Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 690
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
На стараницата си Мурад Ялдъръм е написал , че на 24.03 започва Sonsuz aşk . Не е уточнено сериал ли е

# 556
Цитат
На стараницата си Мурад Ялдъръм е написал , че на 24.03 започва Sonsuz aşk . Не е уточнено сериал ли е

Това е игрален филм. Заглавието се превежда като : "Безкрайна любов" , поне от руски е така. Премиерата ще бъде на 24 март 2017 год. В главните роли Фахрие Евджен и Мурат Йълдъръм. Тази вечер се излъчи трейлър към филма. Ето го.

С превод на руски.

https://vk.com/feed?z=video-74469850_456239822%2F14b8180c4475e4f … _-74469850_176431

# 557
И аз се заинтересувах от Бурята вътре в мен.
Ще следя от тази тема, кога ще има преведени епизоди /ако не на български, поне на руски/.
Благодаря на всички, които дават такава подробна информация за турските сериали.

За Бурята дълъг живот не се предвижда, рейтинга на първия епизод е плачевен, не знам дали въобще ще има бг. превод

Бурята вътре в мен еп.1 руски суб.
https://www.vbox7.com/play:2d3bf46ad6 1-1/2
https://www.vbox7.com/play:8fc554fd3c 1-2/2

Благодаря  bouquet Ще му дам шанс поне 2-3 серии и след това ще преценя дали си струва да го гледам.

# 558
  • София
Ами то не е ясно дали толкова ще издържи...

# 559
Ами може и да издържи толкова, щото други с подобен рейтинг си вървят  Sunglasses

# 560

Поне до 5-6 няма ли да го докарат  Laughing

# 561
  • София

Поне до 5-6 няма ли да го докарат  Laughing
Ще се разбере Simple Smile

# 562
  • варна
Започнах да гледам първия епизод на ,,Бурята вътре в мен ,, но е до половина ,къде мога да гледам другата част?

# 563
Здравейте момичета!И аз започнах няколко от новите сериали ,но за" Понякога живота е сладък" стигнах с руски превод до 7 епизод и не мога да продължа .Има ли яснота дали въобще ще може да се следи та дори и с руски превод ,на мене ми хареса ама не се справих с намирането на преведени серии след 6 скачам направо на 17.Ако може малко помощ  ...благодаря предварително

# 564
# 565
Благодаря ,с твоя помощ продължавам ,добре ,че малко с руския се разбирам иначе много трудно с турския съм на ВИЕ за жалост а толкова да ми харесват сериалите им .Това си е мой живот за седмица го изгледах до 117 серия на руски и сега бавно ще си го гледам по Диема.Бурята вътре в мен от новите също на руски после на български и така.Още веднъж благодаря.

# 566
Благодаря ,с твоя помощ продължавам ,добре ,че малко с руския се разбирам иначе много трудно с турския съм на ВИЕ за жалост а толкова да ми харесват сериалите им .Това си е мой живот за седмица го изгледах до 117 серия на руски и сега бавно ще си го гледам по Диема.Бурята вътре в мен от новите също на руски после на български и така.Още веднъж благодаря.

Превежда се и на бг, в момента се работи върху 2 епизод има го в ю туб на предната страница съм сложила и линк към 1 епизод

# 567
И аз гледах първата половина на 1-ви епизод на Бурята  преведен, а после продължих на руски.
За сега ми харесва умерено, не ме натоварва, харесвам филми с хубави къщи, тоалети...
Отказах се от ДО ЖИВОТ /много подтискащо ми действа/ и ще продължа с Бурята

# 568
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Някакви новини за Истанбулската невеста? Уж щеше да почва на 17.02., пък не е започнал още.

# 569
В темата за

Re: Kayıp с Аслъ Енвер и Мете Хорозоолу - нови проекти, колеги, екип #10 писаха 3 март. Пост 183.

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 21:24 от tigasa1

Общи условия

Активация на акаунт