Професионални серии за коса - тема 90

• 37 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Магнолийке, аз съм си правила ритуала с Дисциплин, но косата ми, понеже не обича много протеин, хич не ми хареса ефекта.
Моля те, знам, че си ползвала всичко що се продава  Laughing Интенз-кърл маската на Керастаз проблава ли си я? Подходщла ли е за хифрофил-коса, жадна, много жадна  Embarassed

# 616

Ейй, ама какви са сладурки, как да им се сърдиш! Simple Smile Аз също се разписах с доста голяма поръчка в петък - Филип Кингсли, Маракеш, Керастаз, гримове и кремчета и когато пробвам всичко ново, ще пиша за отзиви. Поздравления на всички за добрите покупки.

# 617
  • София
Магнолийке, аз съм си правила ритуала с Дисциплин, но косата ми, понеже не обича много протеин, хич не ми хареса ефекта.
Моля те, знам, че си ползвала всичко що се продава  Laughing Интенз-кърл маската на Керастаз проблава ли си я? Подходщла ли е за хифрофил-коса, жадна, много жадна  Embarassed

Ех, душице - тук ме улучи на болното място  Mr. Green Какъв кърл, какво чудо - с тази права коса  Mr. Green Даже и през ум не ми е минавало да я пробвам  Mr. Green  , когато бях къдрокоска постоянно се изправях и ползвах само Алтерна Тен  Laughing Виж, напоследък започва да се начупва по-осезателно косицата ми и ако продължи в този дух, то нищо няма да ми остава освен да започна да купувам и продукти за къдрава коса  Joy
Ето тук започва да има някакви наченки, но да видим

Скрит текст:

Сега приемам идеи с какво да се измия довечера  Mr. Green Blush

# 618
Ооо, Магнолийке, отиваш вече към кърл  Flutter Flutter

Аз от Петъка дадох 190лв на Арлен и 220 на Рибата, сега се точа на маска Интенз кърл и Алтерна бамбуковото термо , ужасно алчно същество съм  Mr. Green

Преди време се оплаках от ампулите Аминексил, никой не ми съчутсва, ма както и да е  Wink Wink Ползвам ги от месец ВСЕКИ ден.
Усещам корените си пресушени от ампулите. Обаче да кажа, че виждам доста засилен растеж, вероятно от тях. Нямам месец от боядисването (след 10 дена става месец), а корените чернеят яко, все едно съм на месец и половина  Heart Eyes

Пробвах Инициалист-  косата до корените ми я чувствам супер пресушена. Никакво хидратиране, никаква виталност. Корените стоят без обем, сухи, заплетени. Дано поне има ефект при растежа. Ще го мъча, все пак купих от Петъка 2 опаковки  #Crazy

# 619
Звънна ми един младеж от Арлен, чакат зареждане на Перма утре и ще ми изпратят пратката веднага. Много засилен интерес имало към 70% намаление и така  Mr. Green

# 620
Докато взема дребното от детска градина, сте изписали толкова много, ама ви изчетох  Hug !
Епона, Магнолия, честити нови придобивки  bouquet ! Епона, ще чакам, когато стигнеш до термото, да ми кажеш усещаш ли фиксация  Hug ?
Вив, страхотна коса имаш, с много блясък  Heart Eyes , а за другото, съвсем същата комбинация съм правила и никога не ми е ставало така, но не ги отписвай, явно в момента косата ти не е "в настроение" за тях просто
Скрит текст:
...ако не се разберете с реконструктора, драсни едно л.с....
Фрея, чудесно описание!
Аз се отказах от купуване на нови неща за тази година  Outta Joint ...
JLo , каза ти на колко години е или с видео чат комуникирахте  Wink Hug ?

# 621
  • Бургас / София
Пяната за къдрици на Перма е страхотна и преди съм пробвала в салон, но сега реших да си я взема. Никакво утежняване, никакъв лепкав ефект няма и то на суха коса . Утре ще я пробвам на мокра.

# 622
  • Русе
Сега гледах клипа с ритуала. Само аз ли нанасям маската само по дължините, не в корена? Странно ми стана  newsm78

# 623
Момичета, вчера си сложих концентрата Олео-фюжън. Косата ми стана ужасно разхвърчана и се появиха бели точици в краищата  Shocked Изглеждаше ужасно НЕздрава. Не можах да я изтрая и днес я мих като сложих само ДПШ и маска Макадамия. Следа няма от тези бели точици, косата ми стои разкошна, както винаги след маска Макадамия. Защо този концентрат така ми се отрази на косата?  Sad

# 624
  • София
Ех, момичета  Hug ама така да ви обичам  Mr. Green Почти успяхте да ме убедите да захаресвам трите косъма, дето и децата ми им се смеят  Laughing Ама ей сега, като зарастат едни дължини, пък като спре тоя косопад, ще заприличам и аз на Рапунцелка като вас  Hug

Така де, понеже овладях HQ  ooooh! та явно ще се пазарува ...  Mr. Green Споделяйте кодове, промоции,  в този ред на мисли  Mr. Green Джей Ло, на теб направо си разчитам  Mr. Green Hug

Много са сладки от Рибата, чак започнах да им симпатизирам с тази снимка  Crazy Сигурно са луднали от питания.

Магнолийка, благодаря ти за клипчето,  Hug Косата ти е страхотна  Heart Eyes
А какво е туй с капкомера, на Натура Сиберика?

Сетони, как ще го отписвам  Whistling НикогаШ!   Mr. Green Аз си знам, винаги щом нещо не е ок в момента, значи не му е момента. Все ще му дойде времето  Hug

Мишелче, Чи-тата сякаш ми утежниха. Нямах блясък с тях. Но имам още за два пъти и разбира се, ще има втори и трети шанс  Hug Благодаря ти за тях, и не само за тях  Hug

Какво забърсах аз, докато ходих да взимам щерката от училище  Heart Eyes Балсамчето на Леганза, цвят Бордо (доста наситело лилаво е)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Вери съм хепи  Mr. Green Тамън утре мислех да се боядисвам и си взех кисел шампоан и хоп, балсамчето ще изпревари боята  Mr. Green Да видим дали ще стана силно лилава  Mr. Green
Забърсах и една ампула на Фарком (Сери) за след боядисване. Бърка се 1:1 с вода и ставало емулсия, която се нанася след боята. Да сте пробвали?

Още нещо щях да пиша, но забравих. А да - тази Перма ... ? Биват ли продуктите им? Не знам защо, но ми се струва ужасно кофти, а сигурно бъркам. Вие какво мислите?

ВикиНики, и аз нанасям само по дължините, доста близо до корена, но не и по скалпа.

Hug

# 625
  • Враца
Момичета завиждам ви, че сте си получили пратките. Моята поръчка от Арлен е направена в петък на обяд и ни вест, ни кост от тях  Crossing Arms  Само аз останах да се надявам.
Утре ще им звъня вече щом те не се обаждат.  smile3515

# 626
Взех си пратката от Арлен  Heart Eyes Пратили са ми мостри на шампоан и балсам от anti frizz серията (от предишна пратка имам мостра и от маската  Heart Eyes ) + мостра на кенди олиото
Как да не ги обича човек  newsm44

# 627
На Перма съм ползвала крема за къдрици само, не помня дали ми хареса  Mr. Green ама съм го изхабила явно. Пак него взех и термо крем или спрей беше, не помня  Mr. Green До друго не се доредих, всичко бяхте изкупили.

Жълтия двоен крем за къдрици на Лореал много ми хареса  Laughing а не го поръчах на Перко...сега той ще ми е цел за следващи намаления  hahaha Супер ми начупи косата, като никак не я пресуши. Имах доволно обем и чупки за цели 2 дни(после измих). Имам  го от размяна  Heart Eyes

Аминексил при мен няма уау действие за косопада след 14 ампулки. Имам още 4 да изхабя и няма да купувам повече. Намали го леко, но  не го пребори. Иначе нямам дискомфорт от тях, водичка. Може и да ми расте по-бързо косата, като гледам корените Mr. Green не помня колко време мина от боята, но имам тъмничко доста.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 18:27 от JLo

# 628
Уф, повече няма да влизам в темата, защото тъкмо забравя за моите прословути и очевидно позабравени поръчки, и някой написал, че е получил своите Laughing

Толкова рядко поръчвам от български сайтове - при това в първите часове от намалението, с наложен платеж, а не с карта, без да използвам код, с налични продукти, и ни вест, ни кост оттогава от който и да е от двата сайта Crossing Arms

Търпелив човек съм, а и не бързам с продуктите, но едно обаждане или имейл щяха да ми направят добро впечатление. С всеки изминал час емоцията от приятното и изгодно пазаруване се изпарява.

# 629
Вив, ползвала съм някога едни техни ампулки за след технически процедури, възстановяващи, половината се слага в шампоан, другата май се разреждаше с вода, позабравила съм, но ми повлияха положително на растежа, та май не са лоши нещата им.

Общи условия

Активация на акаунт