Къде в Пловдив? - 61 тема

• 67 046
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,някои да е ходил до конната база в Житница?!Интересуваме ме трябва ли да се запазва предварително час за езда,храната в ресторанта дали е вкусна и доволни ли сте,като цяло? newsm78 Thinking

# 631
Скрит текст:
Педиатрите не правят ехография на бъбреци.Прави се от нефролог.Прегледът е важен,и според мен си струва да отидете до мед център Хипократ и да посетите д-р Николов.Запиши час по телефона
Правят, стига да имат необходимото оборудване Peace
Тъй като правихме подробна ехография на бъбреци и коремни органи по друг повод преди 3 месеца при много добри специалисти, сега ми трябва някой, който да погледне профилактично, като част от цялостна консултация с педиатър (също профилактична). Бих предпочела да ми е наблизо, в квартала. Ако тук не се намират, разбира се, ще отидем другаде. Благодаря запредложението.
При нашата педиатърка има ехограф. Тя се намира в ТЦ "Гранд" - работи в МЦ "Брод" - д-р Делчева. На 6 месеца тя ни прави ехографията.

Др Делчева е много добър педиатър и детски пулмолог също.Освен това и като човек е много спокойна и внимателна.

# 632
  • Пловдив
Здравейте,някои да е ходил до конната база в Житница?!Интересуваме ме трябва ли да се запазва предварително час за езда,храната в ресторанта дали е вкусна и доволни ли сте,като цяло? newsm78 Thinking

Ние ходим често. Разходка с кон и езда е различно. За деца до около 7 е разходка за 8 лв и 15 мин, защото се иска ръст за същинските тренировки по езда. Моята дъщеря е малка и чака с нетърпение вече 2 години, за да я вземат на уроци, не мога да кажа цени, поне още 1 год ще разхожда кончета. Може пони, може и голям кон, препоръчвам голям кон дори за малко дете, че са по-спокойни. Нас пони на др.място ни е хапало дори. Ресторанта става, храната им се води истинска, особено месото.
Имай предвид, че тази конна база е една от най-добрите в България, може и най-добрата, частна и в нея се инвестира. Ако не е кучи студ, вятър и дъжд може да сте на открито, ние и на закрито ходим и на открито, малко повече ми харесва на открито, най-вече стават по-добри снимки. Дъщеря ми вече си има собствена каска, брич, ботуши, блуза...не й минава любовта към конете вече години и я водим, какво да се прави, аз не обичам толкова коне, но няма значение..

# 633
  • Пловдив
Може ли препоръка за перални втора употреба?Къде да търся  Rolling Eyes

# 634
  • Пловдив
С конната база давате чудесна идея за разходка през уикенда, благодаря Simple Smile
Josefin- при лошо време значи има вариант и за разходка на закрито, така ли?
А има ли някаква детска мини площадка в комплекса, в случай, че детето не се заинтригува от конете? и още нещо- има ли наплив от посетители, чака ли се за разходка?

Mystic woman- нямам опит с купуването на пералня втора употреба, но порвери ли като за начало в големите магазини втора употреба?
http://www.relaxbg.org/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8
http://adportal.bg/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D … %D0%BE-23983.html
http://www.bezplatno.net/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0 … D1%81-201194.html

И аз с въпрос- къде има избор на огледала за антре? В Бриколаж и Баумакс имаше 2-3 варианта...

# 635
  • Пловдив
 Peace видях този на Найчо Цанов и мисля довечера да мина.

# 636
  • Пловдив
Момичета да ви питам при загубена била карта дупликат издават ли?

# 637
  • о`майна лунна нощ е
Издават направо нова, а старата и приложенията й се анулират.

# 638
  • Пловдив
А за Лекси как се изкарва карта за пазаруване? На касата ли или някъде другаде?

# 639
  • Пловдив

На касата

# 640
  • Пловдив

На касата

Благодаря!

# 641
  • Пловдив
`ТуиГ, благодаря.

# 642
  • о`майна лунна нощ е
Няма защо!
Аз ползвам основно една от допълнителните малки пластики, но с времето се беше изтрила и на касата не разчитаха бар кода й. Накрая ми писна и поисках да ми издадат нова. Тогава ми обясниха, че старата основна карта /голямата пластика/ ще се анулира и ако съм раздала останалите приложения, те също се деактивират. Но проблем да си вадиш нови карти няма.

# 643
  • Пловдив
Не мога да намеря актуален телефон на Социално подпомагане - Филипово. Някой да го има?

# 644
  • Пловдив
Не мога да намеря актуален телефон на Социално подпомагане - Филипово. Някой да го има?

На Вук Караджич,нали?Тези опита ли 032392 370, 0879 881 505;

Общи условия

Активация на акаунт