Лаптоп или компютър с Уиндоус

• 1 265
  • 8
  •   1
Отговори
трябва да си купя лаптоп или компютър с Уиндоус. Моля за препоръки. Бюджет 300-350 лв.
Меррсиии!

# 1
Препоръчвам ти да следиш обявите втора ръка в базара или олх, щото за под 400 нов не мисля, че ще намериш. Peace

# 2
Настолен за тея пари. Лаптопа за толкова пари има вероятност да даде фира или да е вече, но замаскиран. Частите на настолния компютър са лесно достъпни за смяна за разлика от лаптоп. По-евтини са също така.

# 3
Приятел ми даде промокод за този магазин: http://kozelat.com
Препоръка за нещо от там този ценови диапазон? Имам код за 5% - Kozelat99 и безплатна доставка

# 4
От 5-те налични този ->  DELL OptiPlex 790. Аз не бих си купила оттам, изглежда изключително съмнително сайта.

# 5
На 350лв ще ти смъкне някой с конфигурация на по-висока цена. От такива магазини дето е ясно, че са си "оставили ръцете" не е никак добра идея покупка.

# 6
За тези пари втора употреба можеш да си вземеш само, търси фирми които продават втора употреба от Германия някои дават и година гаранция

# 7
# 8
Винаги важи правилото, че за парите, за които ще купиш даден лаптоп, можеш да вземеш доста по-добър настолен компютър. Като съвет ти казвам вземи компютър който поддържа DDR3 и е с процесор на Интел. Причината за това е , че само първото поколение на интел и старите процесори на АМД поддържат ДДР2, а те са много слаби. С навлизането на новите архитектури на Интел (Ivy Bridge, Sandy bridge, haswell, broadwell), навлезе и ДДР3 паметта и всички те ползват ДДР3 памет. Тоест тя  може да ти служи като индикатор дали компютъра ползва по-модерна архитектура или ползва първо поколение процесори като Core 2 Duo, Core 2 Quad и други такива слаби процесорчета.

http://olx.bg/ad/4-yadren-geymarski-kompyutar-500-hard-4gb-ram-I … O.html#7740c62021 - този компютър от горепосочените, не е лош. С

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 13:24 от eastman18

Общи условия

Активация на акаунт