Професионални серии за коса - тема 90

• 37 938
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Задържат ЗР поръчки ако са плащани с карта-чакали си извлеченията  Tired

Виви голям си сладур  Hug а Оранжевите Чи-та как ти се отразиха (май съм пропуснала ако си писала).
Фрея супер описание на Секситата-нямам търпение да пробвам моите блондинските  Hug

Хора моля ви някои да пусне сайта за Нашитата -нищо не ми излиза с търсачката  Crossing Arms Crossing Arms

# 601

Виви голям си сладур  Hug а Оранжевите Чи-та как ти се отразиха (май съм пропуснала ако си писала).
Фрея супер описание на Секситата-нямам търпение да пробвам моите блондинските  Hug

Хора моля ви някои да пусне сайта за Нашитата -нищо не ми излиза с търсачката  Crossing Arms Crossing Arms
сега разбирам защо ми я няма  Mr. Green

Аз пък нямам търпение за отзиви за блондинските!

Макар Секси хеър някак не ме привличат, не знам защо съм си наумила, че са кофти качество  Mr. Green ooooh!

Сайта не го запазих аз.

# 602
  • Somewhere far away

Не е задължително. Аз не съм плащала с карта.

# 603
  • Чукарландия

Заповядай. Hug

Само, че в момента е недостъпен. Така изписва. Може би профилактика. Rolling Eyes

# 604
ДжейЛо  -Секситата и мен не ме привличат на редовна цена  Mr. Green обаче пък с тоя мед и лайка ми се прииска да пробвам  Embarassed

Забравих за какво влязох в темата  Mr. Green днес от много чудене се измих с ЕликсирУлтим (ш.и м.) -ми от хидратация имала нужда тая коса-не беше суха като махнах кърпата и този път много добър резултат ми се получи  Heart Eyes

Белла  Hug Мерси

П.П. Айде който си е прибрал пратките-да влиза да се къпе и да пише  Grinning

# 605
  • София
Limi,от розовата серия съм доволна,хубава ми ставаше косата след шампоана и балсама,с блясък.И типтчно за Tigi с аромат на дъвка Simple Smile
 Като финиш често ползвах лилавата топка,която много харесвам.Комбинацията ми беше любима.

# 606
Bubble, благодаря  Hug Много харесвам ароматите на тиги  Heart Eyes Косата ми е дълга, природно тънка, рядко обаче съм ползвала серии за обем, повече наблягам на протеиновите. В тази връзка, понеже скоро беше коментирано, на мен чудесно ми се отразяват и по-силни протеинови серии, въпреки че косата ми е нетретирана (издухвам леко със сешоар и много рядко преса, не се боядисвам), малко или много - косата си взима протеина. В моменти, когато наблегна на балансирани или хидратиращи продукти, забелязвам цъфтежи и накъсвания, затова за себе си знам, че има смисъл да ползвам протеин. Косата ми никога не е била по-дълга и по-здрава от сега.

# 607
Айде пак, с риск да ме отрепете, хубава ли е Интенз кърл маската на Керастаз

# 608
Златнарибка  Mr. Green:

# 609
  • Somewhere far away
май и от рибката ни четат !  Party Mr. Green

# 610
Здравейте!
Страшно бързо се изписват темите , много инфо минава и не мога да обхвана всичко. Ще продължавам да ви чета и да ви питам.
За черния петък - както не мислех да купувам нещо, минах през рибката и като видях , че намалението хич не е малко си взех инициалиста и на Чи - кератинов финиш за изправяне.
В момента ползвам шампоан , маска и концентрат на про-файбър.
Най-накрая съм доволна  Hug
Косата ми се изправи лесно и стои жива. Вероятно ефекта се дължи на всичките продукти, не мога да отсея точно на кой. Хубаво е да се вижда резултат от вложените усилия и средства.

Бихте ли ми препоръчали хубава четка за изправяне и изсушаване със сешоар?

# 611
  • София / Перник
Момичета,
получи си поръчката от Арлен  Peace
Имам въпрос - шампоана и балсама за богат обем на Марокан какви са като вид - хидратиращи или....?
А, хидратиращата им маска много ли омекотява косата, че моята няма нужда от повече мекота всякаш?  Thinking

# 612
Момичета, тези които още в Рибата са в статус приета. Влезте в хронологията си и при поръчката вижте статус "конентар към поръчката,". На мои 2 пише" няма серум, чакам от Варна да обединим ". Там пишат момичетата от Рибата, за да знаят после защо не е обработена  Mr. Green

# 613
  • МАРС
Аз затова и реших да не тормозя никой, затрупани са с работа хората, когато - тогава. Peace

# 614
  • София
Мили душици  Hug стига изкушения. Аз след като снощи пуснах още една поръчка с код за -25% в hqhair.com съм гузна  Blush Blush Blush че се съсипах от поръчки. Дори и моето разбиращо лудостта ми момче ще ме  #2gunfire ако разбере за размера на похожденията ми. Аз ще получа нещата от Арлен и Рибката в края на тази и началото на следващата седмица, както се разбрахме.
Но....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green днес си получих от Англия две поръчки и имам към тях общо 4 подаръка  Laughing Laughing Laughing
Първите две снимки показват подаръците - два комплекта четки за грим (сестра ми ще намаже, то е ясно  Joy) един комплект на продукти на Мonu (не познавам марката - ще проуча отзиви за нея) и на другите снимки се вижда едно серумче на Пюролъджи.
На втората снимка е всичко получено, а на третата - само моите неща. Тераписта (шампоан и маска) са за сестра ми за Коледа. Ще й поръчам и терапевтична преса, че все иска моята да ползва Simple Smile

Скрит текст:

Маската на Дисциплин Протокол нямам търпение да пробвам, точно като ритуал на Керастаз. По този повод - Вивиан, момиче, спри да говориш лошо за гривата си! Стахотна е, както и другите са споделили. Радвай й се, грижи се за нея и да расте красива и дълга  bouquet

Ето тук са Ритуалите на Керастаз

Общи условия

Активация на акаунт