Професионални серии за коса - тема 90

• 37 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Руса -мамма, ако не ти се "мъчи" с втората бутилка Инициалист, имай ме предвид Wink На сърце си ми, няма да те оставя в трудно положение Wink Hug
Магнолия, страхотна коса - всеки път го пиша, и няма да се уморя да го повтарям Simple Smile Мечта е за мен...ех.... Flutter
Вив, аз те разбирам, душа, по въпроса за 5-те косъма, нали знаеш Hug Шегата настрана, косата ти изглежда в много добро състояние, ако намерим и начин да "дръпнем" на дължина, ще е супер Whistling
Ето я и моята коса, днес подстригана с 4 пръста от дължината, само да кажа, че не съм рижа Wink/така е излязла със светкавицата, на изкуствена светлина/

# 631
*Biskvitka*, разкошна руса коса  Heart Eyes
За Инициалист- като му зяпах състава нещо не бях впечатлена, но понеже бях някак си предубедена и знаех, че след първа опаковка няма да има втора, реших да закупя 2 и да ги използвам докрай,за да чакам ефекта "уау". Та, ще си ги стискам, докато стана Рапунцел  Joy

# 632
Вивиан, Магнолия, страхотни коси! Ей така здрава и естествена искам да ми е косата! Heart Eyes
 Я, и Бисквитка се показала, докато пишех и тя с прекрасна коса. Ама много русокоски има в темата! Heart Eyes
Хехе, май на всички последните дни не са ни съвсем успешни от към комбинации. Сега като дойдат новите продукти аз съвсем ще се оплета, сигурна съм  Mr. Green

# 633
Бисквитка, косата ти е бижу!  Heart Eyes Нищо рижо не виждам аз, а цвят старо злато, такъв ли е?

# 634
  • Велико Търново
Фрейче, от твоите уста думите звучат като комплимент Blush Да, като старо злато е цветът - всъщност, съм естествено руса, с меден оттенък, който упорито се опитвам да "убия" с пепеляв цвят, но както се вижда, неуспешно Confused
Имайте предвид, че косата ми е след фризьор, т.е. обработена с четка и сешоар, ще я снимам натюр, след баня, за да видите разликата. Изтънелите краища ги няма и затова изглежда така плътна, но както вече писах, това ми е максималната дължина, с която косата има добър вид, 3 пръста по-надолу и изглежда рехава, както писа Вив.

# 635
  • София
Бисквитка, косата ти е разкошна! Изобщо не е като моята  Wink Изглежда плътна и с дебел косъм, доста гъста също.  Hug

Джей Ло, благодаря за разните Перма отзиви  Hug Не ме привличат, и това си е.
Е ... едно нещо да не ме привлича  bowuu

# 636
Не съм чела нищо назад, само мернах прекрасни коси пак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Ще се връщам да дочитам.

И аз да не остана назад от вас инвестирах в козметика за коса, пък дано ми свършат работа.
1. Дозаредих се с още ампули ботокса н лореал L'Oréal Professionnel Série Expert Fiberceutic Filling Serum – 15бр. Реших да го направя още няколко пъти, въпреки че резултата за сега не ме задоволява.
2. Гласях се за Кенди олиото на Алтерна, но по грешка съм поръчала  Alterna BAMBOO Shine Luminous Shine Mist. Така се ядосах, ама карай. Какво съм гледала, къде съм бляла в бързините друго съм сложила в кошницата.
3. Взех си и техния серум за цъфтяща коса Alterna Caviar Repairx Split Ends Mend, както и
4. Хидратиращото им мляко Alterna Caviar Anti-Aging® Replenishing Moisture Milk (повлякох се по вашите хубави отзиви и реших и него да пробвам).
 5. Поръчах и L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium Sealing Repair Double Serum. Да има, че тия двойните серуми големи изглеждам шишенцата, а в тях нищо няма.
6. Два Инициалиста+мостри на THÉRAPISTE Ш+Б+М.
7. Един спрей на Афоджи със зелен чай, и се нарекох
8. за мъжо един Kerastase Homme Capital Force Treatment Shampoo Vita Energising. Не че ми го е искал, ама пък и аз ще ударя една баня с него Mr. Green.

Всичко бутам в дъното на шкафа, добре но и дъното преля, та взех да хвърлям отгоре пък кое къде се намести Embarassed.

# 637
  • Велико Търново
Вив, тц, не е с дебел косъм, средна гъстота, тънък косъм/по-назад в темите съм пускала други снимки/,  изравних етажите и така изглежда по-плътна, от косопада напоследък и опашленцето е едно, тъничко.... Cry

# 638
Вивиан, видях те през компютъра, на телефона не. Косата ти изглежда супер, изобщо не ми прилича на 5 косъма.
Магнолия, Бисквитка, вашите също са страхотни!

Аз преди малко измих с Алтерна бамбук анти-фриз, маската от серията и напръсках с Кенди олио спрея. Имам 20мл. мостри и на нормалното олио, другия път ще пробвам с него да видя разлика. Ще споделям резултат като изсъхне.

# 639
  • София
Уха, Викче, добре си напазарувала  Heart Eyes Хайде да споделяш отзиви  Hug
Кое къде се намести вика  Joy Сладурка  Hug

Бисквитка, по тоя повод с тънкото опашле, наскоро една приятелка на голявата ми дъщеря беше в къщи и си беше направила много хубаво кокче. И аз, като една видна кокетка, веднага я помолих да ми обясни как се прави такова кокче. Показа ми детето, веднага вадя ластици и правя на моята коса. И кокче не стана  hahaha по скоро стана нещо като пъпка на ребро, или точка на главата ми  hahaha Ами то коса няма, как ще стане кокче, завъртяно около оста си. Абсурд  Mr. Green Скъсахме се да се смеем с децата, те чак по земята лягаха от смях, на моята буйна и най-вече "гъста" грива.  hahaha

# 640
Много яки коси за пореден път! Ми то бива ли след толкова инвестиции и да няма резултат!  Heart Eyes

Вив, пак забравих да ползвам МШ аргановото масло, но се заричам следващия път и ще пиша!

Виждам, че се косите за статусите на поръчките. А аз какво да кажа като я дадох по телефона?! Не мога с нищо да докажа, че дори съм се обаждала, камо ли ако стане някаква обърквация с някой продукт Simple Smile, ама каквото стане

# 641
JLo, може ли линк за този жълт двоен крем за къдрици на Лореал проф. Търсих и в Арлен и в рибаката и нищо не открих. Сигурно е изчерпан щом не го откривам. Искам да си го добавя в уиш листата. Mr. Green

# 642
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МАГНОЛИЙКА,благодаря за съвета за пресата.

# 643
  • Русе
Нещо не ухапа и реших, че трябва да си купя преса за изправяне. Никога не съм ви обръщала внимание на коментарите защото си мисля, че такова чудо няма да ползвам, ама ето........
Моля препоръчайте ми нещо на възможно най-ниска цена  Money

# 644
Бисквитка, страхотна русокоска си  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт