Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

Ходих при прехваления д-р Юлиан Пенев,който се държеше като тотален луд с картечница и изобщо не пита това искаш ли/не искаш ли да го маха - гори наред.Тотално непрофесионално отношение.
От това се оплакват и други ,чела съм из стари теми отзиви за Юли Пенев.Още повече,че имам поглед отблизо как още в студентските години го хапеше коня,сега сигурно е тотално пощръклял.

Изгореното макар и вдлъбнато би трябвало да се запълни с новообразувала се кожна тъкан,дори може да стане натрупване и да изпъкне.

Аз съм си махала бенки с лазер при младия Томов,и той е доста джаста-праста като отношение,но пък ми ги махна перфектно.Особено едната ми беше на шията,сега кожата на мястото на бенката е абсолютно гладка ,няма неравности никакви,но стои като по-бяло петънце.Майка ми също махна доста брадавички при него по-миналата зима.

# 631
  • Vienna
Ако не се запълни самичко (вземи си сега някакъв крем против белези за няколко месеца поне!) може да му се сложи малко хиалурон отдолу - точно 1 капчица - държи поне година. Но го изчакай поме 6-8 месеца, за да видисх как ще бъде белега (за съжаление белезите често дори по-вдлъбнати стават, защото съединителната тъкан /колагенът имат свойството да се свиват допълнително).

# 632
Хей, момичета.  Някой от тук махал ли си е татуировка?
Отдавна искам да залича една на ръката, която през повечето време все покривам.
И сега попаднах на оферта https://www.ofertomat.bg/Hirurgichno-ili-lazerno-premahvane-na-t … ystems-p4000.html ,
Искам да попитам първо-  тази цена нали е добра? 
И също -после пише, че остава някакъв бял белег, може ли някой да сподели дали личи много, дали всичко става с една процедура и дали трябва ти сам да избереш единия от двата метода, за които говорят или е по преценка на доктора?

# 633
  • В.Търново
Според мен си направи чрез изгаряне с лазер, от колкото с присаждане на кожа.Второто ще остане грозен белег.

# 634
Errica, благодаря ти за съветите. Може да има значение и кожата на човека за това какви ще са резултатите.

# 635
Здравейте, когато си сложихте импланти в гърдите, след колко време започнахте да носите сутиени с банели, а не само спортните?

# 636
  • в 1001-та нощ
3 месеца след операцията.

# 637
Чак тогава след 3 месеца......Ужас

# 638
А кога ви спаднаха следоперативните отоци?

# 639
  • гр.София
При мен след десетина дни,като поне още толкова имах някакви.

# 640
  • в 1001-та нощ
Чак тогава след 3 месеца......Ужас

Аз носих спортни сутиени и ми бяха супер удобни. И сега ги нося  Peace

# 641
Аз спортен сутиен не съм носила, банелите ми дразнеха на белезите, но може би след месец,два започнах да слагам.

# 642
Аз още си нося спортните и са ми супер удобни Peace Сега ми 6 месец от опрецията.

# 643
На мен също са ми удобни спортните сутиени, но ми стиска много кофти отстрани и под гърдите, където са отоците  ooooh! на моменти чак боли ( 6-ти ден след операцията)
Не знам дали мога да облекча положението с нещо  newsm78

# 644
Според мен си направи чрез изгаряне с лазер, от колкото с присаждане на кожа.Второто ще остане грозен белег.

То пише, че се прилагат двата метода, ама сама ли трябва да знам кой от тях искам, по моя преценка? Ако е така, какво трябва да имам предвид, когато решавам така, предварително? Нали и с лазер остава някакъв белег

Общи условия

Активация на акаунт