Професионални серии за коса - тема 90

• 37 906
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Моята също е тънка, и аз мия на трети ден, да не кажа понякога и на втори.. Ползвам шампоана от около 2 месеца и виждам подобрение, но като че ли леко утежнява. Но пък по увреда ми излиза, че съм със средно увредена коса.. Имам проба от червения шампоан, ще го видя в близките дни и ще преценявам.

Благодаря за мнението  Hug Косата ти, въпреки че очевидно е след фризьорска намеса, изглежда много бляскава и жива  Heart Eyes

# 691
Ето ги моите неща от Арлен

http://prikachi.com/images.php?images/841/8492841S.jpg

(Снимката е леко тъмна  Embarassed Embarassed Embarassed )

# 692
  • Пловдив
cityofangels, на кой точно е серума, че нещо изпуснах май?  Simple Smile

# 693
  • Бургас / София
След фризьор винаги е така, а и с продуктите на Перма се постига невероятен блясък, тука съм май с шампоанът за блясък винаги излизам с блясък от там, иначе косата ми е без блясък чуплива, но аз си я държа права с леки чупки и точно днеска пробвах серума Про Файбър червеният и се получи голям блясък и подредена жилава коса . И на мен в началото Про Файбър ми утежняваше, но след всяко измиване нещата се променяха, даже към изсушаване отиде вчера, но днеска със серума май няма да стане така . Иначе вчера добре се омазах с 10в1 на Алтерна и Елексира на Керастаз за обем сложих си и пяна и косата ми клепна и се заплете леко, но като я разресах това се оправи.

Лили серума е червеният на Про Файбър . В началото си мислих това е като гел ще заплете косата и ще лепне, но не като се втрие в ръцете става течно и дори леко мазен ми се стори . Цялата съм Про Файбърка днеска, без маската, ама ако бях сложила маската щеше да утежни със сигурност.

# 694
  • София
Добро утро красоти  Hug

Епона косата ти е страхотна  Hug и преди съм го казвала. Мисля, че костите ви на двете с Фрея са подобни, но нейната е по-права ако не се лъжа  Heart Eyes

По отношение на продукта на Натура Сиберика:
Това е стимулант  за скалпа с различни видове масла. Знаете, че аз много държа на грижата за скалпа и постоянно си забърквам  разни неща, ползвам ампули и т.н. Та този стимулант е на основата на арганово масло и облепиха.  Аз малко в култ съм издигнала облепихата - пия я, ям я, мажа я  Joy И сестра ми като започна да говоря за нея обикновено ми се смее и се шегува,  че моите речи за нея хвалебствени  като комунистичеки трактат от типа "през облепиха към жен  шен "  Mr. Green
Но понеже на руската марка Натура Сиберика - Облепиха Сиберика им е от професионалната  козметика за коса си позволявам да пиша тук. Според производителя
Скрит текст:
Комплексът от масла от облепиха за растеж на косата стимулира растежа на здрава и силна коса, предотвратява преждевременното опадане на косата, възстановява баланса на кожата на главата. Активно подхранва и укрепва фоликула на косъма, като ускорява растежа на здравата коса. Маслото от алтайска облепиха и мароканското арганово масло спомагат за образуването на кератин, който придава блясък и здравина. Маслото от кардамон, сибирска ела и дива мента, които стимулират кръвообращението на кожата на главата, подобряват проникването на активните съставки към фоликула на косъма, осигурявайки максимално активно действие.
Другия продукт от серията, който искам да си взема е скрап  за скалпа,  който почиства кожата на главата, като препятства косопада, повишава притока на кръв към фоликула на косъма, регулира дейността на мастните жлези и отстранява пърхота. От последните две нямам нужда, но то си върви в комплект  Mr. Green

# 695
Да повторя питането на някой към нея-това от снимките на Натура Сиберека с капкомера какво е?
това е олио за растеж и подхранване  Peace ползвам си го от 2-3 месеца и съм доволна -главно чисти  базови масла е-без силикони. Ааа Магнолия писали сме едновременно  Hug

Никой ли не е ползвал на Алтерна хидратиращите маска и балсам да каже каква е разликата.На мен балсамът ми идва лек  Rolling Eyes струва ми се че съм чела преди сравнение-сега не го намирам а попрехвърлих старата тема за Алтерна  newsm78

# 696
  • София
А откъде поръчвате марката? Мишел, виждаш ли ефект откъм растеж?

# 697
http://monicabellucci.snimka.bg/other/pridobivki.888464.36335237

Ето и моите придобивки в албума има и мостричките, които ми пратиха.
Да попитам какво е това на Кюн и как се ползва?
Мострата ти е на този уплътняващ крем , но не мога да дам мнение, не съм го ползвала  Blush

Много хубави коси, момичета , браво  bouquet

# 698
от енцо  Peace за ефект не знам-ползвам и други продукти за скалп-но определено има подобрение при мен откъм дължина-предполагам е комплексно  Hug

# 699
Аз съм пробвала ексфолианта за скалп на Сиберика (адамантче Hug) и повече едва ли ще си сложа такова нещо на главата - оплете ми стабилно косата, опадаха доста косми, а отмиването беше пълна мъка ooooh! но предполагам си е до лично усещане. Виж обаче като ми свърши пре-терапията на 3 more inches ще си взема за преди измиване тези масълца с капкомера. Crazy

# 700
  • София
Благодаря, ще го имам предвид при следващи покупки  Hug

# 701
  • София
Мишелче  Hug
Извинявай, хем си знаех, че нещо пропускам.
За мен хидратиращата маска на Алтерна не е типичната хидратираща,  защото има хайвер в състава, а той има протеинови компоненти. Аз имам в момента маската - балсама преди време съм го ползвала, но нещо не се сещам дали беше много по-различен от маската. Ще ти пратя да я пробваш и ще си прецениш - да се разберем на лични.

Линди  я кажи защо казваш, че заплита?  Каква му е консистенцията, с какво го отми?
Скрит текст:
Ей, голям бонбони станала малката  Heart Eyes

# 702
Линди  я кажи защо казваш, че заплита?  Каква му е консистенцията, с какво го отми?
Скрит текст:
Ей, голям бонбони станала малката  Heart Eyes
Магнолиа, консистенцията е като на шампоан-кафеникаво прозрачно е и с доста частички за ексфолиране. Пише че се нанася на суха коса преди отмиване, но като започнах да слагам и втривам имах усещането, че си слагам маска с хума/амла и прочее прахообразни билкови каши. Поради това стана и малко скубане сигурно и направо ми причерня колко коса падна. Измих с хидратиращ шампоан за да е възможно най-хлъзгаво да отмахна частичките, и пак се наложи два пъти да шампоанирам. Та предпочитам маска с масла които имат някакъв пилинг ефект пред това...но знам ли, на друг може и да хареса. Simple Smile
Скрит текст:
Ако знаеш как готино бърбори вече Heart Eyes

# 703
  • София
Момичета, има ли доволни от серията Serioxyl? Покрай черния петък я взех цялата, но чувам че серума омазнявал  newsm78

# 704
  • Пловдив
от енцо  Peace за ефект не знам-ползвам и други продукти за скалп-но определено има подобрение при мен откъм дължина-предполагам е комплексно  Hug

Мишел дай моля те линк, че точнот този серум не го виждам нещо!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт