Не е единствен 

Зомбита, орки, върколаци? И как ръстът е показател за нивото на защита? Има доста яки мъжаги, които могат да сгънат голям брой от високите мъже. Аз съм забелязвал, че слаби и високи мацки си падат именно по такива корави пичове, макар да са по-ниски от тях самите.
А някои от високите се налагаше и аз да ги поступвам, но само и единствено при самозащита след нападение от тяхна страна. И хем не съм тип "бияч"; просто те са се осланяли на ръста си и са считали това като признак за очаквана лесна победа. И въпреки подлостта им, съм се стараел да не ги наранявам, а да ги укротявам по възможност само с хватки.
): Спестете си развиването на теории как уж съм написал горното, само защото не съм висок. И три метра да бях, пак щях да напиша същото, тъй като логиката за "височина = защита" куца в такива обяснения.
Нежна, слаба, фина, красива, умна и т.н. А най-хубаво е, когато това усещане отговаря на истината.
Нежна, слаба, фина, красива, умна и т.н. А най-хубаво е, когато това усещане отговаря на истината.
Къде залитна чак на мъж 15 см под твоя ръст и 50 кг? И го сравняваш с мъж 30 см и 70 кг повече? Междинни няма ли?
Например, мъж 177 см (по-висок от теб, каквото ти е изискването) и 100 кг едричък батко?
Препоръчани теми