Изпитан сайт за часовници Casio G-Shock

• 1 655
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте!В търсете съм на часовник Casio G-Shocк за подарък,нямам време да обикалям магазините,а и нещо не разбирам много от часовници,знам само че трябва да е мъжки, бял на цвят.Ще съм много благодарна ако споделите мнение за тези часовници и ме предложите модел и сайт от където да купя.Много ви благодаря

# 1
Точно часовник, не бих купила онлайн.
Като избирах подарък за съпруга ми, бях готова да поръчам, но реших да си запиша избраните от мен модели, и да отида да ги видя на място. Ами, общата им визия и начина, по който стояха, нямаше нищо общо с очакванията ми. Съответно, часовника, който харесах и купих не беше м/у предварително набелязаните. И за справка, като се прибрах, реших да разгледам покупката си онлайн. И не ми хареса  Laughing
Магазина, от който пазарувах, се намира в Хит Люлин, имат филиал и в Хит Младост. Имат голямо разнообразие на модели, ползвала съм и извънгаранционно обслужване, нямам забележки. Във един форум за часовници също четох много добри отзиви за тях. Имат и онлайн магазин, ако искате, разгледайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт