Знаете ли кого видях?! - тема 28

• 212 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Днес - Поли Генова в Спагети Къмпани в Сердика. Беше усмихната. Аз много я харесвам.

В петък - Устата в едно заведение в Младост по обяд. Беше.с типичния му флорален анцуг на Адидас.

Миналата седмица - Нели (жената на Среброто) в the mall...Много симпатична!

# 616
Нели висока ли е? Много ми е симпатична.

# 617
Не, никак не е висока.

# 618
  • София
Миглена (или Меглена) от Къртицата във Фантастико на Симеоновско шосе. Изненадващо ми хареса.

# 619
  • София
Стоян Алексиев (Генадиев от "Откраднат живот") днес в заведение на Витошка. Беше в компанията на млада дама.

# 620
  • Пловдив
Марина Войкова около парк Заимов. Красива е. Има минимален шанс да съм се припознала, но все пак момичето си беше хубаво Laughing

# 621
  • Стара Загора
Татяна Дончева в Трявна днес!

# 622
  • Rock & Roll feeling ...

Тя е била републиканска шампионка,някъде трябва да има височината й  Thinking

# 623
Татяна Дончева в Трявна днес!
Тя е родена в Трявна Wink
Нели е била гимнастичка, каква височина да има?

# 624
Тя е била републиканска шампионка,някъде трябва да има височината й  Thinking
170 см.

# 625
  • Sofia
Цветелина Грахич, на касата на Билла-бул.България. Късно разбрах,че е тя, та не можах да я огледам  Crossing Arms добре.Разговаряше си с касиерката,която всъщност после ми каза,че е тя  Crazy. Носеше хубаво дънково яке с дантела по ръкавите, ама джуките й ужасни-като лапнишаранКа  Mr. Green.

# 626
Кристо днес, разхождаше се по "Ангел Кънчев". Беше облечен в черно, татуиран и набит, висок колкото мен.
Ясен Петров в ,,Лидъл"  на "Раковски" - небрежно готин.

# 627
Кристо днес, разхождаше се по "Ангел Кънчев". Беше облечен в черно, татуиран и набит, висок колкото мен.

Ако не се лъжа го видя в Конфети днес с една руса мацка.  Simple Smile

# 628
Цветелина Грахич, на касата на Билла-бул.България. Късно разбрах,че е тя, та не можах да я огледам  Crossing Arms добре.Разговаряше си с касиерката,която всъщност после ми каза,че е тя  Crazy. Носеше хубаво дънково яке с дантела по ръкавите, ама джуките й ужасни-като лапнишаранКа  Mr. Green.

Тя пак се разхубави ако е за въпрос. Поотслабна, а това в 99% от жените води до разхубавяване. Че преди приличаше на евтина ***ва. Но тези джуки май са си нейни... Или? newsm78

# 629
Не са нейни. Доброволно се е окипазила...

Общи условия

Активация на акаунт