В Понеделник получих обаждане от управител, че за съжаление ме освобождавали, и щели да продължат работа само с мъже. Стъписах се.
В последващ разговор със собственик проведен от член на семейството ми, стана ясно, че те нямат оплаквания от начина ми на работа, ами че просто вече не се вписвам в "концепцията на заведението".
Като цяло в разговора, се изговориха неща, които бяха грозни не като епитети, но като отношение, което не съм заслужила с нищо.
Искам да вмъкна, че все още не зная по какъв член от КТ ще бъда освободена.
Много неща съм преглъщала на работни места, но това не мога.
Не зная дали има смисъл, да подам жалба за дискриминация, тъй като от бившето работно място никой няма да се застъпи за мен, защото всеки си пази позицията, а аз имам свидетел само пряк член от семейството ми, който чу първия разговор и проведе втория. Много ми е болно, чувствам се безсилна. Как да постъпя?
П.С. Не съм намесвала членовете на семейството си. Който е поискал се е намесил сам без моето знание. Хората, които ме нападате явно нямате деца. Работа под път и над път, аз съм млад човек, тя не е проблема. Притеснително е, че не обърнахте внимание на причината за цялата ситуация и днешните отношения като цяло между работодател-работник, недоумявам как го смятате за нормално.