Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 856
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
някой знае ли кога ще започне втори сезон на Песента на живота

# 316
  • София
Септември или октомври месец.

# 317
Seviyor Sevmiyor - едно към едно по корейската драма. Много сладко и разтоварващо сериалче, а актрисата в главната роля играе супер. Peace

Hangimiz Sevmedik - засега само един епизод е минал, затова не бързам да се изказвам. Не ме впечатли кооой знае колко с нещо особено, иначе е свеж сериал. Wink

Тинче,благодаря ти!За дугите двата явно никой няма да се включи.Е,аз ще им хвърля по едно око пък тогава ще реша ще ги бъде или не...
sladurchetata ,аз гледам само на руски,понеже бокса дори да ги има много ми забива,но мисля,че имат превод на руски ако те устройва...
Устройва ме, нямам проблем с руския. Къде ги гледаш?

# 318
Не четете ли, не гледате ли новини ? Какви ли филми ще снимат оттук нататък ?

# 319
Относно сериала Втори шанс, има ли преведен епизод на бг и от къде мога да го изтегля?

# 320
"Втори шанс"е игрален филм. Пуснаха само трейлъри. Мисля, че и  в Турция не е по кината им още.

# 321
Благодаря bouquet

# 322
"Втори шанс"е игрален филм. Пуснаха само трейлъри. Мисля, че и  в Турция не е по кината им още.
в темата за Нургюл има инфо. Май чак за есента се говореше ,че ще излезе по екраните. Доста обещаващи изявления направи Йозджан. Чакам го и аз с нетърпение.

# 323
Моля дайте линк за филма Любов и наказание, цели епизоди и чисто качество

# 324
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=928900;topicrefid=19  Това е 1-ва стр. на тяхната тема. Има линкове. Не знам за качеството им.

# 325
Здравейте ,някой знае ли къде е Джансу Дере , и има ли нови проекти в които участва ? Отдавна нищо не се чува за нея Питам , защото много я харесвам ,като актриса.

# 326
Някой дали може да преведе саундраците от "Любов под наем"? Всичките ги има в youtube - Kiralik ask soundratrack.

# 327
  • София
Джансу от доста време няма нови сериални проекти, няма и информация да снима нещо скоро.

За превод на саундтрака на сериала запитайте в някоя от темите.

# 328
Някой дали може да преведе саундраците от "Любов под наем"? Всичките ги има в youtube - Kiralik ask soundratrack.

Не го следя , но ако ми пратите текста мога да опитам

# 329
Някой дя има линк към "Еvim sensin"
Попаднах днес  на някаква песен от филма , пише че е излязъл 2014 г. но не го аткривам

Общи условия

Активация на акаунт