Ръст на един мъж – важен?

• 137 237
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 590
Връщам си думите назад, на 11 години си.

И аз имам приятели мъже, слава Богу не говорим за комплексите им, парите и жените. Имат си други грижи хората, надраснали са тийн проблемите.

# 1 591
  • Пловдив
Скрит текст:
На мъжете в темата ръстът им е най-малкият проблем.
Жребчо, и да ти кажа нещо. Миньончето, което те е зарязало, уж за да нямате ниски деца, те е метнало. Определено не е била това причината, просто не си е падала достатъчно по теб, а това е било оправдание. Влюбените жени са слепи за недостатъците на мъжете до себе си.
Не бих я причислил към многото жени, които безочливо лъжат мъжа в очите. Smiley Мисли каквото пожелаеш.
 Тя изтегли късата клечка с избора си на мъж (не казвам, че аз съм бил по-добрият избор, а че нейният избор не се оказа онова, което е очаквала), защото си избра далеч от красив мъж над 190 см и за съжаление в момента синът ѝ е наследил ръста на майка си и лицето на баща си.

Скрит текст:
Недей да мислиш, че "слепотата" на един обичащ човек (било мъж или жена) е чак толкова голяма, че някой да пренебрегне напълно нещо, което вътрешно го гложди. Аз, например, може и да обичам една жена, но ако видя, че тя погазва границите на разумното и си позволява да се запусне, да се тъпче с калорични полуфабрикати и да не взема мерки за здравето и фигурата си (които пряко касаят и мен, и времето ни, и грижите по болници за в бъдеще, и общия ни полов живот), далеч не бих бил така "сляп" за тези своеволия от нейна страна. Случвало ми се е в една връзка на младини и зная за какво иде реч. Дори накрая си позволи да прехвърли вината в мен, задето уж не съм я бил възпирал достатъчно упорито от това да не напълнява. А тя се тъпчеше в тестени изделия в обедните си почивки и в други моменти нарочно в мое отсъствие и не мога по всяко време да търча подир нея и да я предпазвам от собствения ѝ избор! Smiley
 В друга връзка ми се е случвало от любов да търпя жена, която се пристрасти едновременно към комарджийството и алкохола (убийствено за една връзка съчетание). Което включваше и лъжи, и кражби на моя техника от нейна страна, за да получава пари от заложни къщи. Само че, любовта не може да е вечно сляпа, а трябва да се разсъждава с разума! Simple Smile Интересното е, че когато бях споделил тази история в една друга тема миналата година, половината жени ме набедиха за глупав, че съм търпял чак толкова дълго, а другата половина ме упрекваха с думите "Не е трябвало да я напускаш! Не си я обичал достатъчно!". Ни рак, ни риба - и в двата случая изкараха мен виновен. Smiley Но да не забравяме все пак, че това е във форум и се пише от страна на някои жени, които си въобразяват, че са големите задклавиатурни психоложки и специалистки по връзки. И всичко им е толкова наред, че повечето от тях имат десетки хиляди мнения във форума и повечето са тип "многознайстване" с упреци към други хора.
На чужд гръб и 100 тояги са малко.
Smiley

Скрит текст:
И аз се присъединявам за тема с черен списък на досадницити и избиващи комплекси мъже. Сигурна съм, че бъдещата тема ще събере повече никове на мъже, отколкото са мъжете във форума. 😉😅 Жребчо, хайде да видим, колко ника ще имаш в бъдеще. 😉 Между другото да те изоставят жените, със сигурност има принос и склонността ти да се разправяш, непременно последната дума да е твоя и разбира се, ти да си прав. Откровено казано, аз не познавам дори една жена, която така да се разправя като теб. А и като гледам колко време имаш за форума, мога да си представя, че си и безработен. Не случайно винаги изтъкваше факта, че жените се интересували от материалното. Един работещ мъж не би се страхувал от този факт. 😉
Като те гледам колко "познаваш" относно работата ми, точно същата успеваемост имаш и при познаването за другите неща в личен план относно мен. Но, продължавай, де! Simple Smile Някой ден може и да налучкаш истината. Smiley

# 1 592
Мъжете във форума са олеле майко. Обаче и коментарите на някои дами в темата, как дори в приятелското си обкръжение не допускат хора под определен ръст, също ме оставят безмълвна.

