Ръст на един мъж – важен?

• 137 205
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Пловдив
Скрит текст:
Дами, докога смятате да давате храна на трола ("трол" в буквален и преносен смисъл)? Не виждате ли, че е напълно безсмислено?
Ние се забавляваме на негов гръб. Надали някой го приема на сериозно.
Забавлението е взаимно. Simple Smile Дори те набедиха за дама.

# 1 561
Какъв сценарии , това е моя опит ...?

# 1 562
  • Пловдив
Скрит текст:
Какъв сценарии , това е моя опит ...?
И от твоя личен опит не познаваш мъже боклуци над 175 см или под 170 см? Понеже ти реши да пишеш за мъже боклуци само в рамките между 170 и 175 см, затова питам. За мъже боклуци с друг ръст не забелязах да си писала.

# 1 563
От поста ми става ясно , че това е пример , така звучи твоето убеждение за ниските жени ,
но може би ,си предубеден и започваш ,да се заяждаш на дребно
аз ,за разлика от теб ,не деля хората на групи, според физиката им
този ,, сценарии,, е съвсем реален не само за мен а и за много двойки от нашето обкръжение

# 1 564
  • Пловдив
Скрит текст:
От поста ми става ясно , че това е пример ,
но може би ,си предубеден и започваш ,да се заяждаш на дребно
аз ,за разлика от теб ,не деля хората на групи, според физиката им
този ,, сценарии,, е съвсем реален не само за мен а и за много двойки от нашето обкръжение
Ти изобщо направи ли си труда да прочетеш моя отговор на твоето мнение? В него аз се съгласих с теб и е пределно ясно разбираемо. Прочети го отново и ще се убедиш. Smiley СЪГЛАСИХ
 А даваните примери, независимо кой ги пише, са с определена цел. Така си искала - така си писала. Ако искаше да дадеш пример за други мъже, щеше да го сториш.

# 1 565
Чудесно , изнерви ли се
аз чета много добре кой- какво пише и съм достатъчно коректен и съвестен човек , за да си призная грешките
а ти , осъзнаваш ли ,това което пишеш или го пишеш с цел да обидиш , защото оставаш впечатление за второто/ във всички теми , които съм те чела /

на мен неми пука, на кой- какво му харесва , изключително грозно е епитети и подигравки за цяла група от хора , които ти определяш, на фона на твоите 1-2-3-познати
аз, ти написах истинския сценарии, на моя живот и на още дузина приятели на ММ

Айде, наздраве!

# 1 566
  • Пловдив
Скрит текст:
Чудесно , изнерви ли се
аз чета много добре кой- какво пише и съм достатъчно коректен и съвестен човек , за да си призная грешките
а ти , осъзнаваш ли ,това което пишеш или го пишеш с цел да обидиш , защото оставаш впечатление за второто/ във всички теми , които съм те чела /

на мен неми пука, на кой- какво му харесва , изключително грозно е епитети и подигравки за цяла група от хора , които ти определяш, на фона на твоите 1-2-3-познати
аз, ти написах истинския сценарии, на моя живот и на още дузина приятели на ММ

Айде, наздраве!
Аз получавам бръчки от усмихване, а ти ме питаш за нерви. Smiley
 За епитетите си права, че са грозна проява и се чудя защо ти целево реши да ги въведеш в тази тема!? Не беше ли ти тази, която писа за мъже "абсолютни боклуци"? Ето, виж се:
Скрит текст:
Най-вероятно , ако недохранваната съседка по този начин гледаше децата си , а те техните , този род щеше да започне да намаля ръстово , то не става от днес за утре
Генетичната памет се променя за периоди/ поколения , а не за десет години

Все още не разбирам, драмата с предпочитания висок ръст от някои дами , нито страданието на главния герой, за какво по-точно се бори
Аналогично на неговите твърдения , би било да кажа , примерно : Познавам няколко мъже с ръст 170/175 , които са абсолютни боклуци , от което следва , че     почти всички  мъже с този ръст са такива... ?!?!?!

Така , излизала съм със мъже и колкото мен , и малко по-високи , съпругът ми е единствения висок мъж, с който съм излизала , но ...
Значи , заинтересован си , излизаш с някой и след първата или след няколко срещи, този човек го виждаш в друга светлина ,
 после излизаш с човек , който с всяка следваща среща ти става по-интересен , после се влюбваш , започваш да го обичаш и се чувстваш обичан  , чувстваш се разбран и го разбираш ,чувстваш уют , комфорт и спокойствие с този човек  
И въпреки всичко това , аз трябва да кажа : Не, ще избера някой друг, с размер подходящ за пред хората , че да не ми се смеят ...ми смейте се колкото искате

А думите ти "или го пишеш с цел да обидиш , защото оставаш впечатление за второто/ във всички теми , които съм те чела /" са поредната ти лъжа. Или са просто предубеденост от твоя страна. Трудно би ти убягнало, че дори когато някоя по-нервна от теб жена пише злобни нападки или обиди по мой адрес, аз запазвам самообладание и не си позволявам да ѝ отвръщам с нейния език. Simple Smile Предпочитам да се усмихвам и да спазвам добър тон.

# 1 567
  • София
Връщам, защото самата аз редактирам. Такива са правилата, а потребителят е нов и явно е пропуснал да прочете. После се сърдят, когато ги трият и не знаят защо.

Ръстът не е субективно нещо, а е физическа даденост. Има разлика. И той не определя какъв е човекът. Една от най-добрите ми приятелки е 160 и тежи 45 кг. с мокри дрехи. Ако логиката с връзките важи и за приятелствата, не би трябвало да излизаме двете на кафе и на шопинг, понеже ще подразним нечии естетически възприятия.
А за интимните връзки - старите хора имат една приказка, че в леглото всички сме равни на ръст.

# 1 568
Разбира се, че е физическа даденост и гени, визирах "харесването".
Всеки си пада по различни типажи.
Разбира се, че няма логика за връзката и приятелството, пълен нонсенс е, съотнесено към ръста. Там изобщо не гледам ръст, а много други неща.
Съгласен съм за приказката на старите хора. Wink

# 1 569
Аз съм 175 а най- добрата ми приятелка е 150 см .  Абсурдно е да сложа токчета с нея, а ако тя е на ниски обувки , гладката ще е малко нестандартна. Аз не харесвам много високи жени , максимум 175, 6 , ако трябва за избирам да съм 160 или 180 еми нисичката предпочитам да съм. Мъжете и те не харесват жени 180.

# 1 570
То едни мъдрости за четене в случая, няма да е загуба за човечеството, ако никой не ги прочете.

Харесват мъжете високи 180 см. жени, и по-високи харесват. Изобщо съм забелязала, че мъжете много се лепят на дългокраки жени, без значение техния собствен ръст какъв е. Естествено не е достатъчно да си само висок, ама това се отнася и за мъжа.

# 1 571
Ако мен визираш под ниска, точно 170 см. съм. Simple Smile

И не пиши поредни постове, защото ще ги изтрият. Ползвай опцията за редакция.

Това 1.70 миньонче хммм звучи добре. Предстсвям си средните на ръст.😃 Шегата си е шега! Никой не забранява на никой!  Просто има сериозна причина за двойка 1.55 - 1.95. И съм далече от мисълта за инстинкти, по-скоро е психологически проблем. Особено при много младите двойки.

# 1 572
Май някоя млада девойка 150-155 санта, ти е отмъкнала високия мъж. Което обяснява фиксацията ти по ниските жени и разликата в сантиметри с високите им партньори.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 09:36 от Анонимен

# 1 573
Определено за себе си зная, че нямам ниски приятелки и съм се движила в среди на високи момичета и момчета само.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 02:07 от Анонимен

# 1 574
  • Пловдив
Скрит текст:
Май някоя млада девойка 150-155 санта, ти е отмъквала високия мъж. Което обяснява фиксацията ти по ниските жени и разликата в сантиметри с високите им партньори.
Не е непременно да е ставало така. Аз също неведнъж съм писал, че редовно забелязвам по-ниски момичета и жени с мнооого по-високи от тях момчета и мъже. Две глави разлика са си половин метър. Рядко виждам жени по 175-180 см с чак толкова високи мъже. Не го считам за съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт