Знаете ли кого видях?! - тема 28

• 212 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Деси Банова. С новия цвят коса и не толкова бухнала прическа изглежда много по-добре!

# 286
  • Sofia
Кристо и гаджето му Кристина на изложението за абитуриенти в Земята и хората.Избираха тоалет за момата.

# 287
Джино в червен Мерцедес, съвсем случайно го забелязах, просто колата му ми се наби на очи с цвета и чистотата си.

# 288
  • София
Джино в червен Мерцедес, съвсем случайно го забелязах, просто колата му ми се наби на очи с цвета и чистотата си.

То последните дни много известен стана този мерцедес, сам си пусна снимка как са му сложили скоба с коментар:

„То триабвало да се пусне смс а аз от каде да знам”.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/19372 … 7&oe=576F1D7A

# 289
Настина ли е написал "каде"?

# 290
  • Sofia
Само тази грешка ли откри Wink

# 291
хахаха, благодаря, че ми обърна внимание  Joy
Явно е изтрит коментарът, защото във фейса липсва. Усетил се е човека.

# 292
Е, не е като да не пише с грешки. В едно предаване на тениска написа ПРNЯТЕЛ.

# 293
  • София
Адел, Риана, Кайли Миноуг, Джъстин Бийбър, Coldplay. Всички на ръка разстояние.
На Brit Awards в Лондон вчера. Кайли беше с много странен тоалет, особено в гръб.
Адел е страхотна. Ако не броя лъскавия й тоалет, с който се облече към края. Не че и този, преди това беше много успешен. Но като personality е невероятна!

# 294
  • Berlin
Ауууу, завидях! 😄

# 295
Бебо Халваджият със жена си си детето си на Витошка; Елза Парини-без коментар Simple Smile

# 296
Николета Лозанова ,добре изглеждаше,но ми се видя доста злобна. Не спря да коментира всеки около нея. ooooh!

# 297
Калин Сърменов около УНСС .

# 298
Ивет Лалова в петък вечер в клуб Текила. 100 Кила пак там, на участие.

# 299
Николета Лозанова ,добре изглеждаше,но ми се видя доста злобна. Не спря да коментира всеки около нея. ooooh!

Защо ли не се учудвам?! Все пак тя е най-красивата....

Препоръчвам театрална постановка "Жена ми се казва Борис". Та там ГЪмов, Диана Любенова, Е. Шинова, Угрински и тн. Много симпатични всичките. Диана Любенова на живо е по-хубаво отколкото на екран.

Общи условия

Активация на акаунт