# 1 593
То в тази тема бисерите не са един и два. По памет ще цитирам друг - висока съм 175 см., но над 176 см. жените не ми харесват. Rolling Eyes

Ако мога да използвам лаишките си знания по психология, нямам щастието да съм с диплома по тази тънка материя - не проектирайте собствената си неудовлетвореност върху хората. Дали даден мъж е 170 или 190, това вас не ви бърка, щом той е ок със себе си. За което има заслуга не баскетбола или ръста, а мама и татко, че са го научили да се харесва и обича. И красивите и високи хора имат проблеми със себеприемането, ако никой не ги е гушкаш навремето. Така, че малко по-зряло и интелигентно се изказвайте по темата, още повече, че в България високите мъже са кът, пък никой не е останал сам, защото не е достигнал заветние сантиметри.

# 1 594
  • София
Висока съм 178. Мъжът ми е 196, има ли бъдеще за нас, нищо, че добутахме 15 години бат почти и 13 годишна по-висока от мен дъщеря?. А за нея какъв мъж да търсим или да я трепем, да не се мъчи, ако се влюби в някой по-нисък? Или?

# 1 595
  • Пловдив
Скрит текст:
Висока съм 178. Мъжът ми е 196, има ли бъдеще за нас, нищо, че добутахме 15 години бат почти и 13 годишна по-висока от мен дъщеря?. А за нея какъв мъж да търсим или да я трепем, да не се мъчи, ако се влюби в някой по-нисък? Или?
Горе в темата имаше няколко твърдения, че по-високият ръст не бил поради наследените гени на двамата родители (както твърдях аз), а заради... качеството на храната. Добре сте хранили дъщеря си. Според логиката на тези други хора, ако храната беше друга, сигурно щеше да е метър и половина. Scream Това - в кръга на шегата, разбира се. Simple Smile Генът си е ген и няма как да се пренебрегва като основен фактор.

# 1 596
  • София
В интерес на истината добре си хапва, явно има втори стомах в някоя паралелна вселена, че би станала два метра или сто кила иначе. Joy

# 1 597
  • София

Сакън, не трепете момата. Можем да предложим достойна партия- 2 метра+ младеж. Simple Smile

# 1 598
  • София
Взимаме го. Hug

# 1 599
  • Пловдив
После в темата за снимки да покажете новата двойка. Wink
https://www.bg-mamma.com/?topic=861892

# 1 600
Да, харесват мъжете високи жени 180 , но нежни, тип Виктория Сикрет модел, груби, едри, като волейболистка не вярвам да харесват.

# 1 601
  • София
Ужас, ще се мре. Тренира волейбол. Joy
Груба и едра не е, ама ще видим как ще я пласираме след време. Поне е тъмно руса, а може и да се посветли. Да не остане гладна.

# 1 602
  • София
Ужас, ще се мре. Тренира волейбол. Joy                                   .
Груба и едра не е, ама ще видим как ще я пласираме след време. Поне е тъмно руса, а може и да се посветли. Да не остане гладна.

Абе нали имаме сделка... Хич не го мисли, нали си и намерила баскетболист вече. Simple Smile

# 1 603
  • София
Оф, успокоих се. Штачерпя.

# 1 604
  • Пловдив
От волейболистка до волейболистка разликата е такава, каквато е и от тенисистка до Серена Уилямс. Важното е, че мъже за тях все се намират. Дори и наш Гришо се облажи навремето с гореспоменатата стройна шоколадова кака и доказа, че ръстът и телосложението на мъжа не са важни. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт