Професионални серии за коса - тема 90

• 37 910
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Бисквитка и на мен мноого ми хареса косата ти  Heart Eyes

# 646
  • Пловдив

Жижи, не чакай мостри от Рибката, Арлен са с мострите. Иначе за кодовете- пращат ги на мейла.

О,Вивче,мерси!
Аз успях да изпробвам вече новите си придобивки на Алтерна-Ш и Б за обем от бамбуковата серия.Косата ми е страхотно ароматизирана,чувствам я гъвкава и еластична,но обем не прави Mr. Green и едва ли ще повторя точно тази серия.

# 647
Момичета, страшни коси  Love Love , Вив много си подценяваш гривата, недей винаги ми е изглеждала добре, с плътен косъм и с блясък.  Hug
Много съм любопитна как успявате да ги изразходите всички продукти в срок. Мен все ме е страх дали ще успея да ги изразходя преди да им изтече срока на годност.

# 648
Руса мама направо съм  Shocked много странно за олео фюжъна,обаче пък инициалиста да ти пресуши съвсем се съмнявам,по скоро е засушен скалпа от ампулите Аминексил.Аз ти съчуствам ама не съм ги ползвала и само си гадая-те повечето противокосопадни или са спиртни или супер мазни-нищо чудно да е от тях.В никакъв случай не отписвай Инициалиста-ще видиш че има ефект  Hug
Бисквитка супер си  bouquet
Днес ЛФ ми пратиха оферта която просто нямаше как да откажа  Embarassed и понеже съм им сърдита на Арлен и понеже изведнъж реших че трябва да се мия с Марокан-поръчах 2 комплекта  Embarassed добре поне че са малки размери,единият си признавам че е заради синьото несесерче ама сега се чуствам ужасно  Embarassed и спирам да си отварям мейлите от тях-даже ми идва да взема да се отпиша от списъка им с абонати.
Междудругото в ФЮ има 400гр. (10 бр.х 40 гр.) еластайзър за 33 евро-не знам дали хваща и кода за 20%.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 20:26 от michelle_ma_bell

# 649
Виждам, че вече почти изписахме тази тема, някакви идеи за въпрос вместо запис за следващата? Емоциите от черен Петко минаха, можем да продължим да си обсъждаме нормално нещата  Mr. Green

Руса мама, аз бях ти писала по повод Аминексила, но не ме отрази  Grinning Разхвърчаността след олео фюжъна може да се дължи на влажното време, което беше напоследък. Или просто ти е дошла тежка, има ли такъв вариант?

# 650
 Flutter
Момичета, моите поръчки от Рибката и от Арлен ги няма, а и никой не се обади. CryЗа сериозни суми са, но не се сърдя, защото и двата сайта предупредиха, че ще има забавяне. Арлен - в новините на сайта, а Рибката - при финализиране на поръчката. Коректно постъпват, така че пак си ги обичам, но и на мен ми се искаше да съм от първите, получили пратките.

Вивиан, Бисквитка, имате прекрасни коси. Hug

Фрея, радвам се, че са ти харесали лилавите Сексита, дето толкова ги хвалих. Hug
 Опа, Фрея, писали сме заедно. Разбира се, че трябва да спрем с емоциити около Перко и да си обсъждаме нашите са неща. bouquet

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 20:32 от Феерия

# 651
JLo, може ли линк за този жълт двоен крем за къдрици на Лореал проф. Търсих и в Арлен и в рибаката и нищо не открих. Сигурно е изчерпан щом не го откривам. Искам да си го добавя в уиш листата. Mr. Green
Ето го http://www.arlen.bg/product/2494/dvoen-krem-za-oformyane-na-kras … ender-150-ml.html
но беше към 16лв. на намеленията.

# 652
Виждам, че вече почти изписахме тази тема, някакви идеи за въпрос вместо запис за следващата? Емоциите от черен Петко минаха, можем да продължим да си обсъждаме нормално нещата  Mr. Green

Руса мама, аз бях ти писала по повод Аминексила, но не ме отрази  Grinning Разхвърчаността след олео фюжъна може да се дължи на влажното време, което беше напоследък. Или просто ти е дошла тежка, има ли такъв вариант?
Извинявай, Фрейче, явно съм пропуснала  Embarassed
Не знам дали е била тежка,но това размаркиране на косъма, показването на белите точици, хич не ми се нрави. Мисля, няма да повторя Sad
Сега пък се заглеждам на Пикселист, за след боя  Embarassed

# 653
Аз /на база предходното обсъждано/ предлагам за въпрос - "Посредством кои продукти се борите с влагата?" или "Кои са любимците ви в борбата с влажното време?"  или нещо подобно... Grinning

# 654
Аз /на база предходното обсъждано/ предлагам за въпрос - "Посредством кои продукти се борите с влагата?" или "Кои са любимците ви в борбата с влажното време?"  или нещо подобно... Grinning
Сетони май имаше такъв въпрос преди няколко теми  newsm78

# 655
Сетони, това с влагата го имахме за въпрос, заедно със заплетената коса на тила, не помня в коя тема.

Руса мама, случва се, то не може всичко да се следи понякога. Тогава аз не разбрах дали са ти отежнили/омазнили или пресушили, но явно е ставало въпрос за пресушаване. Напълно възможно е, и аз усещам някакъв алкохол в тях, но са ми като водичка. Досега единствения негативен ефект, споделян за тях е, че просто не повиляват косопада. Моя обаче пак го спряха и тази година. Пикселиста на мен лично ми допадна повече от оранжевата и зелената ампула. Слагах го обаче точно след боя и смятам, че и тя е отдала резултат. Косата беше много блестяща, умерено хидратирана и гладка.

# 656
Фрея ами нали щяхме да ги нищим продуктите по марки  Rolling Eyes Тегли пак тото  Mr. Green

# 657
  • Велико Търново
Тъкмо щях да напомням за марките, и Мишелчето ме изпреварило Wink Иначе, аз просто не се сещам какво НЕ сме обсъждали в 90 теми Grinning

# 658
Утре, че сега не са при мен листчетата  Mr. Green Обаче Маракеша пак го сгънах предния път и го добавих, ако се падне пак не знам  Laughing

А не, в 85 е влагата и наелектризирането, в 87 заплитането на тила  Peace Обаче така какво е лесно със заглавията, как не се бяхме сетили по-рано.

# 659
  • Пловдив
Мен ме вълнува с какво миете косите на децата си и как се грижите за тях Simple Smile Може да го вмъкнем като въпрос в новата тема.
Моята дъщеря е на 8, с дълга,права, гъста, но тънка коса. Страшно й се заплита и вече се чудя какво да я правя.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 21:47 от lili_78

Общи условия

Активация на акаунт