Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 702
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Извинете за нахлуването в темата. Вчера попаднах на сериал с познати актьори и ми се видя доста свеж по Диема Фемили, от 22,30 ч , но не видях нито име, нито коя серия е. Погледнах в програмата - някаква роза беше, но предполагам това не е оригиналното заглавие. Та ще ви бъда ако кажете кой е сериала, приемам и линкове на руски.

"GULLERIN SAVASI"- "ВОЙНАТА НА РОЗИТЕ" е сериалът!
Засега в БГ мама няма тема.... Peace Hug.
В 22:30ч и повторение на следващия ден-в 17 ч.

Редактирам се!  Laughing Да,имаше тема тук по време на излъчването на сериала в Турция!
Сигурно сега ще я подновят! Благодаря!  Praynig Peace Praynig

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 14:20 от vera17

# 181
  • близо до брега на морето
Извинете за нахлуването в темата. Вчера попаднах на сериал с познати актьори и ми се видя доста свеж по Диема Фемили, от 22,30 ч , но не видях нито име, нито коя серия е. Погледнах в програмата - някаква роза беше, но предполагам това не е оригиналното заглавие. Та ще ви бъда ако кажете кой е сериала, приемам и линкове на руски.

Засега в БГмама няма тема.... Peace Hug
Напротив, имаше тема докато се излъчваше по Канал Д Peace.А е преведен до 35 еп. със субтитри (а с руски го има до края)

# 182
vera17,  ludetina ulusoy, много благодаря!  Hug Тук както винаги сте безкрайно любезни и отзивчиви! bouquet
Сега ще го търся в руските сайтове.

# 183
  • София

Засега в БГмама няма тема.... Peace Hug.
В 22:30ч и повторение на следващия ден-в 17 ч.

Има тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=866923

# 184
  • София
Има го и с български субтитри до 35 епизод в дата, вбокс

# 185

Погледна "Войната на розите" е по нашата ТВ.

Войната на розите на  руски

# 186
Ауууууу, не- ве- роя- тни  сте!
Започнах да го гледам вече в един руски сайт! Обичам ви всички, тук при вас винаги е удоволствие да пише, да пита човек. Толкова сте мили, гостоприемни отзивчиви.

Слънчев и прекрасен ден на всички ви! От сърце.  newsm51 smile3525 txtloves

ПП Бях забравила колко е приятно тук, последно писах за "Времето лети" Heart Eyes

# 187
  • Варна
Благодаря за отговора на моето запитване за Зимно слънце...Малко рядко влизам тук и докато ви посетя пак...сте изписали цяла страница! bouquetПоздрави в един хубав мартенски ден!

# 188
Здравейте момичета, простете ми, но искам да ви попитам  - темата ви е за новостите около турските филми и актьори.

Та...ако може дами пишете как се казват актьорите, които играят от втори сезон в "Счупените парчета" - геройте са:  лелята на  Харун - Майде, Нергиз - майката на Дениз,  Бурхан - бащата на Дениз, Севинч - новата  прислужница и Лайля - втората лекарка - психиатърка????
Предварително ви благодаря.
Приятен ден.

# 189
  • София
Лелята е Хюмейра, другите не ги познавам тъй като не гледам, ще разгледам инфо в мрежата и ще пиша повече.

# 190
  • Варна
Извинявам се,че ще отговоря на предишния пост,но...има сайт за световен кинообмен IMDB се нарича и там в търсачката ако напишете Paramparca ще видите всички артисти,коита играят
http://www.imdb.com/title/tt4075038/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm

# 191
  • София
То че го има, има, но турските сериали както е видно "страдат" откъм обилно инфо. В случая турската му версия sinematurk.com може да бъде по-полезна, макар че и там понякога има неточна и непълна информация.
Ето страницата на сериала: http://www.sinematurk.com/film/58144-paramparca-2/

# 192
Лелята е Хюмейра, другите не ги познавам тъй като не гледам, ще разгледам инфо в мрежата и ще пиша повече.

Много благодаря.  Всичко хубаво.  Приятна вечер.

# 193
Аз пък да попитам Зимното слънце с Шукрю Йозилдъз  има ли си тема отделна или се коментира в някоя обща тема?

# 194
  • София
Няма отделна тема, пишем за него в темата за предишния сериал на Аслъ Kayıp - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=898199;topicrefid=20

Общи условия

Активация на акаунт