Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 530
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
След "Твоят мой живот" започва "Част от мен" (Kaderimin Yazıldığı Gün) с Хатидже Шендил и Йозджан Дениз, никакво "Изкушение" няма да дават.  Peace

# 121
  • София
Да това стана известно чак днес

# 122
Да, така е. "Денят, в който е написана съдбата ми"... с някакво измислено заглавие, БТВ ще го пускат от 19 или 22 февруари. Купили са първия сезон. А след него.. очаквайте пауза от 1 година, за да пуснат и втория Grinning

# 123
Ей ,Дизилер Rolling Eyes...не се заяждайй,момченцееее... Naughty Joy Joy Joy

Спомням си Thinking ...че 1001 нощи беше закупен ,а още вървеше в Турция... bowuu

аа, помня , помня.. Но когато ТУК пуснаха 1001 нощ, аз бях гледал първия сезон по Kanal D  две години по-рано.
В Турция първия сезон тръгна септември 2006, а у нас през декември 2008.
Тук говорим, за ЗАВЪРШЕН СЕЗОН, не за завършен сериал. Когато пуснаха първия сезон у нас, в ТУрция вървеше третия.  Помня го много ясно, хаха... Помня като слоооон.
Тук даже пробно го пуснаха, по обедно време, ей така на риск, с предубеждението, че никой няма да гледа. То пък взе, че повлече крак

# 124
Ей ,Дизилер Rolling Eyes...не се заяждайй,момченцееее... Naughty Joy Joy Joy

Спомням си Thinking ...че 1001 нощи беше закупен ,а още вървеше в Турция... bowuu

аа, помня , помня.. Но когато ТУК пуснаха 1001 нощ, аз бях гледал първия сезон по Kanal D  две години по-рано.
В Турция първия сезон тръгна септември 2006, а у нас през декември 2008.
Тук говорим, за ЗАВЪРШЕН СЕЗОН, не за завършен сериал. Когато пуснаха първия сезон у нас, в ТУрция вървеше третия.  Помня го много ясно, хаха... Помня като слоооон.
Тук даже пробно го пуснаха, по обедно време, ей така на риск, с предубеждението, че никой няма да гледа. То пък взе, че повлече крак

newsm10 newsm10 Първа серия я излъчиха на 08.12.2008г.  Peace -  Е, аз се включих около 20.12. и от там...... Heart Eyes Heart Eyes

# 125
да, и аз помня, че беше на студенстия празник. Даваха 10 серии, после прекъснаха за 2 седмици около празниците и го продължиха след нова година. Но поне си даваха оригиналните епизоди, а не по системата "клъцни-срежи"

# 126
  • София
Ясен е каста на новата продукция на GOLD - Hanım Köylü
"Време на преселение" (Göç Zamanı) епизод 3 - трейлър 1

"Дъщерите на Гюнеш" (Güneşin Kızları) епизод 34 - трейлър 3

Новата звезда на Avşar Film - Oğuz Peçe
"Любов под наем" (Kiralık Aşk) епизод 33 - трейлър 1 и 2
"Великолепният век Кьосем" (Muhteşem Yüzy … од 13 - трейлър 1
"Завръщане у дома" (Eve Dönüş) епизод 18 - трейлър
"Твоят мой живот" (Paramparça) епизод 53 - трейлър
"Прекършени цветя" (Kırgın Çiçekle … изод 33 - трейлър
Leyla Lydia Tuğutlu се разделя с Kiralık Aşk
"Двойно щастие" (Çifte Saadet) епизод 2 - трейлър 1
"Песента на живота" (Hayat Şarkısı) епизод 2 - трейлър
"Семейни работи" (Aile İşi) от 17 февруари по ATV
Трейлър на игралния филм "Тясна рокля" (Dar Elbise) с  … а Туба Бюйюкюстюн

Гордиев възел: Наз взема решение относно Умут – епизод 6, снимки и резюме

Великолепният век Кьосем: Кьосем удря Сафийе там, където ще я за … , снимки и резюме
Трейлър на игралния филм "Deliormanlı" с участиет … и Сарп Левентоолу
"Отново любов" (Aşk Yeniden) епизод 42 - трейлър

"Разбойник няма да е господар на света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) епизод 23 - трейлър

Limon Film с нов сериал
Bestemsu Özdemir се завръща на екран
Kanal D с нов сериал - Bodrum Lisesi

# 127
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте! Аз през телефона за съжаление не мога да отворя дадените линкове с информация.Постоянно се въртят някакви предавки,колелца и нищо не зарежда.В момента гледам КаналД и Хаятшаркъсъ.Има ли тема за този сериал?Това е текрар,иначе епизода е всеки вторник нали?Да,сега видях на рекламите.

# 128
  • София
HugЗдравейте! Аз през телефона за съжаление не мога да отворя дадените линкове с информация.Постоянно се въртят някакви предавки,колелца и нищо не зарежда.В момента гледам КаналД и Хаятшаркъсъ.Има ли тема за този сериал?Това е текрар,иначе епизода е всеки вторник нали?Да,сега видях на рекламите.
Redemi това сега е повторение, тема за сериала няма, излъчва се всеки вторник от 20h

# 129
  • Варненска клюкарка
Новината от вчеращния ден, Къванч се ожени Grinning

И кратко видео от пристигането на младоженците в турското посолство в Париж:
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=8i4fEV30Djk&app=desktop

Хубава рокля, и двамата са много хубави!

Вчера е се е омъжила и актрисата Бурджу Кара, бившата съпруга на Буура Гюлсой! Дано днес да излязат снимки и подробности, сигурна съм че е била красива булка!

# 130
Изкам да попитам досега гледах всички сериали на Vbox7/Askim- най-новите турски сериали /,а сега не мога да отворя нито един сериал има ли някакъв проблем?

# 131
  • София
Обърнете се към потребителя: http://vbox7.com/user:gerisezoni за групата, това е администратора и. Но доколкото виждам клиповете са направени лични.

# 132
Тя от време на време ги прави "лични", но после пак ги връща "публични". Ако станеш член на групата, ще ги виждаш винаги, когато си логната в сайта.

# 133
  • София
Тя от време на време ги прави "лични", но после пак ги връща "публични". Ако станеш член на групата, ще ги виждаш винаги, когато си логната в сайта.
Когато са лични, може да ги гледа само тя, сега не всички са лични, лични май са само сериали, които не превеждат те, а крадат от други потребители, които към момента са забранили гледането на тези сериали.

# 134
Не зная подробности, но аз затова станах член, когато започна ВВК, защото пак се появяваше "личен".

Общи условия

Активация на акаунт