Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 040
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте,
дреби е на 4 месеца и половина и върви дългичък. С бъгабу камелеон съм със зимния кош в момента. Но имам неприятното усещане, че още малко ще се побира в него. Малък ли е за летния кош?
Чупката на летния кош на Бугабу е доста дълбока. От друга страна зимният кош е доста дълъг и според мен ще ви става още около месец. Ако наистина му окъсее, аз лично не бих сложила бебе под 5м. и половина в него, най- добре наистина да е на навършени 6 месеца.

# 601
rozzzi, мерси, супер новина за дължината на шасито! Grinning
Ако може още нещо да питам - доволна ли си от гумите на peg perego book plus шасито, как са като степен на износване? Използваш ли количката по павета/разбити тротоари или предимно по равна повърхност? На сняг/киша/кал успя ли да ги тестваш?

pretty me, Две в едно Wink, РОШКО, благодаря много, сега ще погледна количките bouquet
Edit: Разгледах ги, но всички са във високата ценова категория.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 16:42 от Stitch

# 602
  • България, Шумен
Привет, отново! Разгледах някои модели,  на GRACO mirage, хареса ми много, лека, пълно легнало положение, три степени на облегалката, супер лесно се сгъва с летният кош, цена супер. Но ми се видя къс летния кош и тесен. Крачетата.ще висят ми се струва.
Graco Evo също чудесна, има и прозорче за да виждаш бебо, лека, лесно се сгъва , отделните кошове не тежат и е доста по-широка и дълга. Цена 750 с трите коша.
Graco Fold като Евото, но с малко по-странно за мен сгъване, но ми хареса, че може да се сгъва с летният кош.
Britax B-Agile с кош за новородено и летен кош. Много лека, маневрена, широк и дълъг летен кош. Сгъва се.лесно заедно с коша. Цена 700 лв с двата коша, 500само с летния. Но как да сложиш новородено?
Jane Nanug, лека, компактно сгъване, три коша, цена 750. Обаче малки колела. Не знам дали да ме притеснява или не.
Сега обаче имам нужда от опитните да споделят, кой избор да направя. Като не гледаме цената, а качество.

# 603
Мен от Graco Evo-то ме отказа това, че колелата са гладки пластмасови, няма да стават за паваж и разбити тротоари, иначе другите параметри ми бяха ок, особено цената.

# 604
Привет, отново! Разгледах някои модели,  на GRACO mirage, хареса ми много, лека, пълно легнало положение, три степени на облегалката, супер лесно се сгъва с летният кош, цена супер. Но ми се видя къс летния кош и тесен. Крачетата.ще висят ми се струва.

Да, така е. Имам приятелка, която имаше такава и точно това ѝ е недостатъка, къса е и това за крачетата не се регулира.

# 605
Момичета някакви отзиви за Cybex Priam 2 в 1

# 606
  • София
Сайбекса е хубава количка, няма да сргрешиш.
Мисля, че в миналата тема доста се обсъждаше и някои купиха. Дано се включат

# 607
До мамите от столицата, този уикенд ще сме в София препоръчайте ни някакви магазини за колички да разгледаме. Досега се бяхме насочили към стоук скуут, но не мога да се реша количката да няма кош за новородено затова сега гледаме мамас енд папс, пег перего и абц дизайн. Та ако може да ни препоръчате магазини в които ги има тези марки. Ние ще сме отседнали точно до the mall, но сме с кола така че няма значение в коя част на София са магазините.

# 608
  • София
Магазините, в които продават марките са:
Baby life Малечко - тук има Щоке, мамас енд папас, макларън, бебекомфорт
Raya toys - тук има сайбекс и още други марки
Prima Pappa (но той не работи в неделя) - тук е само за пег перего и кам

Всички от горепосочените са близо до the mall, т.е. в тази част на града са, но без такси или кола трудно ще стигнете с градския транспорт до всеки магазин (ако сте решили да го ползвате естествено)

# 609

Аз поръчах с луксозна седалка, но все още не съм тествала, ще ми я доакрат края на февруари, началото на март  Praynig  Кажи по конкретно какво те интересува

# 610
До мамите от столицата, този уикенд ще сме в София препоръчайте ни някакви магазини за колички да разгледаме. Досега се бяхме насочили към стоук скуут, но не мога да се реша количката да няма кош за новородено затова сега гледаме мамас енд папс, пег перего и абц дизайн. Та ако може да ни препоръчате магазини в които ги има тези марки. Ние ще сме отседнали точно до the mall, но сме с кола така че няма значение в коя част на София са магазините.
Аз доколкото знам има кош за новородено този модел.

# 611
  • Русе
Това не е Scoot, a Crusi.
Scoot няма кош, но има soft bag, играеща подобна роля http://www.babyenroute.ca/shop-on-line/gears/footmuff/stokke-sco … html#.Vq8-6VLLJiw

# 612
О, грешката е моя. Не съм видяла надписа,  гугъл ме е подвел.
Но с това порт бебе, изглежда много закътано и почти като с кош. Simple Smile

# 613
Магазините, в които продават марките са:
Baby life Малечко - тук има Щоке, мамас енд папас, макларън, бебекомфорт
Raya toys - тук има сайбекс и още други марки
Prima Pappa (но той не работи в неделя) - тук е само за пег перего и кам

Всички от горепосочените са близо до the mall, т.е. в тази част на града са, но без такси или кола трудно ще стигнете с градския транспорт до всеки магазин (ако сте решили да го ползвате естествено)

Супер мерси много, слагаме ги на навигацията и в събота ще ги обиколим

За стоке  Scoot в събота я видях на живо в бебемакс тук в Бургас, и точно този ден беше на някаква промоция заедно с бебепорта за около 1020 лева излизаше, - 150 лв беше промоцията. И е много хубава количката даже мъжа ми искаше да я взимаме веднага, но аз не можах да се реша (пък и беше на промоция само мострата и не беше цвета който искам). Иначе стабилна изглежда, но и маневрена, с голям сенник и коша за багаж не е много малък, лесно се сгъва и ми се стори компактна ще се побира в багжника ни идеално. Ако беше зимно бебче нямаше да се замисля, но термина ми е 1 юни и все си мисля че с този бебе порт ще се спарва. Пък и не знам първо дете ми е искам да имам кош за новородено, изглежда ми по широк и удобен за гръбчето. Все още не съм се отказала от количката, но искам да разгледаме и други варианти може да има нещо по подходящо за нас  Simple Smile

# 614

Аз поръчах с луксозна седалка, но все още не съм тествала, ще ми я доакрат края на февруари, началото на март  Praynig  Кажи по конкретно какво те интересува

Интересува ме как работи това 2 в 1,как седалката се преобразува в кош за новородено и дали е удобен?
Търсих видеоклипове как точно се преобразува,но така и не намерих

Общи условия

Активация на акаунт