Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 801
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Тинче, благодаря за новините! Ще се ослушвам дали ще го превеждат на руски заради Юсуф: ) Той още ли движи с онази девойка от Ягодите?
Още са заедно, Пепелче. Hug
Впрочем, сериалът постигна страхотен рейтинг снощи и ме опроверга. Rolling Eyes

Заглавието много селско : )
Кажи две думи за сюжета.
Пепелче, Hug
Скрит текст:
Едно момиче (Илкгюн) си живее на село с по-малките си сестри си и лудите си комшии, а сестрите й са запалени по онлайн чатенето. И така, една от тях започва да си пише с някакво момче от Истанбул, представя се и тя самата от Истанбул. Момчето е братовчед на истанбулския богаташ Ферит. Докато си пишат, момчето моли момичето за снимка, и тя изпраща снимка на сестра си, а той изпраща снимка на братовчед си. После се питат един друг на колко са години, и двамата казват възрастта на сестрата/братовчеда - 25. После карат сестрата и братовчеда поне да видят снимките си, те (щат-не щат) поглеждат, и е любов от пръв поглед. Grinning Той иска да се срещне с нея, тя все избягва (защото е на село, а той си мисли, че тя е от Истанбул). Но накрая тя се скрива в багажника на колата на баща си, когато той отива в Истанбул, и така пристига там. С Ферит са си уговорили среща в едно кафене. Когато тя пристига, влиза в тоалетната да се преоблече, там я вижда една от приятелките (и, предполагам, влюбена в него) на Ферит, и после, когато Ферит и Илкгюн най-накрая се срещат, "приятелката" вади селските дрехи на Илкгюн от чантата й. Така свърши първата серия. Grinning
Иначе има и много второстепенни герои. Много се смях с лелята на Ферит и нейната любов - един шофьор на автобус. Култови са! hahaha hahaha
Благодаря ти!  Hug Hug Hug

# 211
  • София
Да пусна и аз една новина, която много ме усмихна.  Grinning  Разбира се, възможни са и промени, но да пък няма такива.

От интервю на певицата Айшегюл Алдинч се разбира, че Ханде Доандемир ще играе във втората част на филма "Любовта обича съвпаденията". Историята на филма ще разкаже за двама родители, чиито деца (вероятно се има предвид само дъщерята) ще изживеят същата история. Ролята на дъщерята, според думите на Айшегюл Алдинч, ще изпълнява Ханде. Ролята на бащата ще бъде поверена на чуждестранен актьор. Мехмет Гюнсюр отново ще е в главната мъжка роля.

Айшегюл Алдинч по принцип е певица. Много от песните й звучат в продукциите на Йомер Фарук Сорак - режисьор на двете части на "Любовта обича съвпаденията", както и главен режисьор на сериала "Гордиев възел".

# 212
  • София
Страхотна новина, браво на Ханденцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes още миналата година есента когато я спрягаха се надявах наистина да е тя и наистина е тя. Чудесен избор!  Heart Eyes

# 213
  • Бургас
Това е един от филмите, които са ме впечатлили най-много! По принцип обичам Мехмед Гюнсюр, но този филм успя и да ме разплаче!!!!!

# 214
  • София
Още един актьор, който много обичам се завръща с нов филм - Нежат Ишлер. Само партньорката му ми е неприятна като актриса, но пълно щастие няма.
В интерес на истината, в първия момент я помислих за Гьокче Бахадър и се зарадвах, ама бързо ме поляха със студена вода.  Mr. Green
Филмът се казва İkimizin Yerine.

# 215
  • София
Не знам кой се е грижил за грима и стила на Сера тоя път обаче изглежда добре, а ся да се надяваме покрай  Нежо  Heart Eyes и да заиграе добре, ама да види. Иначе на тези снимки ми харесва, браво на екипа по грима, Сера наистина изглежда добре - без типичния пошъл грим с който е обикновено.

# 216
  • София
Тя си е хубавица, аз на външен вид я харесвам. Играта й само ми куца.

Ето още за филма: сценарист е Пънар Булут ("Езел", "Марал", Сускунлар), режисьор е Умур Турагай. Той е добър, последно снима първото промо на КьосемHeart Eyes

Останалите актьори, които ще вземат участие във филма са Зеррин Текиндор, Иштар Гьоксевен, Йозгюр Емре Йълдъръм. В центъра на сюжета ще е любовната история между героите на Серенай и Нежат - Чичек и Доан.

# 217
  • София
Аз и на външен вид не я харесвам много в периода след Lale Devri, но сега е добре, даже много.

# 218
Цитат
Останалите актьори, които ще вземат участие във филма са Зеррин Текиндор,
От кога ще е този филм? Зерин Текиндор да не приключва с "Черна обич"?

# 219
  • София
Това ще е игрален филм, а не сериал.

# 220
Аха, разбрах. За "Любовта обича съвпаденията".

# 221
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ме зарадвахте с новината за Нежат Ишлер. Стара любов си ми е той.
Серенайката и аз ни я харесвам, ама като не ме питат... Joy
Хич не мога да си ги представя като двойка...Пък и разликата в годините е голяма.
Ама ще видим, може пък да е приятна изненадата.

# 222
Да пусна и аз една новина, която много ме усмихна.  Grinning  Разбира се, възможни са и промени, но да пък няма такива.

От интервю на певицата Айшегюл Алдинч се разбира, че Ханде Доандемир ще играе във втората част на филма "Любовта обича съвпаденията". Историята на филма ще разкаже за двама родители, чиито деца (вероятно се има предвид само дъщерята) ще изживеят същата история. Ролята на дъщерята, според думите на Айшегюл Алдинч, ще изпълнява Ханде. Ролята на бащата ще бъде поверена на чуждестранен актьор. Мехмет Гюнсюр отново ще е в главната мъжка роля.

Айшегюл Алдинч по принцип е певица. Много от песните й звучат в продукциите на Йомер Фарук Сорак - режисьор на двете части на "Любовта обича съвпаденията", както и главен режисьор на сериала "Гордиев възел".
А дано Party че при падругите четох Laughing че Керем Бурсини и Фарах Зайнеп ли е  newsm78 щели да са в главната ooooh!

# 223
Здравейте! Някой може ли да ми каже торент за да си свалям Зимно слънце /Kis Gunesi/ ?

# 224
  • София
Здравейте! Някой може ли да ми каже торент за да си свалям Зимно слънце /Kis Gunesi/ ?

Заповядай:

http://data-bg.net/browse.php?search=%C7%E8%EC%ED%EE+%F1%EB%FA%E … ldead=0&cat=0

Общи условия

Активация на акаунт