Професионални серии за коса - тема 90

• 37 892
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • Чукарландия
Получих си поръчката от Арлен, нито са ми звъняли, нито нищо, но всичко е наред. Пратили са ми и мостри ш+б на Alterna Caviar Repairx, ш+б Alterna Bamboo Anti-Frizz и Alterna Bamboo Kendi Pure Treatment Oil.  Heart Eyes

Доволна съм.  newsm68
Сега започва голямото къпане... Joy

# 707
  • София
Този стимулант за скалп с масла на Натура Сиберика колко често го нанасяте и омазнява ли допълнително корените (защото моите са предразположени). Искам и аз да започна да се грижа и за скалпа и много се чудя с какво да започна  newsm78

# 708
Пффф момичета ,мн се изнервих . Покрай всичките поръчани продукти ,чак сега се усетих ,че травъл сета ,който поръчах не е този който съм получила  Crossing Arms . Поръчах това : [urlhttp://www.arlen.bg/product/1689/travel-set-za-perfekten-obem-alterna-bamboo-volume.html][/url], а получих [url][http://tsveti4kaaa.snimka.bg/daily/kosa.803077.36335856/url]

# 709
Епона, косата ти е много хубава! Тези бамбуци са разкошни!  Heart Eyes

Мерси на теб и другите за комплиментите. Да си призная бях много скептично настоена към серията, защото по спомен не останах особено очарована от бамбука на Алфапарф, старата версия едни зелени опаковки - шампоан, маска, ампули. Но така и така ми е подарък, защо не. и бях изключително приятно изненадана. Усещам я много балансирано и идеална за между по-силните ми неща. Много съм доволна!  Heart Eyes

лили, одеве забравих да напиша - косата на дъщеря ти е прелестна. Наистина като копринен воал. За съжаление за продукти не мога да помогна.

Аз имам син, на 4 г. с къса коса  Mr. Green и мием косата и тялото с един продукт на Юриаж. Нищо особено. Но гледам да му минавам главата с четка, не толкова за сресване, тя косата му е няколко мм, колкото да стимулирам скалпа и фоликулите, да се създаде рутина, която евентуално да помогне в далечното бъдеще. Дали има някакъв резон не знам...  newsm78

# 710
  • Пловдив
Благодаря, Епона, наистина е разкошна косата й и става още по-хубава лятото като изсветлее от слънцето - става на руси кичури. Обаче така се заплита, че в чудо се виждам. От няколко дни я реша с Tangle teezer и като че ли ефекта е по-добър от предишната четка на Макадамия.

# 711
  • София
На мен днес най-сетне Рапидо ми доставиха поръчката от Арлен!!!
Ей не мога да разбера защо я ползват тая куца куриерска фирма!!! Толкова са смотани, че и те знаят точно колко  ooooh!

Нямам никакви мостри!
За вас незнам, но при мен е точно обратното. От Арлен не ми слагат нищо, а от Рибката - да.

Но това не значи че са ми обработили поръчката от Рибката, де! Още стои приета. Имам шампоан Денсифик в нея, който гледам че се е изчерпал и затова се мотат явно. Като пристигне доставката в петък дано да има раздвижване в статуса.  ooooh!

Много хейтърски пост написах, ама наистина ми убиха цялото удоволствие от пазаруването в петък!

Наде, Сериоксил-а на Лореал го имах и аз. Комплекта за небоядисана коса обаче и серума за корени.
Не омазнява серума спокойно, мия се през ден и се пазя много от омазняващи продукти.
Шампоана втвърдява косата, задържа по-дълго прическата без деформации. Втората стъпка не ми хареса много, до 1/3 от шишето оползотворих и го разкарах. Пяната ми утежняваше малко, ама аз и само два пъти я ползвах и я разкарах и нея.

# 712
Дъщеря ми също е с много дълга коса- до кръста, руса, фина и права, на 12 е.
При нея детски балсамчета не помагат, има нужда от по-силни неща. Ползва моята козметика, колкото и да не е редно, според някои.
Не слагаме по скалпа неща с много вреди съставки, шампоаните гледам да са подходящи, но маски, балсами, олиа, кремове..всичко е от моите, сама си иска олио преди четката. Без тях абсурд да я реше  и да е здрава с блясък и мекота. Трябва да я снимам някой ден.

