Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 724
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Втори шанс превод все още няма, най-рано на пролет, след като излезе на двд и бъде качен по торентите
з newsm78 newsm78 newsm78 здравейте кажете някой интересен сериал аз гледам любов под наем 😜кара севда😍и ичерде искам да гледам нещо като любов под наем или подобен може и да нее турски Благодаря✌✌✌✌✌😘😘😘😘
 newsm78 newsm78 ewsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Препоръчвам ти този.
http://diemafamily.nova.bg/series/view/510/%D0%9C%D0%BE%D1%8F%D1 … 0%B5%D1%80%D0%B0/
Благодаря .
ht.  благодаря някой друг сериал?

# 511
  • София
Втори шанс превод все още няма, най-рано на пролет, след като излезе на двд и бъде качен по торентите
з newsm78 newsm78 newsm78 здравейте кажете някой интересен сериал аз гледам любов под наем 😜кара севда😍и ичерде искам да гледам нещо като любов под наем или подобен може и да нее турски Благодаря✌✌✌✌✌😘😘😘😘
Препоръчвам ти този.
http://diemafamily.nova.bg/series/view/510/%D0%9C%D0%BE%D1%8F%D1 … 0%B5%D1%80%D0%B0/
Благодаря .
Номер 309
Любовта не разбира от думи
Висше общество
Cesur ve Güzel

# 512
Препоръчвам ти този.
Благодаря .
Номер 309
Любовта не разбира от думи
Висше общество
Cesur ve Güzel
Благодаря гледам ги ??

# 513
  • София
Дъщерите на Гюнеш, Чучулигата, Войната на розите, Bir cocuk sevdim

# 514
 ooooh!
Дъщерите на Гюнеш, Чучулигата, Войната на розите, Bir cocuk sevdim
   гледах ги!!

# 515
  • София
То няма какво да предложа, освен да следиш тези които почват скоро
Bu sehir akrandan gelecek и Оlene kadar

# 516
То няма какво да предложа, освен да следиш тези които почват скоро
Bu sehir akrandan gelecek и Оlene kadar
Благодаря много със сигурност ще ги следя просто исках някой който е с финал вече наскоро приключил ..

# 517
  • София
Ами няма, гледала си всичко за което се сещам, ако не си гледала Гордиев възел него погледни или в Очакване на слънцето ако не си гледала. Можеш да видиш и Intikam

# 518
  • София
здравейте кажете някой интересен сериал аз гледам любов под наем 😜кара севда😍и ичерде искам да гледам нещо като любов под наем или подобен може и да нее турски Благодаря✌✌✌✌✌😘😘😘😘

Аз препоръчвам "Пойраз Карайел" - в него има от всичко по много - и любов и драма, а комични моменти изобщо не липсват Simple Smile

# 519
здравейте кажете някой интересен сериал аз гледам любов под наем 😜кара севда😍и ичерде искам да гледам нещо като любов под наем или подобен може и да нее турски Благодаря✌✌✌✌✌😘😘😘😘

Аз препоръчвам "Пойраз Карайел" - в него има от всичко по много - и любов и драма, а комични моменти изобщо не липсват Simple Smile
благодаря много с бг суб има ли ги

# 520
  • София

благодаря много с бг суб има ли ги

Всички, без излъчената серия снощи.

# 521
Здравейте! Пуснат е трейлър за "Бурята вътре в мен",ако може да ми дадете малко информация, че рових се но нищо не намерих.Кога ще започне излъчването му и дали има форум където се обсъжда?

# 522
Здравейте! Пуснат е трейлър за "Бурята вътре в мен",ако може да ми дадете малко информация, че рових се но нищо не намерих.Кога ще започне излъчването му и дали има форум където се обсъжда?

Скрит текст:

# 523
  • София
За сега няма дата за излъчване, но ще започне скоро, също така и тема специална няма. Историята ще е любовен триъгълник, става дума за две сестри, които са влюбени в един мъж.
Сюжет: Езги /Мерве Болуур/ е отдавна влюбена в Емре /Юсуф Джъм/. Емре планира да се ожени за сестрата на Езги - Дениз /Гизем Караджа/. Езги измисля план, с който да отнеме от сестра си младия човек. Но случващите се събития излизат от контрол и сриват този план. Всяка от сестрите се опитва да удари другата по болното място, но понякога разбират, че е по-добре да действат заедно, отколкото отделно.Сериалът ще бъде турска версия на корейският сериал "Glass Mask"

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 13:13 от Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)

# 524
Благодаря за информацията ще следя темата както винаги и ще науча когато почне

Общи условия

Активация на акаунт