Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 621
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 Tintina, обаждаш се по телефона и запазваш час за консултация - лесно е  Simple Smile Аз не съм чакала много, имах късмет.
  Циндил - Пиндил, около 6000 лева всичко. Включвам изследвания, снимки, специални лепенки, болничен престой, сутиени,  и 2000 лева за най-добрите конци и упойка.

Втората операция за поставяне на инпланти ми престои след 2 до 4 месеца, но като гледам резултата май няма да се наложи да поставям импланти...

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 20:58 от Angela Go

# 76
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Lucy, в какви случаи ботоксът не действа Rolling Eyes. Самото тяло ли не го приема или с натрупване и спира да действа Rolling Eyes?

Дерматоложката ми обясни, че ботокс не трябва да се слага отново преди да е минало действието от предишната процедура, т.е. мускула трябва да си е възвърнал способността да се съкращава и отпуска отново. Ако не се изчака този период, който при всеки е индивидуален, може да се получат нежелани ефекти, като падане на клепач примерно.
Е, че той /тя едно и също ли нервно окончание ще боде. newsm78

Не разбирам какво имаш предвид, нали ефекта при ботокса има определено време  и като искаш пак да се оправиш на същото място къде трябва да ти го сложат.

Ще ти дам пример. Преди години съм гледала по ТВ Венета Райкова, която твърдеше, че не познава човек, който е над 30 г и няма ботокс в челото. Тъй като е все още на екран, не мисля, че е преставала да си слага.
Това, което имам предвид е, че решаваш примерно да коригираш гневна бръчка, там се боде на определени места. После съзираш някакви вертикални бръчици и коригираш и тях. Значи бодеш на друго място.

"
Как да преценя кога да дойда за следваща процедура?
С течение на времето активността на токсина се изчерпва и видът на бръчките се възстановява до степен близка на първоначалния вид. Предимството на ботоксът е, че осигурява покой на мимическите мускули, поради което съществуващите линии и бразди не се задълбочават, а формирането на нови се предотвратява.
Повторно и поредно инжектиране на ботокс може да се направи винаги, когато прецените, че състоянието на бръчките не е задоволително, т.е. 1-2 или 3 пъти в годината, както и просто преди специален за Вас повод."

Ясно, говорим за едно и също нещо, че на  място където са ти били предишния път, не е хубаво да ти слагат отново преди мускула да е възвърнал действието си, ако на друго място се появи нужда, може.
Цените, както виждам са подобни, само малко ме объркаха с тези единици.

При Каляшева, си купуваш цялата ампула, дава ти паспорт, в който залепва стикер с номер на ампулата, другия остава на самата ампула, по този номер може да се проследи партидата на ботокса и гарантира за нейното качество.  

"Цените за една единица ботулинов токсин (ботокс) са: 1 единица Vistabel – 12 лв.;  1 единица Dysport 4.50 лв. /поставена от д-р Христозов/, 4.00 лв./поставена от д-р Георгиева/ и 3.50 лв. /поставена от д-р Христозова/. В цената се включва консултация преди процедурата с фотодокументация, поставяне на местна упойка на мястото на убождане, която намалява усещането и вероятността за формиране на синини и консултативен преглед 10 дни след процедурата, за обективизиране на ефекта от терапията. "

Това да ти прилича на цени в София? Wink
А ти знаеш ли каква е концентрацията на ботокса и каква е марката?
Нали точно това Lusy обясняваше. Че всеки дерматолог получава ботокса на прах и после си го разтваря както си иска. Peace

# 77
  • В.Търново
Здравейте, момичета Simple Smile Първо, искам да ви благодаря, че сте толкова изчерпателни и винаги готови да дадете информация, наистина научавам много от вас. Страхотни сте! :*

Та по темата - решила съм да си правя ринопластика и след много четене по форумите съм се спряла на д-р Йорданов от Софиямед, доц. Джамбазов от Синумед или проф. Бенчев. За всеки намирам както положителни, така и не толкова положителни мнения, сигурно е нормално... Така че ще съм ви изключително благодарна, ако имате информация за някой от тях, много ми е трудно да реша Sad

За доц.Джамбазов съм чувала само положителни неща и то от преди мнооого години.
Много опит,много нещо има зад гърба си,но това важи и за другите вероятно  Rolling Eyes

Джамбазов се слави, че не е много силен във върховете на носовете.Интересно ми е защо НЕ за д-р Йорданов?

# 78
Нямам много контакти вече с бургазлийки  Laughing, но преди години много харесах устните на приятелка, правена от Анна Джорова  Peace
Вариант е и да следиш гостуващи дерматолози в Бургас - примерно от Хилл .

Момичета, моля препоръчайте кой да посетя в Бургас за поставяне на хиалуронов филър в устните bouquet

Благодаря ти, не бях се сетила за този вариант с гостуващи дерматолози, веднага погледнах и видях че д-р Валянова ще има посещение в Бургас, дали е добър вариант някой ползвал ли е услугите и? bouquet

# 79
  • SF
Това е най-спряганото име в темата. Много хора са ползвали услугите й. Аз гледах предаване с нея и Ванеска при Гала. Поставяха мезоконци на шия и корем.

# 80
Имало нова тема - Алена благодаря  bouquet
Аз от тези ваучери се отказах (Драганово). Видях с очите си гърди правени там и ...не ми харесват

# 81
Това е най-спряганото име в темата. Много хора са ползвали услугите й. Аз гледах предаване с нея и Ванеска при Гала. Поставяха мезоконци на шия и корем.

За филър в устните се интересувам, за пръв път ще ми е ... започвам да чета какви са отзивите.

# 82

За доц.Джамбазов съм чувала само положителни неща и то от преди мнооого години.
Много опит,много нещо има зад гърба си,но това важи и за другите вероятно  Rolling Eyes

[/quote]
Джамбазов се слави, че не е много силен във върховете на носовете.Интересно ми е защо НЕ за д-р Йорданов?
[/quote]

Джамбазов се слави като най-добрия за ринопластика в БГ, все пак той е с най-много опит. А и една моя приятелка се оперира миналата година при него и резултатът е много добър. Знае си работата. За върховете - аз моя връх не искам да ми го оправя, само да се махне гърбицата.

Ноо при него чакането е убийствено. Също така има някои мнения по форумите, че вече бил претупвал нещата и че давал на свои асистенти да правят операциите, но наистина не знам дали е така. Така че затова се чудя дали си струва всичкото чакане и събирам мнения и за други хирурзи  Thinking

# 83

За филър в устните се интересувам, за пръв път ще ми е ... започвам да чета какви са отзивите.
lusia_ ,
Валянова идва във Варна мин. година и слагах мезоконци, но си направих заключението, че е грешка да се доверявам на лекар, когото не мога да потърся през следващите дни. Ами ако получиш проблем и искаш да се срещнеш с нея след два дни, до София ли ще ходиш. Сега ходя при доктор Генчева и много я харесвам. Ако не ти е далече Варна, препоръчвам ти я. Знам че прави устни, не съм си правила. Казах, че харесвам д-р Генчева, защото ме възпира от неразумни щения и ми обяснява защо не трябва да се прекалява, а спокойно може да ми изпляска всичко, което си пожелая и да ми вземе парите.

# 84
Здравейте..Преди 9 месеца си поставих силиконови импланти в гърдите...Едната ми гърда провисна и слезе по-надолу от другата...Като ходих при плстичния хирург,който ми слага имплантите каза,че трябва импланта да ми се зашие за гърдата и отново да ми се направи операция...На някой случвало ли му се е...Колко време е операцията...Каква е болката??

# 85
  • В.Търново
Здравейте..Преди 9 месеца си поставих силиконови импланти в гърдите...Едната ми гърда провисна и слезе по-надолу от другата...Като ходих при плстичния хирург,който ми слага имплантите каза,че трябва импланта да ми се зашие за гърдата и отново да ми се направи операция...На някой случвало ли му се е...Колко време е операцията...Каква е болката??
Според мен си направи втората операция при друг хирург.

А по друг въпрос за ринопластиката, ето един от отрицателните коментари за Джамбазов.Все по-често попадам на лоши коментари.

http://www.tialoto.bg/forum/showthread.php?t=14353

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 16:08 от rosinau.

# 86
Това е наистинз ужасен резултат на Джамбазов  Shocked

Има ли въобще хирург в Бг, на който да се довериш за ринопластика?

# 87
  • В.Търново
Мисля, че няма такъв, на който напълно да се довериш.

# 88
Това е наистинз ужасен резултат на Джамбазов  Shocked

нищо не е това , имаше една клиентка на Енчев с хлътнал нос , това на Джамбазов не е нищо в сравнение с нейното ....

# 89
Мисля, че няма такъв, на който напълно да се довериш.

Това звучи оптимистично  Grinning

Все пак, със сигурност има добри специалисти с много добри резултати, та затова ми се иска да събера мнения от възможно най-много хора.

Общи условия

Активация на акаунт