Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 846
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Бу, кой ще е серилът на Енгин

Пепелче не се знае, както съм написала са слухове, но пък са от хора на които имам доверие, г-жа Дурак не е потвърдила още. Иначе има слухове, че сериала ще се казва Адреналин, за партньорка се спряга Туба Мелис, но няма потвърждение до сега.

# 301
Бу, кой ще е серилът на Енгин

Пепелче не се знае, както съм написала са слухове, но пък са от хора на които имам доверие, г-жа Дурак не е потвърдила още. Иначе има слухове, че сериала ще се казва Адреналин, за партньорка се спряга Туба Мелис, но няма потвърждение до сега.
Хайде да стисна едни палци 😃

# 302
Моля предложете ми хубав турски сериал. Гледала съм 1001 НОЩ, ЗАВРЪЩАНЕ, ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ, ЕЗЕЛ.

Забавен и не натоварващ със само 101 серии - Bez bebek ... Вярно е от 2014 , но е интересен
как се казвз филма и има ли го с превод

# 303
И на мен хич не ми харесва, ама я виж к'во става тук  Mr. Green Явно грешката е в нас Simple Smile

И да питам къде сме го гледали това девойче, невинно  Mr. Green

# 304
  • София
И аз не я харесвам, а и някак си не ми се връзва, предпочитам някоя с по-тъмни очи и коси, по-грациозна, например Мерве Болуур много ми се връзва с Енгин, тя не е висока, но пак, Хатидеже Шендил пък като цяло ще му пасне идеално. А ти знаеш, че най-много искам да го видя с Ханде Доандемир и на ръст ще му е идеална, и на цвят. А и играта и е прекрасна, младолика е т.е без да е на 18 и да изглежда абсурдно до него, може да изиграе по-млада героиня. Ама да видим, те сериала да потвърдят, тя партньорката е най-малкия проблем.

Пепелч тук сме я гледали дамата:

Muhteşem Yüzyıl Kösem (2016) Katherina
    Kaçak (2015) Zeynep (sadece son bölüm)
    Şimdi Onlar Düşünsün (2014) Özge 4-7.Bölüm
    Merhamet (2013-2014) Melike
    Hatasız Kul Olmaz (2014) Duygu
    Sana Bir Sır Verecegim (2014) Deniz
    Leyla ile Mecnun (dizi)(2013) Peri Kızı (Taş Bebek)
    krem (dizi)(2012-2013) şelale
    Kolpaçino: Bomba (2011)[1]
    Cehennem 3D (2010)[1]
    Sevgili Düşmanım (2008) Ezgi [kaynak belirtilmeli]
    Annem (2007) Başak[kaynak belirtilmeli]
    Senin Uğruna (2007) Emel[kaynak belirtilmeli]
    Arka Sokaklar (2006) Nesrin[kaynak belirtilmeli]
    Büyük Buluşma (2004) Yasemin[kaynak belirtilmeli]
    Adını Feriha Koydum (2012) Rüya Çelik (konuk oyuncu)
    Gökhan Türkmen - Bitmesin (2012)

# 305
И аз не я харесвам, а и някак си не ми се връзва, предпочитам някоя с по-тъмни очи и коси, по-грациозна, например Мерве Болуур много ми се връзва с Енгин, тя не е висока, но пак, Хатидеже Шендил пък като цяло ще му пасне идеално. А ти знаеш, че най-много искам да го видя с Ханде Доандемир и на ръст ще му е идеална, и на цвят. А и играта и е прекрасна, младолика е т.е без да е на 18 и да изглежда абсурдно до него, може да изиграе по-млада героиня. Ама да видим, те сериала да потвърдят, тя партньорката е най-малкия проблем.

Пепелч тук сме я гледали дамата:

Muhteşem Yüzyıl Kösem (2016) Katherina
    Kaçak (2015) Zeynep (sadece son bölüm)
    Şimdi Onlar Düşünsün (2014) Özge 4-7.Bölüm
    Merhamet (2013-2014) Melike
    Hatasız Kul Olmaz (2014) Duygu
    Sana Bir Sır Verecegim (2014) Deniz
    Leyla ile Mecnun (dizi)(2013) Peri Kızı (Taş Bebek)
    krem (dizi)(2012-2013) şelale
    Kolpaçino: Bomba (2011)[1]
    Cehennem 3D (2010)[1]
    Sevgili Düşmanım (2008) Ezgi [kaynak belirtilmeli]
    Annem (2007) Başak[kaynak belirtilmeli]
    Senin Uğruna (2007) Emel[kaynak belirtilmeli]
    Arka Sokaklar (2006) Nesrin[kaynak belirtilmeli]
    Büyük Buluşma (2004) Yasemin[kaynak belirtilmeli]
    Adını Feriha Koydum (2012) Rüya Çelik (konuk oyuncu)
    Gökhan Türkmen - Bitmesin (2012)

Бу  Hug, благодаря!
Скрит текст:
Браво на тебе, ако си изгледала всичко това. Аз май само 2-3 сериала от тези съм гледала.
Нямам вече търпение да подпише и да започне най-сетне нещо Енгин. И дано извади късмет и с партньорката, че тогава щастието ще е пълно.
И докато чакам започнах Висше общество. От скука Simple Smile

# 306
  • София
Ааа Пепелче, извадих от биографията на госпожицата, повечето неща са музикални клипове.

# 307
 Тази дама и на мен хич не ми допада... Енгин достатъчно си почива, време е да поработи малко, че да се позарадваме и ние.

# 308
Тази дама и на мен хич не ми допада... Енгин достатъчно си почива, време е да поработи малко, че да се позарадваме и ние.

+1, даже малко ме плаши с този оцъклен поглед  Rolling Eyes Но пък не знам като актриса как е ...

Скрит текст:

# 309
  • Бургас

+1, даже малко ме плаши с този оцъклен поглед  Rolling Eyes Но пък не знам като актриса как е ...

Скрит текст:

Здравейте! И аз чакам с нетърпение нещо ново с Енгин. За актрисата пише, че е българка!!!!! Ако му стане партньорка, разбира се, ще и дам шанс дори само за това....

# 310
Отново се включвам с питане.И докато се чакат нови проекти да по разуча малко и за започналите такива.По-долу ще изброя някои имена нови сериалчета и ще се радвам ако някой ги гледа да сподели мнение...
Любовта на живота ми/ Hayatimin Aski
Обича ме,не ме обича/ Seviyor Sevmiyor
Кой от нас не обича/ Hangimiz Sevmedik
Великолепния зет

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 23:54 от JANILINA

# 311
  • София
Seviyor Sevmiyor - едно към едно по корейската драма. Много сладко и разтоварващо сериалче, а актрисата в главната роля играе супер. Peace

Hangimiz Sevmedik - засега само един епизод е минал, затова не бързам да се изказвам. Не ме впечатли кооой знае колко с нещо особено, иначе е свеж сериал. Wink

# 312
След байряма Нanım köylü го качват в Уoutube с голямо закъснение ...
Някой да знае другаде да е качена 12-та серия ?

# 313
Отново се включвам с питане.И докато се чакат нови проекти да по разуча малко и за започналите такива.По-долу ще изброя някои имена нови сериалчета и ще се радвам ако някой ги гледа да сподели мнение...
Любовта на живота ми/ Hayatimin Aski
Обича ме,не ме обича/ Seviyor Sevmiyor
Кой от нас не обича/ Hangimiz Sevmedik
Великолепния зет

има ли ги преведени

# 314
Seviyor Sevmiyor - едно към едно по корейската драма. Много сладко и разтоварващо сериалче, а актрисата в главната роля играе супер. Peace

Hangimiz Sevmedik - засега само един епизод е минал, затова не бързам да се изказвам. Не ме впечатли кооой знае колко с нещо особено, иначе е свеж сериал. Wink

Тинче,благодаря ти!За дугите двата явно никой няма да се включи.Е,аз ще им хвърля по едно око пък тогава ще реша ще ги бъде или не...
sladurchetata ,аз гледам само на руски,понеже бокса дори да ги има много ми забива,но мисля,че имат превод на руски ако те устройва...

Общи условия

Активация на акаунт