Професионални серии за коса - тема 90

• 37 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
FreakOnALeash   и на мен така през Мозилата ми дава, влизам с експлорър или Опера. Опитай други браузъри

# 721
За мен пък няма по-некадърни куриери от Еконт  Whistling Рапидо са част от Спиди и от тях съм много доволна.

Валнета, косата ти е страхотна, плътна и блестяща!  Hug
Епона, твоята също! И се е подредила в идеална форма!  bouquet

Добре обаче аз не мога да си обясня как ще пишем за всички продукти, които сме ползвали от една марка, тя темата ще се изпише само с това, особено за Керастаз примерно, както повечето имате богат опит?

Иначе аз изтеглих марка и се падна О'right  Mr. Green

# 722
  • София
Тедичка, ако питаш за Aminexil Force R, аз в момента ги използвам и не виждам никакъв ефект.... от Денсифик ампулите, бях много по-доволна.

На мен ми звъннаха от рибката, че сухото кенди олио не е налично и ще ми го заменят с Kendi Dry Oil Micromist, май по-добре стана и то е по-удачно за тъничка, наелектризираща се само зимата коса  newsm78

# 723
А не може ли просто да споделим последното ни откритие, което ни е впечатлило с ефект върху косата ни?
В смисъл... изписали сме всичко, все по-трудно става с въпроса.

# 724
Взех си пратката на АРЛЕН от Еконт Grinning
* опаковани в картонени кутий и завити с розова хартия
* имам 4 тестерчета на Алтерна: 1 балсам хидрат. хайверен, анти фриз серията - ш-н балсам и кенди олио
Скрит текст:
Поръчала бях Маска Марокан 500мл и Алтерна ш-н хидрат. хайверен
Само да заредят Napura и ще виждам само тях  Peace

# 725
  • Somewhere far away
и аз имам в поръчката си кендито - това означава ли че и за мен няма да е налично ?  #Crazy

# 726
Бих ви предложила в новата тема да коментираме стайлинг продукти (пяни, лакове и др. стилизанти), че нали идват празници и аз лично мисля да употребявам, но се замислям, че до празниците ще навъртим още доста теми  Laughing, така че оставям на вас да прецените въпросите. На мен всичко ми е полезно!   Hug

Редактирам се, видях на първа страница линк към подобно обсъждане на стилизанти. Embarassed

Джей Ло, стана през друг браузър, благодаря! bouquet
Забравих да благодаря и на Фрея за съветите от преди няколко страници!  bouquet

# 727
  • София
И за мен скраба за скалп на Натура сиберика е разочарование. Оплита, частиците са много едри и се лепят по-скоро по косата и не достигат до скалпа, а как трудно се отмива ... та, на мен също като на Линдето, не ми хареса. Благодаря на Адамантчето, че ми прати пробичка  Hug
За въпрос за запис съм много за да обсъдим ампули. Дори може профилирано да ги обсъждаме, за да ни останат теми и за други теми. Например само фузио дозите на Керастаз да са в следващата тема.

# 728
  • Чукарландия
Дори може профилирано да ги обсъждаме, за да ни останат теми и за други теми. Например само фузио дозите на Керастаз да са в следващата тема.

+1 Hug

# 729
  • Варна
Цитат
На мен ми звъннаха от рибката, че сухото кенди олио не е налично и ще ми го заменят с Kendi Dry Oil Micromist, май по-добре стана и то е по-удачно за тъничка, наелектризираща се само зимата коса  newsm78
+1 само че на мен ми звъннаха от Арлен. Вече се бях притеснила какво се случва с поръчката, тъй като поръчах малко след 12 на Перкото. Интересно ми е на какъв принцип се обработват поръчките  Thinking при положение, че съм от първите поръчали и ми казват, че продукта не е наличен  Crossing Arms
Поръчката от Рибата дойде още в събота сутринта, мостри естествено нямаше. От там поръчах ш+м Денсифик и снощи ги пробвах- ами на първо ползване се влюбих- косата е буквално като коприна,мека и блестяща, а за аромата, вие си знаете  Heart Eyes
П.П. нямам предложения за новата тема, на мен всичко ще ми е интересно, но за марки предлагам да се обсъждат по-познати  Peace

# 730
Втората изтеглена марка е Мароканойл. Казвайте О'райт или Мрокана да включвам, за мен е все едно.

# 731
  • София

На мен ми звъннаха от рибката, че сухото кенди олио не е налично и ще ми го заменят с Kendi Dry Oil Micromist, май по-добре стана и то е по-удачно за тъничка, наелектризираща се само зимата коса  newsm78

Доколкото разбрах другото олио е идентично почти с това, което го нямат. Но явно въобще го няма или ще го спират, защото и в двата магазина го няма налично.

Редактирам за да дам глас за Мароканоил, а по-нататък О,Райт.

# 732
  • София

И на мен ми звъннаха в неделя, да кажат, че не е налично. Казах, че е свършило и при производителя  Rolling Eyes и след 2 седмици ще има зареждане. Обещаха тогава да ми го изпратят за тяхна сметка.
Днес си получих останалите неща от поръчката. ( Бамбуковите антифрийз Ш+Б, бамбуковото термо и Л2)
Така като ви чета, не вярвам след 2 седмици да получа сухото олио.  Confused

# 733
  • София / Перник
Втората изтеглена марка е Мароканойл. Казвайте О'райт или Мрокана да включвам, за мен е все едно.

Марокан  Peace

Поръчах от Арлен ш + б за богат обем на Марокан - много ми е интересно, утре ще го пробвам. Нямам мостри,...защо ли...? Сумата на поръчката беше скромна, около 65лв, може би затова, не не ми се струва коректно, поне едно тестерче да имаше, ако ми хареса бих взела пълноразмерем продукт, но...както и да е Ще се радвам много на мнения за Марокан  Hug

# 734
И аз давам глас за Марокан. Предлоагам и различни ДПШ да се разискват в някоя тема, ясно, че съм закъсняла с предложение за следващата.

Общи условия

Активация на акаунт