Ръст на един мъж – важен?

• 138 998
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Висока съм 1,71 . Според мен ниските мъже развиват болезнена амбициозност и напористост, за да компенсират. Примери - колкото щеш: Сталин, Наполеон, Чърчил, Берлускони, В. Сидеров, В. Симеонов, и т.н.
За съжаление се наблюдава смаляване в ръста на българските мъже като цяло.
А колко е хубаво, като те вдигне мъж на ръце, да не ти се влачат краката. Нищо, че има и друга приказка: "Нависоко нищо не вирее" - сигурно са я измислили ниските мъже. Wink

# 1 171
Висока съм 1,71 . Според мен ниските мъже развиват болезнена амбициозност и напористост, за да компенсират. Примери - колкото щеш: Сталин, Наполеон, Чърчил, Берлускони, В. Сидеров, В. Симеонов, и т.н.
А колко е хубаво, като те вдигне мъж на ръце, да не ти се влачат краката. Нищо, че има и друга приказка: "Нависоко нищо не вирее" - сигурно са я измислили ниските мъже. Wink

Joy Абсолютно. И аз мисля, че някой дребосък го е измислил.

# 1 172
Това са абсолютни глупости! Високият ръст винаги е бил признак за добро здраве и социален статус. Замислете се защо богатите са по- високи от бедните?

# 1 173
Това са абсолютни глупости! Високият ръст винаги е бил признак за добро здраве и социален статус. Замислете се защо богатите са по- високи от бедните?
По-голяма глупост не бях чела!

# 1 174
Да, аз също.  ooooh!
Хю Хефнър и Бърни Екълстоун живи да ги ожалим.  Whistling  Mr. Green

# 1 175
Това не са хора родени богати! Връзката богатство/образование/здраве е доказана много отдавна, така че не знам кой пише глупости ...

# 1 176
  • София
Кикамора е права. Не трябва да се реагира толкова спонтанно, когато...
http://btvnovinite.bg/article/lifestyle/technology/savremennite- … -predcite-si.html
Съвременните хора са по-високи от предците си, сочи нови изследване на „Имперския колеж” в Лондон, като има логично обяснение за резултатите.

Как хората са се променили на височина през последните 100 години? Височината на съвренните хора не се базира единствено на генетика. Фактори като здравеопазване, начин на живот, хранене и много други влияят на височината.

Най-високи сред мъжете са холандците, а сред жените – латвийките, установява проучването, проведено от около 800 учени. Холандците и латвийците се хранят най-здравословно, околната среда също е по-чиста и нивото на здравеопазване е по-високо.
...
Най-интензивно растящи са иранците и южнокорейците. Иранците са увеличили ръста си с 16,5 см, а южнокорейките с около 20 см за последните 100 години. Това е още едно доказателство, че социалният статус на тези хора е от значение за тяхната височина.

# 1 177
Значи, ако ме уволнят, и социалният ми статус спадне, да очаквам спад на телесната температура. Така е, като няма пачка, да стъпя на на нея, може да стана по- нисък. Логично. Достатъчно богати, ниски мъже познавам, със здрав дух и здраво тяло.

# 1 178
  • София
Няма смаляване:
Какви са данните за България?

Средният ръст на българките през 1914 г. е 152.2 см, а през 2014 г. - 164.8, което представлява увеличение от 12,6 сантиметра. Мъжете ни са пораснали по-малко от жените - с 11.7 см, от 166.5 до 178.2 см.

От 83-то място преди 100 години сме се придвижили до 30-то място по ръст при жените и от 40-то място в света при мъжете през 1914 година, сега сме на 26-то. По темпове на повишаване на ръста сме на 42-ро място при мъжете и 23-то при жените.

http://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Balgariia-porasna-s-12-sm- … godini_53145.html

Днешните момчета растат като праз, когато преподавах в университета на първокурсниците се чувствах като Палечка. При това съм едни стандартни 164 см, не миниатюр.

# 1 179
Висока съм 1,71 . Според мен ниските мъже развиват болезнена амбициозност и напористост, за да компенсират. Примери - колкото щеш: Сталин, Наполеон, Чърчил, Берлускони, В. Сидеров, В. Симеонов, и т.н....
Не може ли просто да приемем, че те са си такива, без значение какъв е ръстът им? Има и много ниски, неамбициозни, както и високи амбициозни или с комплекси.

Съгласна съм с Tаис, никакво смаляване няма, абсолютни мутанти са днешните.
Днешните момчета растат като праз...
И момичета. Дъщеря ми на 12 г. е колкото мен (163), баща й е 170-171 см, а от класа й има момичета по 170-175 см, без родителите им да са кой знае колко високи  Crazy
За номера на обувките се моля да спре, за момента е 40-41 Tired

# 1 180
Нормална тенденция е по-добрия живот, мед. грижа и повечето храна  Laughing да съпътстват и интензивния растеж на по-младото поколение.

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 00:08 от Анонимен

# 1 181
Празът е любимият ми зеленчук - точно такива ги харесвам момчетата!
Онзи ден група девойки играеха на настъпванка - страх да те хване - все едно си попаднал сред пого на мастодонти - не са просто високи, ами едри като цяло - едни масивни бутове, едни големи крака, че и пасласки на тази крехка възраст, пълен кошмар. Да не говорим колко са груби и непохватни и с какви дебели гласове, ужасни направо, не може жените на бъдещето да са такива грозилища.

# 1 182
  • София
Жените на бъдещето ще са едри и яки, с лопати вместо ръце и крака. Мъжете  - още повече.
Слава Богу, моята щерка засега върви тънка и гъвкава като змия, с малък крак. Иначе баба ми носи 35 номер, майка ми - 36-ти, а аз 37-ми. На ръст също сме така, аз "стърча" с няколко сантиметра над тях.

# 1 183
Точно тънка и гъвкава трябва да бъде една девойка, винаги това е било красивото. Вече за височина и крак - каквото Бог е дал, ама грация и финес трябва да има, не може като ходи и земята да се разтриса. Просто не знам майките им не ги ли виждат на какво приличат и защо им дават да се тъпчат като прасета! Не че момчетата са много 'убави - те пък имат задници като на жени и шкембета още от малки - грозна работа.

# 1 184
Празът е любимият ми зеленчук - точно такива ги харесвам момчетата!
Онзи ден група девойки играеха на настъпванка - страх да те хване - все едно си попаднал сред пого на мастодонти - не са просто високи, ами едри като цяло - едни масивни бутове, едни големи крака, че и пасласки на тази крехка възраст, пълен кошмар. Да не говорим колко са груби и непохватни и с какви дебели гласове, ужасни направо, не може жените на бъдещето да са такива грозилища.

Въх. Недей така.
Ти ли беше писала за дебелите балерини деца на подиума на някакво представление. Шокира ме още тогава.

И ние бяхме високи и тънки деца, но сега сме други.
Надявам се децата ни да не са затлъстели преди 30. А че ще са високи, това е сигурно..

Като висока жена наистина не се виждам да се омъжа за мъж, който е по-нисък от мен. Не ме привличат въобще.

И момичета. Дъщеря ми на 12 г. е колкото мен (163), баща й е 170-171 см, а от класа й има момичета по 170-175 см, без родителите им да са кой знае колко високи  Crazy
За номера на обувките се моля да спре, за момента е 40-41 Tired

НСЧ, Сериозно ли носи 41 номер на 163см?  newsm78

Преди раждането носих 40 номер на 179см, а след него минах на 41 номер и съжалявам като си представя дете с 15см по-ниско вече с такъв номер. Мъка ми беше намирането на обувки в Б-я.

Общи условия

Активация на акаунт