Ръст на един мъж – важен?

• 138 995
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Високи или не, това са ни мъжете и ще трябва да се примирим с даденостите.  Simple Smile

# 1 201
Твърдя, че е ген, но и другото не е без значение. Също както е и ръста.
Не е само до ген. Дъщеря ми е взела гена на леля си, но е по-слаба от нея на тази възраст и не е случайно.
Но да не отклоняваме темата. Пуснете една в 7-18, мисля че ще интересна и полезна Peace

Високи или не, това са ни мъжете и ще трябва да се примирим с даденостите.  Simple Smile
Идеални са си ни мъжете, няма по-хубаво от златната среда  Laughing

# 1 202
Обяснението го даде НСЧ - яде се непрекъснато и безредно и не можеш с движение и спорт да стопиш излишните калории, които поглъщаш час по час.

Къде това? При нас по цял ден са навън, едва си ги прибираме по тъмно.
Тя писа, че децата по цял ден са навън играещи. Кога се яде толкова много?

# 1 203
Ами очевидно навън  Laughing

# 1 204
  • София
Обяснението го даде НСЧ - яде се непрекъснато и безредно и не можеш с движение и спорт да стопиш излишните калории, които поглъщаш час по час.
Европейската асоциация за изследване на затлъстяването (EASO):

What causes obesity and overweight?

The fundamental cause of obesity and overweight is an energy imbalance between calories consumed and calories expended. Globally, there has been:

an increased intake of energy-dense foods that are high in fat; and
    an increase in physical inactivity due to the increasingly sedentary nature of many forms of work, changing modes of transportation, and increasing urbanization.

Нещата са свързани.

# 1 205
Party Явно имат джобни.  Flutter

Но да не отклоняваме темата. Пуснете една в 7-18, мисля че ще интересна и полезна Peace..
Какво е това '7-18'?
В смисъл да пуснем тема за затлъстяването при децата в работно време ли?  hahaha

Таис, така е. Масова тенденция е.
 Peace

# 1 206
Навън, Контеса, навън - пакетирана храна, ледени близалки, дюнери, пици на парче, какво ли не. А за пиене кола или друго нещо с много захар.

# 1 207
  • София
Високи или не, това са ни мъжете и ще трябва да се примирим с даденостите.  Simple Smile
Идеални са си ни мъжете, няма по-хубаво от златната среда  Laughing
Е, сега - среда, дручко си е да е по-височък с 10-12 сантиметра. Whistling

# 1 208
Навън, Контеса, навън - пакетирана храна, ледени близалки, дюнери, пици на парче, какво ли не. А за пиене кола или друго нещо с много захар.
Добре де, това колко пари трябва да има дете на 7-8 за да се храни изцяло навън през деня така?
И кой му ги дава всеки ден?  newsm78

# 1 209
Мен не ме питай, моите нямат толкова пари и са стройни, хубави момчета. Никога не са се тъпкали навън.

# 1 210
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=439

Въпрос на вкус, не харесвам високи мъже  Peace

# 1 211
Мерси НСЧ, разбрах Simple Smile

Мен не ме питай, моите нямат толкова пари и са стройни, хубави момчета. Никога не са се тъпкали навън.
Именно. До родителите е също така.

Заминавам да пазаруваме и ще пусна тема по-късно.  Лека вечер!

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 19:59 от Анонимен

# 1 212
  • София
Въпрос на вкус, не харесвам високи мъже  Peace
[/quote]
Да, така е, Не се сърди, човече. И за да има позитивен заряд изречението, би могло да звучи така: "Обичам ниски мъже."  Laughing

# 1 213
На мен винаги темата за ръста ми е била важна. Когато съм имала възможност между по-висок и по-нисък мъж винаги щях да предпочета високия. Явно съм била доста повърхностна. От известно време съм с мъж, който е висок колкото мен. Вярно - гледам да не нося високи обувки, но сега вече мога да кажа с ръка на сърцето, че този мъж е повече мъж от всички, с които съм била до сега събрани заедно. Дори не ми прави впечатление, не ме интересува. Той ме накара да разбера, че всъщност наистина ръста и килограмите са просто числа, защото в крайна сметка най-важно е отношението  newsm51

# 1 214
Не си падам по ниски мъже, 170 см съм и винаги съм била с по-високи. Децата ми също са високи. Имах позната за която винаги беше проблем ръста на мъжете /тя е около 180/ и все попадаше на ниски. За мен ниските мъже са комплексари. В голям процент от случаите големите коли ги карат ниски мъже  Laughing., не само мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт