Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 877
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 165
Добре, такова е моето разбиране - че обикновено докъм 35 жените решават да имат първо дете. Може да греша, не съм правила проучване. Ама като искате, убедете жената, че ако не успее да забременее, това е края на света и вече няма за нея живот едва ли не  ooooh! ooooh!

# 166
Дана имала ли е проблем със забременяването!? Че много надменно отрежда кой до колко години ...
Как се пише баща неизвестен на дете заченато през брак? newsm78

Имало е дело. Съпругът е доказал, че не е бащата.

Пак да обърна внимание, че да се разведе след раждането на детето и да спечели родителски права, няма да е лесна задача.
Свещеникът едва ли ще отстъпи лесно и за двете. А все пак той  ще е биологичен родител, тя не.

# 167
Дана, не е края на света, но щом иска защо да не положи усилия?

# 168
Ами тя не е спряла да полага усилия - дано успее. Просто ми се струва супер гадно да обясниш на някоя жена, че ако не забременее това е трагедията на века.  Sick Животът на жените без деца също продължава и не е задължително те да бъдат изкарани зорлем мъченици. Това ми е неприятно на мен.

# 169
Жена, за която е супер важно да има дете, до 40 вероятно вече би родила едно, дори да е от грешния мъж. Тук жената е изчакала до 38 без дете, едва ли й е фикс идея.
Не знам на колко си, но всяка глупост трябва да има граници.
При тебе няма.
Сега пак ме наскачайте, че имам груб речник! #2gunfire

Това пък защо беше? Rolling Eyes

# 170
Първоначалните доходи на мъжа са от определящо значение.
Жена, която е свикнала да живее с ХХХХ лева, трудно ще успее без компромиси от нейна страна да се гаджосва с мъж с ХХХ доход.

# 171
Авторката не изглежда като българска Парис Хилтън все пак...

# 172
Оспорването на произход при асистирана репродукция е забранено.

# 173
  • София
Пак да обърна внимание, че да се разведе след раждането на детето и да спечели родителски права, няма да е лесна задача.
Свещеникът едва ли ще отстъпи лесно и за двете. А все пак той  ще е биологичен родител, тя не.

Toчно.

# 174
Какви са тези съвети да роди детето от човек, който вече дори не уважава и с който се дебнат, кой кого да прецака, пък след това да го изгони ?!
Наясно ли сте, че така само му дава повод да я шантажира поне докато детето навърши 18 години, най-малкото, защото ще има бащински права и за много формалности ще се налага да му се моли за подпис.
Много мръсна история, не заставам на ничия страна, а на въпроса - не, не е с теб заради парите (какви пари?!), но самата ти имаш нужда да вярваш, че поне нещо го задържа при теб.

# 175
Дана, не е края на света, но щом иска защо да не положи усилия?

В общи линии, не видях някой да я съветва да се откаже да полага усилия.
Напротив, пожелава ѝ се успех. Peace
Опитваме се да я отклоним от неправилния мъж.
Ако ще е с донорски материал, нека да е изцяло, какво пречи?

И пак ще потретя, има огромен риск след борбата, тя да се окаже без дете, защото той ще иска да вземе правата, шантажирайки я, че тя не е биологична майка.

# 176
Оспорването на произход при асистирана репродукция е забранено.

За случая на Айша ставаше дума, там няма инвитро.

# 177
  • Варна
По добре да използва донор отколкото жалкото подобие на мъж което има.

Аз съм с голям опит в ин-витото и без пълната подкрепа и любов на съпругът ми не бих идържала, а трудните моменти не приключват с ложителния тест, напротив изпитанията продължават и един безхарактерен мъж, който очевидно е с користни цели би бил само тежък камък на шията.

# 178
За случая на Айша ставаше дума, там няма инвитро.
Аз говоря за настоящия - няма как да я изнудва, че той е, я тя не е, нито да се търси действителния произход. Затова го написах.

# 179
  • София
Ами тя не е спряла да полага усилия - дано успее. Просто ми се струва супер гадно да обясниш на някоя жена, че ако не забременее това е трагедията на века.  Sick Животът на жените без деца също продължава и не е задължително те да бъдат изкарани зорлем мъченици. Това ми е неприятно на мен.
Тя така го чувства, тя така го иска и е готова на всичките мъки, за да го постигне.
Никой не изкарва зорлем жените без деца, мъченици.
Но, това си е мъка за тях до живот, поне на 99% .

Общи условия

Активация на акаунт