Професионални серии за коса - тема 90

• 37 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Дойдоха ми всички поръчани неща . В бамбуковия травел сет ми липсваше обаче спрея . Звъннах на Арлен ,утре ще го пратят . Рибката -0 мостри . Арлен -кремче Филорга , шампоан Кюн и шампоан абсолют. Само не ми харесва да ходя утре пак до Еконт ама какво да се прави.

# 586
Радвам се, че и на вас ви харесват лилавите Сексихеър.

Бисерка, и аз съм с гъста и дебела коса. Гореспоменатите си вземи, страхотни са!

Ето я поята поръчка от Арлен плюс подаръка. Голяма радост:

Вив, аз не ти виждам снимките.

# 587
Епона, честито! чакаме отзиви!  Hug

# 588
Имат доста поръчки, може би не им стига персонал... затова им куца. ама пък да си бяха наели ... за една седмица като знаят че ще ги чака тежка работа ад си бяха наели още персонал... ама както и да е . и аз съм ядосана вече защото им писах на сто места и не  са ми отговорили все още  ! #2gunfire

Именноо,Арлен не мисля,че имат по-малко поръчки,че дори повече,но успяват да си свършат съвестно работата..Те все нещо не разбрали не чули... Naughty Дразнят ме вече  #Crazy

Вивиан косата ти е много хубава,престани да си внушаваш,че е 5 косъма  #2gunfire Нормална гъстота имаш,никак не е рехава както я описвашш..Изглежда здрава  Naughty Hug

И да ви питам вие кой термо спрей хвалехте на Алтерна
този http://www.arlen.bg/product/1646/sprey-za-termozashtita-do-232os … -spray-122ml.html
или този http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html
Аз взех 2рия ама сега като видях снимката на Епона и  newsm78 Честити придобивки ! Embarassed

# 589
Eпона, честито! Голям кеф  Mr. Green

Вив, много хубави къдри, много хубав блясък, стига си я обиждала тая коса  Heart Eyes хубава си е и то много  Hug

# 590
Сега се върнах на предишната страница, Вив, косата ти изглежда страхотно! Не виждам никакви 5 косъма, напротив съвсем нормална гъстота и супер обем, а тези правилни чупки и къдрици са страхотни!  Heart Eyes И блясък си имаш и подреденост, обем, какво повече искаш?  Grinning Hug

# 591
Оооо Вив  Grinning .Да смениш огледалото .
Къде се оглеждаш и виждаш 5 косъма .
Съвсем нормална си ти е косата.Бляскава , хубава и здрава.
 Hug

# 592
Епона, честито, гледам лакомо някои неща Crazy

Вив, косата ти е страхотна, за първи път май я виждам аз в къдравия й вариант вече и страшно ми харесва, изглежда си съвсем нормално, но докато ти не почнеш да й се радваш и да си все така излишно критична, не можеш да се насладиш на хубостта й...и много си личи напредъка в грижите! Hug

# 593
Лелее Вив страхона ти е косата  Heart Eyes и колко мноого се е начупила. Неузнаваема е направо.
Стига моля те си я обиждала тази твоя коса, че ще се караме вече  Hug

Моята пък уж беше почнала да се начупва, а в последно време пак си стана права  Rolling Eyes.

# 594
  • Somewhere far away
оххх, успокойх се . отгоовориха ми , че до 2-3 дни ще си получа пратката. ура!

# 595
  • София
Благодаря, само дето забравих да спомена, че е правена с дифузер, демек е двойна и с огромен обем, скоклива  Mr. Green Някога ще ви покажа и изправен вариант, да видите за какво говоря, гръбче се вижда отвсякъде. То и тук се вижда ,ако се загледате, въпреки дифузера и заблудата.

Ах, Епона  Heart Eyes Придобивките ти са страхотни! Спрея за блясък  и аз го имам, разкошен е, Кенди олиото също! Да си ги ползваш със здраве  Hug
И чакам отзиви за Секси термото, утре и аз го чакам  Mr. Green

# 596
От рибката имам включване (поръчката ми е от петък, 15:30 ч):
"Здравейте,
С Вашата последна поръчка от магазин Златна Рибка Вие получавате код за 5% намаление"  Shocked
И поръчката ми е обработена. Дано и вашите неща дойдат скоро.
Моля за по-пресни отзиви за розовата серия на тиги за обем или препоръки за някоя друга такава  Hug

# 597
  • Русе
Сърдита съм  smile3515 моята поръчка от рибката е от 6 ч сутринта в петък и още си стои "приета".....

# 598
  • Somewhere far away
Не знам на какво се дължи. явно не ги правят хронологично. защото моята е от 14,30ч. а на някои хора с по -късни поръчки вече е доставена. това е много странно.

# 599
Ще дойдат  Hug сигурна съм, че има с какво да се измиете през тази седмица  Mr. Green Whistling

Общи условия

Активация на акаунт