Утре ще си взема пратката от Арлен, сега се обадиха. Казаха, че може да не получа СМС, че нещо имат проблем със системата ите, но да отида да си я взема  Mr. Green Flutter

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 12:37 от JLo

# 713
А откъде поръчвате марката? Мишел, виждаш ли ефект откъм растеж?
от енцо  Peace за ефект не знам-ползвам и други продукти за скалп-но определено има подобрение при мен откъм дължина-предполагам е комплексно  Hug

Мишел дай моля те линк, че точнот този серум не го виждам нещо!  Praynig

това е http://www.enzo.bg/natura-siberica/sea-bucktorn-olio-ot-rakitnik … vane-ot-korenite/
НЕ Е СЕРУМ а си е чисто олио-като маслена маска процедирам но само в корените  Hug

Не е истина но нещата от Англия ще ми пристигнат по-бързо от Рибата  Twisted Evil уж чакам един ш. който на сайта им е наличен-та какво чакам и аз не знам ... обещаха в понеделник да я пуснат като говорихме по тел.,  днес още си стои приета  Crossing Arms

# 714
  • Пловдив
Благодаря Мишелче bouquet

# 715
Не мога да ви изчета, ей!  Hug

И какво сега и аз го искам този сешоар на Лейбъл М. Laughing

Епона, Валнета, радост за очите са вашите коси. Все повече ме е срам от моята, но пък ужасно много се надъхвам след вашите снимки! Hug

Термото с бамбук на Алтерна при мен е мноого гъсто, крем си е и никак не е разреден, както пишете, дали да не му проверя срока на годност... newsm78
Хидратиращото "мляко" на Алтерна е със със същата консистенция и флакон. Тъкмо ще мога да му ползвам помпичката, че моята нали се счупи.

Аз нищо не успях да ползвам от новите неща (те не са и пристигнали всички всъщност). За довечера съм замислила да  тествам някой нов продукт и дано нацеля хубава комбинация.

Скрит текст:
Момичета, не мога да влизам в сайта от стационарен компютър, задействат ми се защитите на служебния и ми дава съобщение за опасност. Мога само от телефона да ви чета и пиша. И при вас ли е така?

# 716
Дъщеря ми е дълга и фина коса и също ползва от моите продукти, но редува с по- изчистени неутрални шампоани на билкова основа. Детски балсами ,ако слага- ефект нулев. Няма разресване.
В кайма сметка намерихме баланса.

# 717
  • София
Благодаря,Мац! Дано при мен да не омазнява, че и ефект да има  Laughing

Олиото на Натура Сиберика, по руските форуми пише, че е най-добре да преседи цяла нощ.... мен ме е срам скъпия да си легна с мазна коса и си го нося в командировки. Там нямам притеснение олио на скалпа, 3те инча на дължините и така си лягам, определено има ефект, хем скалпа се задържа по-дълго време чист, хем и дължините са подхранени  Mr. Green

След седмица ще ходя в Москва и мисля да взема и други продукти на марката, но олиото не бих повторила. Черното Ямайско масло ми се струва по-натурално, мноооого изкуствено ми се струва това на Натура Сиберика  newsm78

# 718
  • Варна
И аз току-що си получих нещата от Арлен.Доволна съм,има мостри и календарче.Бях забравила какво точно поръчах,че бях в някаква еуфория  Laughing

Влизам да разкажа за новата си любов-Кератин термик на Керастаз.Не съм особено впечатлена от серията Дисциплин и го избягвах известно време.Голяма грешка.Продуктът е събрал в себе си най-доброто от Нектара и Цимента.Хидратира,уплътнява,изглажда,подрежда и гланцира косата+невероятния аромат.Изправям се само с пръсти и сешоар,без четка,без преса,(което е невъзможно иначе,косата ми се къдри от корена).Уникално нещо,оценка 6 от 6  Heart Eyes

Хареса ми също еликсира на Маракеш с конопено и арганово масло Marrakesh Oil Hair Styling Elixir High Tide.Наистина съкращава времето за сушене на половина,дава блясък и мекота,гъсто и икономично.Имам леки съмнения относно изглаждащите му качества,които обещава.Подозирам,че ароматът ще ми стане непоносим съвсем скоро.Продължавам с тестовете.

Руса мама,серията за къдрава коса на Керастаз е слаба за нас.За разнообразие е добре,но ултра хидратация не очаквай.Много подобна на Милк шейк за къдрава коса ако си ползвала.Единствено крема за къдрици си заслужава вниманието.

На мен ми казаха,че спират линията Натура сиберика и я заместват с нова,подобрена.Забравих новото име,нещо подобно беше.Тук в магазините бяха напускали шампоаните по 8 лв. и се изчерпаха за нула време.

# 719
  • София
При мен не се държи добре косата след маслени маски-не мога да отмия дори по 3 пъти като слагам шампоан, първия път ДПШ. И става мекичка, но изглежда мръсна. Което не ме кефи. Значи и с това олио на Натура Сиберика няма да се сработим. Жалко  Confused

За противокосопаднити ампули на Керастаз да дадете мнение? Фризьорката ме убеждава, че са по-силни от тези на ЛП, съдържали по-голямо количество аминексил. Взели съм две за проба, но ако има ползвали ги, ще се радвам да чуя и второ мнение  Hug

П.С. Малко изпреварвам с въпроса за запис за следващата тема, ако остане за ампулите  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт