Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мисля, че няма такъв, на който напълно да се довериш.

Това звучи оптимистично  Grinning

Все пак, със сигурност има добри специалисти с много добри резултати, та затова ми се иска да събера мнения от възможно най-много хора.

Май остана само Тепавичарова. newsm78

# 91
Тепавичарова не знаех, че прави ринопластики. Знам, че гърдите са й силата...

# 92
  • В.Търново
Мисля, че и коремни пластики също прави добри, но за риното .... не съм попадала, че прави.

# 93

Не мисля, че Тепавичарова прави ринопластика! Naughty
Ако имаш възможност насочи се директно към турските хирурзи, тук с нашите "специалисти" си е на късмет,казвам го от личен опит при Асенов бях, но ако сега трябваше да избирам директно към Турция бих се насочила!

# 94
Скрит текст:
Скрит текст:
Lucy, в какви случаи ботоксът не действа Rolling Eyes. Самото тяло ли не го приема или с натрупване и спира да действа Rolling Eyes?

Дерматоложката ми обясни, че ботокс не трябва да се слага отново преди да е минало действието от предишната процедура, т.е. мускула трябва да си е възвърнал способността да се съкращава и отпуска отново. Ако не се изчака този период, който при всеки е индивидуален, може да се получат нежелани ефекти, като падане на клепач примерно.
Е, че той /тя едно и също ли нервно окончание ще боде. newsm78

Не разбирам какво имаш предвид, нали ефекта при ботокса има определено време  и като искаш пак да се оправиш на същото място къде трябва да ти го сложат.

Ще ти дам пример. Преди години съм гледала по ТВ Венета Райкова, която твърдеше, че не познава човек, който е над 30 г и няма ботокс в челото. Тъй като е все още на екран, не мисля, че е преставала да си слага.
Това, което имам предвид е, че решаваш примерно да коригираш гневна бръчка, там се боде на определени места. После съзираш някакви вертикални бръчици и коригираш и тях. Значи бодеш на друго място.

"
Как да преценя кога да дойда за следваща процедура?
С течение на времето активността на токсина се изчерпва и видът на бръчките се възстановява до степен близка на първоначалния вид. Предимството на ботоксът е, че осигурява покой на мимическите мускули, поради което съществуващите линии и бразди не се задълбочават, а формирането на нови се предотвратява.
Повторно и поредно инжектиране на ботокс може да се направи винаги, когато прецените, че състоянието на бръчките не е задоволително, т.е. 1-2 или 3 пъти в годината, както и просто преди специален за Вас повод."

Ясно, говорим за едно и също нещо, че на  място където са ти били предишния път, не е хубаво да ти слагат отново преди мускула да е възвърнал действието си, ако на друго място се появи нужда, може.
Цените, както виждам са подобни, само малко ме объркаха с тези единици.

При Каляшева, си купуваш цялата ампула, дава ти паспорт, в който залепва стикер с номер на ампулата, другия остава на самата ампула, по този номер може да се проследи партидата на ботокса и гарантира за нейното качество.  

"Цените за една единица ботулинов токсин (ботокс) са: 1 единица Vistabel – 12 лв.;  1 единица Dysport 4.50 лв. /поставена от д-р Христозов/, 4.00 лв./поставена от д-р Георгиева/ и 3.50 лв. /поставена от д-р Христозова/. В цената се включва консултация преди процедурата с фотодокументация, поставяне на местна упойка на мястото на убождане, която намалява усещането и вероятността за формиране на синини и консултативен преглед 10 дни след процедурата, за обективизиране на ефекта от терапията. "

Това да ти прилича на цени в София? Wink
А ти знаеш ли каква е концентрацията на ботокса и каква е марката?
Нали точно това Lusy обясняваше. Че всеки дерматолог получава ботокса на прах и после си го разтваря както си иска. Peace

Говоря за ботокс на Vistabel, ампулата, всъщност е едно много малко шишенце пълно с прозрачна течност, което е запечатано и се отваря пред теб и както казах има две стикерчета, така че това с  разтварянето, мога да гарантирам, че при Каляшева не се прави.
За цените ако прочетеш малко по-надолу в сайта им за ботокс на Vistabel, дават:
Фронтално (чело) –  135 лв. (70-200 лв.)
Глабеларно (между вежди) – 260 лв. (240-480 лв.)
Периорбитално (около очи) – 370 лв. (240-504 лв.)
Накрая ще се стигне горната граница...

Според мен е по-добре да си купиш цялата ампула, така имаш гаранция за качеството на ботокса. Още повече на 14 ден след процедурата задължително се ходи на преглед и ако има нужда от ретуш не се плаща допълнително.

# 95
В Турция ми се струва даже по-рисковано отколкото в БГ

# 96
  • Пловдив
Точно бях решила да си записвам час при Джамбазов, даже снощи го споделих с мъжа ми. Ама сега като ви четааа Crazy. Знам, че много се чака при него, но аз не бързам..., година, две колкото трябва, не ми е толкова зор. Искам само малко стесняване, че ми е по-широк в основата носа Rolling Eyes. Но ,много се замислих след прочетеното.... Rolling Eyes

# 97
В Турция ми се струва даже по-рисковано отколкото в БГ

И защо стигна до този извод? Shocked
При светила като Емре Илхан, Мухамет Дилбер, Якуп Авшар, който оперират повечето турски звезди не виждам какво му е рискованото, мога да кажа че точно те оправят момичетата със съсипани носове от Джамбазов, Енчев и сие. използват се щадящи методи с ултазвук и т.н има обширна информация в форума на tqloto Naughty
За Джамбазов мога да кажа че изобщо не си струва дългото чакане, работата му вече не струва, ако не си с име или някоя фолкпевица или плеймейт.

# 98
Точно бях решила да си записвам час при Джамбазов, даже снощи го споделих с мъжа ми. Ама сега като ви четааа Crazy. Знам, че много се чака при него, но аз не бързам..., година, две колкото трябва, не ми е толкова зор. Искам само малко стесняване, че ми е по-широк в основата носа Rolling Eyes. Но ,много се замислих след прочетеното.... Rolling Eyes

И според мен не си струва рискът да си правиш ринопластика само заради малък естетичен "дефект". Според мен.
И да не е голословно, ще споделя /само на вас, на никой друг не съм го казвала/, че винаги съм искала малко да си намаля устните. Долната е доста дебела, като говоря и все ме гледат в устата, все си мислят, че съм я пълнила с нещо и честно казано, ми е комплекс от отдавна.  Blush Зна, че всички искат естествени големи устни. И аз искам, но долната е доста голяма и пълна.
Снощи даже пак се гледах и се чудех дали да не отида на консултация... обаче пък се замислих дали не поемам голям риск заради мой си, вероятно измислен "проблем".

# 99
  • в 1001-та нощ
Не й се меси на природата  Peace Бъди себе си  Hug

аз имах един период, в който си бях въобразила, че трябва да си стеснявам носа в основата и една лека гърбичка да одялкам .... Е, какво - да стана поредната "кукла" .... не, мери - няма да се обезличавам  Laughing

Иначе бих се радвала на по-малко и съвършено носле, но проблемът с влизането в матрицата стои на дневен ред и не е за подценяване  Blush

# 100
Отзиви за Ellanse? Доста хвалебствия има в нет-а, но май всички марки си хвалят продуктите newsm78

# 101
Скрит текст:
Скрит текст:
Lucy, в какви случаи ботоксът не действа Rolling Eyes. Самото тяло ли не го приема или с натрупване и спира да действа Rolling Eyes?

Дерматоложката ми обясни, че ботокс не трябва да се слага отново преди да е минало действието от предишната процедура, т.е. мускула трябва да си е възвърнал способността да се съкращава и отпуска отново. Ако не се изчака този период, който при всеки е индивидуален, може да се получат нежелани ефекти, като падане на клепач примерно.
Е, че той /тя едно и също ли нервно окончание ще боде. newsm78

Не разбирам какво имаш предвид, нали ефекта при ботокса има определено време  и като искаш пак да се оправиш на същото място къде трябва да ти го сложат.

Ще ти дам пример. Преди години съм гледала по ТВ Венета Райкова, която твърдеше, че не познава човек, който е над 30 г и няма ботокс в челото. Тъй като е все още на екран, не мисля, че е преставала да си слага.
Това, което имам предвид е, че решаваш примерно да коригираш гневна бръчка, там се боде на определени места. После съзираш някакви вертикални бръчици и коригираш и тях. Значи бодеш на друго място.

"
Как да преценя кога да дойда за следваща процедура?
С течение на времето активността на токсина се изчерпва и видът на бръчките се възстановява до степен близка на първоначалния вид. Предимството на ботоксът е, че осигурява покой на мимическите мускули, поради което съществуващите линии и бразди не се задълбочават, а формирането на нови се предотвратява.
Повторно и поредно инжектиране на ботокс може да се направи винаги, когато прецените, че състоянието на бръчките не е задоволително, т.е. 1-2 или 3 пъти в годината, както и просто преди специален за Вас повод."

Ясно, говорим за едно и също нещо, че на  място където са ти били предишния път, не е хубаво да ти слагат отново преди мускула да е възвърнал действието си, ако на друго място се появи нужда, може.
Цените, както виждам са подобни, само малко ме объркаха с тези единици.

При Каляшева, си купуваш цялата ампула, дава ти паспорт, в който залепва стикер с номер на ампулата, другия остава на самата ампула, по този номер може да се проследи партидата на ботокса и гарантира за нейното качество.  

"Цените за една единица ботулинов токсин (ботокс) са: 1 единица Vistabel – 12 лв.;  1 единица Dysport 4.50 лв. /поставена от д-р Христозов/, 4.00 лв./поставена от д-р Георгиева/ и 3.50 лв. /поставена от д-р Христозова/. В цената се включва консултация преди процедурата с фотодокументация, поставяне на местна упойка на мястото на убождане, която намалява усещането и вероятността за формиране на синини и консултативен преглед 10 дни след процедурата, за обективизиране на ефекта от терапията. "

Това да ти прилича на цени в София? Wink
А ти знаеш ли каква е концентрацията на ботокса и каква е марката?
Нали точно това Lusy обясняваше. Че всеки дерматолог получава ботокса на прах и после си го разтваря както си иска. Peace

Говоря за ботокс на Vistabel, ампулата, всъщност е едно много малко шишенце пълно с прозрачна течност, което е запечатано и се отваря пред теб и както казах има две стикерчета, така че това с  разтварянето, мога да гарантирам, че при Каляшева не се прави.
За цените ако прочетеш малко по-надолу в сайта им за ботокс на Vistabel, дават:
Фронтално (чело) –  135 лв. (70-200 лв.)
Глабеларно (между вежди) – 260 лв. (240-480 лв.)
Периорбитално (около очи) – 370 лв. (240-504 лв.)
Накрая ще се стигне горната граница...

Според мен е по-добре да си купиш цялата ампула, така имаш гаранция за качеството на ботокса. Още повече на 14 ден след процедурата задължително се ходи на преглед и ако има нужда от ретуш не се плаща допълнително.

Чакайте малко, какви са тези цени, като го сметнеш грубо излиза ужасно скъпо...  newsm78
Не бих дала да ме бодът с нещо забъркано с неясен произход!

# 102
При мен носът е комплекс от тийнейджърските години още. Не искам коренна промяна а по-скоро изпиляване на гърбицата, която при мен е добре изразена. Не искам чудеса, така че си мислех, че в БГ все ще се намери кой да го направи.

За Турция май само при нас има само положителни коментари. И при тях си има недоволни.

Относно Джамбазов - защо смятате, че е влошил работата си?

# 103
  • Vienna
И Вистабелът се получава от лекарите на прах! Самият лекар решава кога и как да го разтвори. Шишенцето не се отваря при разтварянето (има си специално място на капачката)! Веднъж разтворен, трябва да се употреби веднага или скоро (макс. няколко дни, най-добре в рамките на няколко часа), защото губи действие. от листовката на Вистабел (на немски):

VISTABEL 4 Allergan-Einheiten/0,1 ml Pul-
ver zur Herstellung einer Injektionslösung   - прах за приготвяне на развор за инжектиране
Clostridium botulinum Toxin Typ A

2. QUALITATIVE UND QUANTITATIVE
ZUSAMMENSETZUNG
Clostridium botulinum Toxin Typ A

3. DARREICHUNGSFORM
Pulver zur Herstellung einer Injektionslösung. - прах за приготвяне на развор за инжектиране
Weißes Pulver - бял прах

Вижте снимките на опаковките в Гугъл - и на английски POWDER FOR SOLUTION!

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 19:42 от Lucy

# 104
Обаче на мен съвсем сериозно ми влезе мухата да си намаля обема на долната устна, даже звънях до д-р Ильо Стоянов. Прочетох, че прави операция за уголемяване по метода W-Y, при мен трябва да е нещо подобно, но обратното действие... дали ще стане? Луси ,според теб дали може да се направи такава интервенция?
Всъщност аз си го представям да се направи разрез горе/отвътре при лигавицата на долната устна, да се придърпа и да се зашие, но къде ще отиде излишната тъкан????!!!!  Rolling Eyes

Наистина отдавна ми е комплекс. Всъщност аз не мога да нацупя дори устни /като сегашните пози/, просто защото моята си е такава без да правя каквито и да е мимики, тя си е като обърната.  Confused
Дано се навие и да се получи такова, каквото го искам...

Имате ли предложения за добри лекари за устни и по-точно операции на устни? Моля за съвети и препоръки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт