Маша за изящни къдрици

• 18 503
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте!  Hug
От известно време се каня да си купя маша за коса и сега си харесах 2 модела, но не мога да реша кой от двата да си закупя. Реших, че идеалните къдрици за мен са 25мм, но от тук идва дилемата коя да бъде машата: Philips HP8605/00 или BaByliss C325E??
Много моля препоръчайте ми една от двете  Rolling Eyes

# 1
Като гледам тази на филипс стига по-високи градуси, ако ти е гъста и жилава косата по-добре нея вземи според мен и обратно.

# 2
Косата ми е гъста и дълга, но не е много жилава. Гледах в amazon какви са отзивите за тях.
Тази на Babyliss e с оценка 3,8 с 92 гласа, a Philips e 4,3 но само с 40 гласа... голяма ми е дилема Laughing

# 3
Те са почти еднакви, каква е разликата ти казах вече. какво искаш да те посъветват? Марките и двете са добри, купувай по-евтината и толкова.

# 4
Тази на Babyliss я имам и въобще не съм доволна. Не знам с какво покритие е, но супер лесно се цапа и после трудно се чисти. Освен това постоянно ми се закачва косата в цепнатината където ролката се съединява с дръжката и е много дразнещо, трябва да скъсам косъма.... можеше да измислят някакво уплътняване... Регулатора за температурата постоянно се мести докато я ползвам и като цяло е много неудобна за ползване. Моята коса е средно гъста, тънък косъм, но не ми държат къдриците с нея - до час падат. На регулатора има числа - 2,4,6,8 но не знам каква температура указват, обикновено я ползвам на максимума, предполагам че е около 170-180 градуса

# 5
  • Тополовград
И аз искам да купя такава маша за дъщеря си - коледен подарък. Не мога да пеша коя от двете да е.
Записвам се да ви следя.

# 6
  • някъде под слънцето...
Бих препоръчали тази

Не е сред посочените. прави трайни къдрици, които издържат до следващото миене.Има функция за използване на пара  и ако в съдчето за вода се добави подходящия продукт   се предотвратява увреждането на косата и се подобрява структурата и.

# 7
От къде си я поръча?

# 8
  • някъде под слънцето...
От  специализиран магазин за професионална козметика за коса.Пробваха я на дъщеря ми  и останах очарована от ефекта.Само захващаш кичура, останалото го прави уреда.Бързо, лесно удобно,  а резултата са ефектни къдрици,

# 9
  • Тополовград
Къде е този магазин моля помогни ми.

# 10
  • някъде под слънцето...
Магазина е в Мадрид . търговски център la dehesa
Невъзможно е да я няма  в България
 Пп видях,  че я предлагат в krasivi.net,  със сигурност и  на много други места.Провери из специализираните магазини.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 22:53 от sl

# 11
Има подобна на бейбилис в техномаркета, аз и имам, ама тези автоматичните са по около 200-250 лева да знаете  Peace

# 12
Тази на Babyliss я имам и въобще не съм доволна. Не знам с какво покритие е, но супер лесно се цапа и после трудно се чисти. Освен това постоянно ми се закачва косата в цепнатината където ролката се съединява с дръжката и е много дразнещо, трябва да скъсам косъма.... можеше да измислят някакво уплътняване... Регулатора за температурата постоянно се мести докато я ползвам и като цяло е много неудобна за ползване. Моята коса е средно гъста, тънък косъм, но не ми държат къдриците с нея - до час падат. На регулатора има числа - 2,4,6,8 но не знам каква температура указват, обикновено я ползвам на максимума, предполагам че е около 170-180 градуса

Ти използваш ли лак, след като се накъдриш?

Относно автоматичната маша, правила съм се с такава и не постигам ефекта, който искам. Попаднах на руски сайт, в който са публикували снимки на къдриците направени от машата на Babyliss и бях впечатлена.. това е сайта: http://irecommend.ru/content/shchiptsy-dlya-volos-babyliss-c325e
Така че за сега съм се спряла на нея. Simple Smile

# 13
Изпръсквала съм по половин флакон и пак не ми се задържат къдриците. От коса до коса си има разлика, но като цяло и машата не е кой знае какво, съжалявам че я купих.

# 14
  • Somewhere far away
Относно автоматичната маша, правила съм се с такава и не постигам ефекта, който искам. Попаднах на руски сайт, в който са публикували снимки на къдриците направени от машата на Babyliss и бях впечатлена.. това е сайта: http://irecommend.ru/content/shchiptsy-dlya-volos-babyliss-c325e
Така че за сега съм се спряла на нея. Simple Smile
аз имам същата от доста време-  поне три  години. не се правя често , но съм доволна. когато се правя пръскам и лак, но при мен също не се задържат много къдриците. като цяло косата си ми е такава , трудно се поддава на обработка. така че и аз съм на мнение че си има коси и коси. на някои се задържат по три дни, на други - по няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт