Професионални серии за коса - тема 90

• 37 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Иха, като копринен шал е  Heart Eyes

# 661
Ммм, пропуснала съм го  Crazy .Фрея,прекрасно си описала темите!
Аз съм за марките тогава, пък за дечицата пак може между другото да си обсъждаме.

# 662
Лили, само с шампоан ли миете, или слагате нещо след това? Питам, защото косата на дъщеря ти наподобява моята/ но е много по- красива/, а при мен без маска или силен балсам и финиш, няма разресване. Peace

# 663
  • Пловдив
И балсам й слагам. Взела съм ето тази серия http://www.feelunique.com/p/Green-People-Organic-Children-Berry- … hie-Shampoo-200ml и горе долу се справя. Последния път я измих с лилавия на Sexy hair и също стана много  хубава. Но на сутринта на врата е заплетена. Не ми се иска да я мия с професионални продукти, защото ме е страх да не са прекалено силни за нея. Слагам малко масло и термозащита преди сушене.

# 664
Лили, може да опиташ с детанглъра на JMO, той става и с и без отмиване.

# 665
  • Пловдив
Ще пробвам,имам пробички.

# 666
Руса мама, случва се, то не може всичко да се следи понякога. Тогава аз не разбрах дали са ти отежнили/омазнили или пресушили, но явно е ставало въпрос за пресушаване. Напълно възможно е, и аз усещам някакъв алкохол в тях, но са ми като водичка. Досега единствения негативен ефект, споделян за тях е, че просто не повиляват косопада. Моя обаче пак го спряха и тази година. Пикселиста на мен лично ми допадна повече от оранжевата и зелената ампула. Слагах го обаче точно след боя и смятам, че и тя е отдала резултат. Косата беше много блестяща, умерено хидратирана и гладка.
Давай, говори ми  Mr. Green Тъкмо го натоварих в количката. А за терапията преди боядисване на Напура има ли някой впечатления?

З новата тема- може да пишем за всякакви ампулки, кои са ни любими, примерно.
Друго, което се сещам е да нищим марка.

# 667
Разбира се, че натуралната козметика е по-подходяща за малко дете, но ако се слага и някакъв финиш само по дължините, без да се засяга скалпа, под формата на някое по-изчистено масло например, не мисля, че ще навреди повече от скубането при разресване. Това си е мое мнение, разбира се. Peace

# 668
Магнолия ползвала ли си балсам/маска на Алтерна от протеиновите и от хидратиращите хайвер-да кажеш има ли голяма разлика  Rolling Eyes
преди правих поръчка на Алтерна и мислех че съм взела Рипеър балсама-ама не съм (пробвала съм го от мостри) и сега се чудя дали ми трябва маската,същото важи и за хидратиращите-или да взема балсамите от двете серии.
Някой друг ако може също да се включи  bouquet с мнение ще ми е от полза.

# 669
Магнолия ползвала ли си балсам/маска на Алтерна от протеиновите и от хидратиращите хайвер-да кажеш има ли голяма разлика  Rolling Eyes
преди правих поръчка на Алтерна и мислех че съм взела Рипеър балсама-ама не съм (пробвала съм го от мостри) и сега се чудя дали ми трябва маската,същото важи и за хидратиращите-или да взема балсамите от двете серии.
Някой друг ако може също да се включи  bouquet с мнение ще ми е от полза.

Аз не съм ползвала маските само балсамите..

Момичета чудесни коси показвате,а Бисквитка ме плени с косата и ...за първи път я виждам Shocked Shocked Shocked Уникалнаа !!! На Магнолия и преди съм я виждала и тя е страхотнаа!! Hug Hug Здрави коси  Naughty

Какво мислите за този сешоар на Лейбъл М http://www.hqhair.com/label.m-2015-christmas-uk-hair-dryer-gift- … ite/11181054.html интересно ми е мнението ви .  newsm78  С код CYBER25 -25% става към 80 лв.

# 670
Мелина добре звучи уреда,пише че си има всичко  Peace и цената е супер.

# 671
Аз съм сравнително нова в темата и все още не познавам косите на много от коментиращите тук. Не знам дали е имало подобен въпрос за запис, но на мен ще ми е интерсно да прочета описание на косите  и кои серии / комбинации в момента им се отразяват добре. Така ще е много по-лесно за новите момичета да се ориентиран в коментарите какво би им се отразило добре.

# 672
# 673
Благодаря, Фрея!  bouquet Ще я погледна! Толкова много се пише в темата, че нямам време да се върна към теми, в които не съм участвала.

# 674
  • Пловдив
   Бисквитка, много хубава ти е косата!

Аз си получих днес нещата от Арлен.Сложили са ми мостри
на  антифриз ш и б на Алтерна и на кенди олиото.
Обадих се в куриерската служба и ги помолих да ми доставят пратката утре
в 10.30.Разбрахме се, че ще ги получа тогава срещу допълнително
заплащане и....в 19.30 ми звъни куриерът, че е пред входа! ooooh!
Хубаво, че бързо включвам и извъртях зверска лъжа на милото, че
поръчката е на приятелка. Mr. GreenИначе щеше да ми пили, че
всяка седмица шампоанчета поръчвам.
Май вече ще хода до офиса да си ги взимам.

Общи условия

Активация на акаунт