Бебешката количка - цяла наука за второ висше №32

• 67 091
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
И аз гледах DSLAND, китайско копие на Stokke, на външен вид са почти еднакви, но като качество нямат нищо общо.

# 76
  • Варна
И аз гледах DSLAND, китайско копие на Stokke, на външен вид са почти еднакви, но като качество нямат нищо общо.

То е същото да си купиш чанта менте (не казвам реплика или копие, защото нещата трябва да се назовават с истинските им имена) на Louis Vuitton за 50лв. вместо за 3000 евро (например) и да очакваш качество и материали като на Louis Vuitton.

# 77
  • град-държава
Здравейте,
Въпросите ми са към дамите, които са ползвали бебешки колички Bugaboo.
Тъй като нямам възможност да видя количките и пипна на живо съм в голяма чуденка и не съм още сигурна дали да стрелям в тъмното.
Спряла съм се предимно на модела Bugaboo Buffalo, но според мъжа ми Cameleon3 ще ми е по-удобен, при който обаче височината за мен е голям недостатък. От друга страна във височината Stokke са водещи, но достатъчно основание ли е да си купя количка само заради тази особеност и някоя направила ли е този избор?
Вече огледах, опипах и пробвах Stokke и откровено, ако ще я купя, то ще е единствено заради височината на коша и нищо повече. Мъжа ми е твърдо за Bugaboo, аз също ги харесвам много, но на снимка и съм виждала инцидентно от разстояние 2-3 колички в нашия град. Как да купя количка, която не съм пипнала изобщо? При какви условия сте правили този избор?
Та предимства и недостатъци, ако някой има база за сравнение и със Stokke (Crusi)? Също така текстил, удобство на кошовете, защото само като погледна коша за след 6м на Stokke и ме хваща клаустрофобия.
Зимния чувал на Bugaboo е от гъши пух, което също за мен е предимство.
Истината е, че нямам особени претенции, важно е да не ме дразнят някакви детайли, да ми е удобна. За лека е ясно, че Хамелеона води в това отношение. Да е маневрена и лесно да свалям-качвам по стълби, сгъвам, прибирам сама, да се почиства лесно.
Ако се включи някой по моите въпроси, сигурно ще допълвам.

# 78
  • София
Аз като не можех да видя никъде дадена количка, гледах клипчета и ревюта в youtub - погледнала ли си тези на бъгабу? За повечето колички има и сравнителни спрямо други модели.

Иначе аз мога да предложа малко по-нестандартен вариант да видиш количката - да я поръчаш от бг сайт, но преди това да се уговориш ако не ти допадне да я върнеш и да ти върнат парите. Като онлайн купувач имаш това право ако даден предмен не ти допадне да го върнеш в рамките на седмица. Или да ги попиташ дали не може да я поогледаш в техен склад преди да я купиш. Ако търговците са печени и искат да имат клиенти, биха се съгласили.
Не знам от къде ще я купуваш, но помисли за този вариант.

Иначе и аз съм ги виждала на живо но отдалеч, изглеждат красиви.

# 79
  • град-държава
Brayda, клипове, ревюта и пр. гледаме от 1 седмица - откакто сме на вълна количка.  Laughing 
В бг сайт намерих, но не са официален представител и нямат колички на склад, също така не предлагат Buffalo, за да я поръчам и връщам, ако нещо....
Като план мъжът ми ще я купи в друга държава от официален представител, тъй като от същия не искат и не изпращат в БГ.
Аз първоначално без никакви колебания си бях решила за тази количка, докато не реших да пробвам Stokke, които съм виждала от дистанция и са ми били вариант, макар и не първи. Но като пипнах количката и просто се оказа, че с твърде много неща трябва да направя компромис и реално остава само височината на коша, заради която не съм  отписала тази количка на 100%.  Crazy

# 80
  • София
Щом височината е такъв голям критерий - майлото на мамас енд папас видяхте ли я?

Според мен въпреки всичко с бъгабу-то няма как да сбъркаш, надали материята и коша са зле, все пак това са много много признати колички.

Дано някой бутащ бъгабу пише.

# 81
  • София
Vermilion`по принцип ако поръчката е с наложен платеж и опция за преглед преди приемането, не рискуваш нищо - имаш 15 минути да разгледаш и да прецениш дали да я платиш.
Дори няма да имаш разправии с връщане на пари, ако не ти хареса.

# 82
  • София
ян бибиян мисля, че ги внасят, имат в сайта си бъфало, но пише - доставка 30дни

# 83
  • Варна
Brayda, клипове, ревюта и пр. гледаме от 1 седмица - откакто сме на вълна количка.  Laughing 
В бг сайт намерих, но не са официален представител и нямат колички на склад, също така не предлагат Buffalo, за да я поръчам и връщам, ако нещо....
Като план мъжът ми ще я купи в друга държава от официален представител, тъй като от същия не искат и не изпращат в БГ.

Две основни неща:

1. Евентуална рекламация ще трябва да предявявате към търговеца (официалния представител) от който е закупена количката - т.с. в чужбина.
2. Bugaboo нямат представител в България, съответно нямат и сервиз.

Разходите по транспорта на количката биха били за Ваша сметка, това е и причината да не доставят до България.

По личното ми мнение Crusi е най - добрият модел на Stokke към момента.
Разликите между двете колички са много и мисля, че не биха могли да бъдат сравнявани освен по ценовия клас.

Във високия клас има и други марки които могат да се регулират по височина и вероятно биха били нещо средно между сравняваните две Wink

# 84
Здравейте,
Въпросите ми са към дамите, които са ползвали бебешки колички Bugaboo.
Тъй като нямам възможност да видя количките и пипна на живо съм в голяма чуденка и не съм още сигурна дали да стрелям в тъмното.
Спряла съм се предимно на модела Bugaboo Buffalo, но според мъжа ми Cameleon3 ще ми е по-удобен, при който обаче височината за мен е голям недостатък. От друга страна във височината Stokke са водещи, но достатъчно основание ли е да си купя количка само заради тази особеност и някоя направила ли е този избор?
Вече огледах, опипах и пробвах Stokke и откровено, ако ще я купя, то ще е единствено заради височината на коша и нищо повече. Мъжа ми е твърдо за Bugaboo, аз също ги харесвам много, но на снимка и съм виждала инцидентно от разстояние 2-3 колички в нашия град. Как да купя количка, която не съм пипнала изобщо? При какви условия сте правили този избор?
Та предимства и недостатъци, ако някой има база за сравнение и със Stokke (Crusi)? Също така текстил, удобство на кошовете, защото само като погледна коша за след 6м на Stokke и ме хваща клаустрофобия.
Зимния чувал на Bugaboo е от гъши пух, което също за мен е предимство.
Истината е, че нямам особени претенции, важно е да не ме дразнят някакви детайли, да ми е удобна. За лека е ясно, че Хамелеона води в това отношение. Да е маневрена и лесно да свалям-качвам по стълби, сгъвам, прибирам сама, да се почиства лесно.
Ако се включи някой по моите въпроси, сигурно ще допълвам.

За мен височината на коша и височината на дръжката бяха едни от основните критерии и затова много държах да пробвам количките в магазина. Кошът на Бугабу Камелеон на мен ми беше нисък и това беше едната причина да се откажа от количката. Другата причина няма нищо общо със самата количка. В страната, в която живеем, са доста разпространени (всяка втора количка е Бугабу), така че като качество със сигурност са много добри. Ако обаче при проблем трябва да пращате количката в чужбина, аз лично не бих се занимавала с тази количка на фона на огромния избор от колички в България.

# 85
Vermilion`по принцип ако поръчката е с наложен платеж и опция за преглед преди приемането, не рискуваш нищо - имаш 15 минути да разгледаш и да прецениш дали да я платиш.
Дори няма да имаш разправии с връщане на пари, ако не ти хареса.

И как ще разгледа количка за 15 минути?! Количката първо трябва да се сглоби, а това обикновено отнема повече време.

# 86
Видях в сайта на един магазин количка, която бях харесала и отидох на място, от там ми казаха, че няма да я имат на мостра. Продавачката ми каза може да я поръчате обаче. Викам как ще поръчам количка, която не съм видяла на живо, пък и струва 1000+ (не са малко пари за мен, пък и за много други хора) и тя ми каза варианта е поръчвате, ако не ви хареса я връщате. Но незнам условието дали в магазина трябва да я слобите и разгледате или може вкъщи.

# 87
  • На остров
Много са популярни Бугабуу при нас. Точно заради това не са ми в избора. Много качествени колички с хубави материи и дизайнерски серии. Бих избрала Буфало ако искам по високо проходима, и Хамелеон за силно градска среда. Сред количките за близнаци Дънкие е много добро попадение.
Ако поръчвате от чужбина мисля холандксите сайтове държат най добри цени на Бугабуу.

На Стокке харесвам Трайлз главно заради гумите, иначе са еднакви с Круизи мисля.

# 88
  • София
аз съм удивена от бъгабу дънки - за близнаци. Има опция ако возиш само едното бебе да си я правиш единична, това е супер яка екстра Simple Smile

# 89
  • На остров
Да така е  Simple Smile, доста ги ползват за породени деца. При нас повечето деца са с малка разлика и по този начин им е практично. Здрави колички са и имат добър пазар втора ръка. Минуса им е, че нямат амортисьори.

Общи условия

Активация на акаунт