БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 49 664
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • Мнения: 22 867
И аз с бърз въпрос - по едно време във форума беше много популярна рецепта за едни вкусни "топки", ако не се лъжа, от кашкавал/пилешко/краставички и т.н. Доколкото си спомням се пържеха и имаха много интересно име. И спомените ми са дотук Thinking
Мислех, че съм запазила рецептата, но уви...Прерових нета, но намирам само разни кашкавалени, оризови, със сирене и т.н. Tired
Ако някой се сеща за какво става дума - ще бъда много благодарна Embarassed

На байганети ми напомня newsm78

# 151
  • Мнения: X
И на мен на това - пат а фри ли са ?

# 152
  • Мнения: 4 094
Здравейте имам попрестояло прясно сирене вече почти на разваляне към половин килограм какво мога да го направя?

# 153
  • Мнения: 2 152
Здравейте имам попрестояло прясно сирене вече почти на разваляне към половин килограм какво мога да го направя?

БАНИЦА, пържени яйца със сирене и т.н. ...

# 154
  • Мнения: X
Може да се изкисне във вода и после да се сложи в саламура - ако е голямо количество .
 Сирене печено в пергаментова хартия - хартия за печене или фолио с разни подправки или парче домат.
  Или това http://www.supichka.com/2014/06/byal-mazh-kutmach.html Бял мъж

# 155
  • Мнения: 58
Здравейте,
искам да направя веган бонбони / фурми, ядки и кокосово масло/, но с коледен вкус. Какви подправки биха били подходящи, като се има предвид, че не се пекът - кардамон, канела, портокал ... - и  в каква комбинация?
С парченца марципан. Разрязват се фурмите, слагат се парченца марципан и отгоре орехова ядка

# 156
  • Мнения: 58
Здравейте имам попрестояло прясно сирене вече почти на разваляне към половин килограм какво мога да го направя?
Сирене във фолио, пастет от сирене, варени яица, чесън и майонеза

# 157
  • гр.София
  • Мнения: 2 804
Здравейте имам попрестояло прясно сирене вече почти на разваляне към половин килограм какво мога да го направя?
Сирене във фолио, пастет от сирене, варени яица, чесън и майонеза
дип от печени чушки със сирене, много е вкусно Simple Smile
чушки. чесън, копър, сирене и зехтин, слагаш всичко в блендера и се наслаждаваш после на препечена филийка  Crazy

# 158
  • Мнения: 2 152
няма да ни стигне страницата да изброяваме всички неща, които могат да се направят със сирене .... Joy

# 159
  • Sofia
  • Мнения: 29 079
Ако сега направя тирамису в чаши дали до вечерта ще е готово за ядене?

# 160
  • Мнения: 4 094
Сирене да,въпроса беше за неузряло почти прокиснато ,което не може да се яде на пастет.
Сигурно ще го набутам в солен кекс.

# 161
  • Мнения: 4 062
Огретен - със сиренето - малко повечко сол, чубрица, сос бешамел за стягане - нещо такова. Може би картофите и сосът ще поемат прокисналия вкус

# 162
  • Sofia
  • Мнения: 29 079
Ако е прокиснало,направо го изхвърли,не съсипвай и други продукти,а и е рисковано да се яде,може да се натровите...

# 163
  • Мнения: 1 306
И аз с бърз въпрос - по едно време във форума беше много популярна рецепта за едни вкусни "топки", ако не се лъжа, от кашкавал/пилешко/краставички и т.н. Доколкото си спомням се пържеха и имаха много интересно име. И спомените ми са дотук Thinking
Мислех, че съм запазила рецептата, но уви...Прерових нета, но намирам само разни кашкавалени, оризови, със сирене и т.н. Tired
Ако някой се сеща за какво става дума - ще бъда много благодарна Embarassed

На байганети ми напомня newsm78
labrex-че, много благодаря bouquet
Нещо такова беше, ще пробвам Peace

# 164
  • София-Младост
  • Мнения: 24 066
Ако сега направя тирамису в чаши дали до вечерта ще е готово за ядене?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт