоар, но цвета не е точен защото е на вечерна светлина и светкавица
http://prikachi.com/images/441/8492441F.jpg
а тази е от днес на дневна светлина на работа, изправена с преса и подстригана малко
http://prikachi.com/images/451/8492451p.jpg

# 678
Валнета, чудесна коса  Hug

# 679
Бисквитка, косата ти изглежда много плътна и гладка Hug
Валнета, и на твоята личи колко е гъста и плътна. Аз само се чудя дали добре се комбинира червения шампоан Тиги, който е хидратиращ с реконструктора Афоджи, който е протеинов, но нямам много опит с тези продукти, дано се включи някой, който ги е ползвал. Thinking Аз от Тиги ставах доста пухкава, а 2-минутния афоджи не съм пробвала. Но по правило хидратиращ шампоан се съчетава с хидратираща маска, протеинов шампоан с всякакви маски/балсами. Peace

Утре очаквам последното изкушение покрай пеРкото, ама и Вив  Hug кой я би да го показва - "пресата в тубичка" на Джойко чакам, да видим ще ми изправи ли досадните врътки в краищата. Crazy

# 680
Благодаря ви момичета  Hug
Чудя се сега дали да не си взема и нектар термик подхранващото масло от hqhair  newsm78 при положение че очаквам  Praynig от черния петък Термозащитен спрей с масло от Кенди Alterna Bamboo и
Кенди сух спрей Alterna Bamboo Smooth Dry Oil Mist  Rolling Eyes

# 681
Валнета, прекрасна коса! Hug Изглежда ми сходна с тази на Бисквитка Rolling Eyes

Аз се отказах от сешоара...мисля да си взема преса на Исо Бюти,тъй като ще мога да правя и терапии с нея нали започва от 30 или 60 градуса  newsm78 Тъй като на моята преса не може да и се регулират градусите  и е 220 градуса,смятам че много ми гори косата,дори и да я използвам 1 път седмично... Sad

Моля споделете,който е ползвал този метод с преса да нагрява като цяло има ли голяма разлика от терапевтичната преса?На този етап искам да си спестя поне едната покупка..

И между другото термичния спрей на Алтерна Бамбоо с масло от кенди не е спрей като водичка, ами е гъст -като разреден крем,а аз очаквах да е спрей,който се пръска с пулверизатор..  #Crazy

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 01:50 от melina565

# 682
  • София
melina565
Бамбуковото термо на Алтерна е кремообразен спрей, ако мога така да се изразя. Може да си пръснеш  в шегата и да нанесеш,  може да се пръсне и на косата направо и после да разнасяш.  Аз и двата начина съм ги провала,  но втория като че ли ми е по-удобен.

Аз правя терапия с гореща преса с Нутритермик маската и шампоана, с Елексир Ултим, с домашната Дисциплин,  а сега ще правя и с маската, с която по принцип се прави. Сигурна съм, че би имало хубав ефект и с някоя добра протеинова маска. Да имаш предвид, че след като си сложила маската, преди да ползваш пресата като терапия трябва да си изсушиш косата със сешоар после да минеш с пресата на 60-80 градуса и после да влезеш в банята да намокриш косата и хубаво да отмиеш маската.  При тези терапии е хубаво да се сложи малко по-голямо количество маска и да се нанася с четка (като тази за боядисване) кичур по кичур, така както е в ритуалите на Керастаз.

---------------------
Между другото някой питаше за ритуалите на Керастаз защо слагат маската в корените. Вие сте гледали само първия ритуал - те са доста 25-20 някъде. Та, първия от тази сборна поредица е за спа процедурата за успокояване на скалпа. Маската се слага на скалпа за да го успокои. На Керастаз Хронолоджист пилинга  се слага в корените,  някои други маски също. На мен маска в корените преди ми утежняваше и ми смачкваше  обема. Сега вече не.
В началото като ползвах Алтерна Тен ми беше много чудно защо трябва да се нанася маската по скалпа първо и после да разнасям по дължините. Рядко го правех. Впоследствие,  когато я ползвах слагат винаги в корените от нея и нямах утежняване.

Забравих, че обещах на сестра ми да я боядисам  и да й направя терапията след това с пресата. Прибрах се в къщи в 12.30, защото покрай боядисването си пийнахме  и  кафенце,  обсъдихме  по някой правен казус, обсъдихме си мъжете, поклюкарствахме на воля, точно като във фризьорски салон   hahaha
Утре  Mr. Green

По отношение на новите въпроси може да включи  такъв за видовете ампули,  които ползваме, как ги ползваме, колко често и какъв резултат виждаме от тях. Мисля, че някой вече беше предложил подобен въпрос.  Hug
Също така предлагам първоначално да обсъдим по-познатите марки, за да е истинска енциклопедията, която формираме,  защото Маракеш, не само аз, но и доста момичета не бяха я ползвали и не можаха да се изкажат за продуктите. Предлагам  също така де има по един въпрос за нашумял продукт, който е ползван от доста момичета и имат мнение за него - например "Какво мислите за Еластисайзера - как се отразява на вашата коса" или "Какво мислите за Фузио Доз  на Керастаз - кои концентрати харесвате, как се отразяват на косата ви, кои са любимите комбинации" или "Кой е любимия ви термик  на Керастаз - Нектар, Цимент, Дисциплин или Хрома" и т.н.
Мисля, че с подобни въпроси, добавени към въпросите за всяка нова тема ще се обогатят темите и ще са още по-полезни за препрочитане. Да се добавя по един въпрос за да не става пък прекалено досадно.
Просто предложение   Hug

Видях и други красиви коси  bouquet браво момичета  bouquet
Лека нощ от мен

# 683
Руса мама, аз много се чудих дали Олео ктрл няма да замени Олео релакс, четох много отзиви тук и по чужди сайтове и стигнах до извода, че най-вероятно няма да ми хареса. Често имаше оплаквания от пресушаване и разхвърчаване, липса на оформени къдрици и т.н. И така и не съм пробвала серията.

Аз въпрос за темата: следващата марка + въпрос за ампулите.

Леле, тая тема май за 4 дни ще я изпишем!  ooooh!

Валнета, протеин след хидратиращ шампоан - не. Косъмът е загладен и протеинът основно отива в канала и/или по повърхността. Най-вероятно и затова се заплита и т.н.

Мелина, моето лично мнение е, че загряването с преса на около 60 градуса би могло да замени загряването с кърпа и сешоар, примерно. Тя просто загрява, косата се разтваря и продуктът влиза по-добре. А терапевтичната преса чрез инфрачервено и ултразвук действа на съвсем друг принцип. Използва се тяхната сила, за да се вкара продукта максимално навътре, не се загрява и не се разтваря косата. Една такава инвестиция определено си заслужава.  Peace

Леле, много съм доволна от Бамбука анти-фриз. Косата ми е супер! Хем една такава въздушна (без да е разхвърчана), хем тежко падаща в дължините. Точно, както ми харесва. Мислех да я изправям днес и да сравнявам двете термота (на Алтерна и на Сексихеър за преса), но толкова готино се начупи, че няма да я пипам.
И да ви пусна нагледно:
Скрит текст:

# 684
И аз намирам косите на Валнета и Бисквитка за много подобни. Валнета, аз бих разгледала какви продукти ползва Бисквитка и за кои е писала, че и се отразяват добре.  Peace

Аз предлагам за запис: " Как прикривате покупките на козметика?"  Mr. Green Шегичка!

Тъй като очаквам няколко ампулки на Дензифик съм с две ръце да предложението да обсъждаме ампулки в новата тема!

Епона, много, много хубава!  Heart Eyes

# 685
Епона, косата ти е много хубава! Тези бамбуци са разкошни!  Heart Eyes
За въпрос за запис нямам претенции, добри предложения давате bouquet

# 686
  • София
Аз не стигнах по-рано да се разпиша в темата с новите покупки от Черния петък, но не мога да не се възхтя от косата на Епона! Разкош просто! Ето така за мен изглежда хубавата и здрава коса-пада тежко, има мага блясък и няма и помен от накъсване! Просто съм много впечатлена!  Heart Eyes

Все пак, от ЧП купих Кенди драй ойл-а на Алтерна, двойния серум за връхчета на Лореал Липидиум, ДПШ Лейбъл М и синия шампоан на Про файбър. Още нищо не съм ползвала, че в събота бях на фризьор, а нещата ми дойдоха в същия ден. Днес ще експериментирам с финишите най-вече, че шампоанът на ЛП ми е втора опаковка и там не очаквам изненади.

Забравих да похваля и косата на Магнолия, но нея съм я виждала на живо и затова си я знам, че е прекрасна  Heart Eyes Да повторя питането на някой към нея-това от снимките на Натура Сиберека с капкомера какво е?

# 687
  • Бургас / София
От скоро използвам само Про Файбър червената серия и косата ми е като от реклама гладка и обемна има и блясък с всеки изминал път резултата  е по добър  Heart Eyes . Страхотни коси момичета  bouquet

# 688
  • София
Cityofangels, моля те да ми припомниш каква ти е косата. Аз съм на синята серия на Профайбър, но се чудя дали да не комбинирам с нещо от червената, защото моята коса е с много тънък косъм  newsm78

# 689
  • Бургас / София
Косата ми е тънка с бързо омазняващи корени не съм я третирала кой знае колко, освен химически и със сешоар. Не мога да използвам синията серия тя е доста противоположна на това което търся аз, а и се води за коси с гъст косъм . Аз маска не слагам само шампоанът и серума. Серума днеска го слагам за първи път и направо косата си блесна и подреди от него  Heart Eyes . Мия си косата на третият ден  Peace

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 09:54 от cityofangels

Общи условия

Активация на акаунт