Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 532
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
# 106
благодаря,  bouquet не знам колко е надежден източника, ама дано този път греши.  Joy Joy Joy

# 107
# 108
Привет момичета Hug
Някой знае ли къде се обсъжда новото дизи Миграция на времето-Göç Zamanı

"Преселение" 1 еп. рус. суб.

Göç zamanı

така, ключовата дума тук е "заман" в заглавието, тоест... време. Времена на преселение...
У нас т.нар. "гьоч заманъ" беше 1989г, когато бай Тошо прогони мюсюлманите в България и доста от тях се превърнаха в "гьочмени" в Турция. Това се има предвид в заглавието на този сериал. Дадено време , период на изселване

ето кратък трейлър на нов сериал:
KEHRİBAR http://vbox7.com/play:c801b5ac75

От трейлъра не става много ясно за какво иде реч.. тъмен балкански субект с кехлибарен теспих в ръката. Явно е някакъв главорез.

И на нов филм:
DELİBAL http://vbox7.com/play:fd0a84ff5c

в главните роли: Чаатай Улусой и Лейля Лидия Туутлу

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 12:36 от diziler

# 109
БТВ преустановява излъчването на сериала "Твоят мой живот".  На 18 февруари ще се излъчи последният 64 еп. (по номерацията на БТВ, иначе втората половина от 31 оригинален еп.) на първия сезон.   След това от 20ч ще се излъчва "Изкушение" (13 оригинални епизода - A.Ş.K.) и втория сезон на "Кварталът на богатите" (39 оригинални епизода - Medcezir). Едва наесен... ако са закупили втория сезон на "Paramparça" ... евентуално.. продължение

# 110
  • София
Втория сезон е закупен.

# 111
при условие, че вторият сезон НЕ Е ИЗЛЪЧЕН още в Турция как така решаваш, че е закупен?
Той не е досниман докрай. Още са на 51 еп. А до юни месец има още време. Няма как да е купено нещо, което още не е заснето

# 112
  • София
Самите БТВ обявоха, че са закупили правята за излъчване на останалите серии. Почти всички сериали се закупуват преди да са излъчени всичките им епизоди.

# 113
Почти всички сериали се закупуват преди да са излъчени всичките им епизоди.

далеч не е така, но не смятам да споря. Купува се първия сезон и ако тука е последна дупка на кавала по рейтинг, повече сезони не се купуват (примери: Морска звезда, Цената на живота, Долината на вълците и т.н., все първи сезони дадени по БТВ и после... среден пръст)

# 114
diziler,
Скрит текст:
Извинявай за личните въпроси, но винаги ми е било много интересно какъв пол и на колко години си

# 115
Неолита,
Скрит текст:
Не смятам, че това изобщо е важно. В профила ми във вибокс от години пише какъв пол съм, хаха... А за годините, не сме в сайт за запознанства, че да уточняваме и това. Тук сме да си обсъждаме филмите

няма да се учудя, ако БТВ за лятото пуснат и съвсем друг сериал, та чак след него да подкарат Парампарча

# 116
  • София
Със сигурност няма да го пуснат лятото, а чак есента, през лятото излъчват сериали, които когато са излъчвани в ТР са били с не много висок рейтинг или пък не са много драматични.  Лято 2014 даваха Една любовна история и Пътя на Емир, а лято 2015 Med Cezir. Предполагам тъй като БТВ са закупили Kara Para Aşk може би него ще излъчат лятото.

# 117
лято 2009 даваха Перла, лято 2010 - Цената на живота, лято 2011 Златната клетка, лято 2012 Малки тайни... говорим за 20ч.

# 118
  • София
Цената на живота, Златна клетка и Малки тайни са с нисък рейтинг, даже много при излъчването си в ТР. А Перла им беше първия сериал все пак. За това казвам или не са много драматични или не са били със силен рейтинг.

# 119
Ей ,Дизилер Rolling Eyes...не се заяждайй,момченцееее... Naughty Joy Joy Joy

Спомням си Thinking ...че 1001 нощи беше закупен ,а още вървеше в Турция... bowuu

И аз предполагам ,,4е чак наесен ще пуснат 2 сезон...а и той ще е приключил вече bowuu

Общи условия

Активация на акаунт