Знаете ли кого видях?! - тема 28

• 212 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Също така участваше във формата "Умна и красива"  Peace

# 91
Енрике Иглесиас  Heart Eyes

# 92

Да не си в Израел? Черпи ли с текила на концерта?

# 93
Закъснях да се похваля Simple Smile Не, в София го видях  sohappy

# 94
Русата Златка и Светлана Василева.

# 95
  • Пловдив
Албена Михова в Сердика център, репортерката Нели Тодорова пред търговския център.

# 96
  • София
Иван Костов, частната му банкерка слезе да го дообслужи пред колата. С бейзболна шапка, кара готино Ауди комби. Много усмихнат беше. В смисъл не любезен, а непукист.

# 97
По темата: Йордан Лечков около сградата на БФС.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 21:23 от bubanka

# 98
  • На земята, която е всъщност звезда.

Денди. Като в роман на Булгаков. Днес, в 6 вечерта, разхождах кучето в градинката зад Царския дворец. Беше тъмно, мъгливо и само старинните лампи мъждукаха тук-там. И в този момент от мрака изплува въпросният, страшно изтупан в черен костюм, с черна папионка, искрящо бяла риза и кожено палто. В лапичките си държеше десетина маркови плика, явно с подаръци, и каишката на малко кученце, което го теглеше в различни посоки. Дали заради черните очила Rolling Eyes, кученцето или някакви развеселяващи напитки, но Денди доста криволичеше по алеята.   

П.П. Нали имаше италианска хрътка? Това беше пекинезоподобно.  newsm78

# 99
  • софия

Денди. Като в роман на Булгаков. Днес, в 6 вечерта, разхождах кучето в градинката зад Царския дворец. Беше тъмно, мъгливо и само старинните лампи мъждукаха тук-там. И в този момент от мрака изплува въпросният, страшно изтупан в черен костюм, с черна папионка, искрящо бяла риза и кожено палто. В лапичките си държеше десетина маркови плика, явно с подаръци, и каишката на малко кученце, което го теглеше в различни посоки. Дали заради черните очила Rolling Eyes, кученцето или някакви развеселяващи напитки, но Денди доста криволичеше по алеята.   

П.П. Нали имаше италианска хрътка? Това беше пекинезоподобно.  newsm78
Точно това е Денди. Винаги, когато го срещна, адски ме кефи и ми повдига настроението. Това му е кучето
Скрит текст:
Хининос
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2143552

# 100
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, с Хининос беше.  Peace

# 101
Предишното му куче Марципан почина, но то не беше хрътка, а далматинка с мъжко име.

# 102
  • София
То и Хининос вече не е много млад мисля, Денди един път ми се оплакваше, че нещо не слушаше и затова не го беше взел с него. Не ми е приятел, ходи често в бара на Кристал заедно с Хининос, пийва си и си говори с непознати. Често е подпийнал, но е веселяк и разказва много интересни неща, личи си, че е чел много.

# 103
  • София
В работата ми, често се случва да идват популярни личности (доколкото е уместно да ги наричам "личности").
Последно дойде Красимир Балъков. Нисък, черен като от малцинството, с недоумяващо изражение тип "- Защо не ми се радваш, че ме виждаш?! Не ме ли позна?"
 Whistling

# 104
  • Сф
Елин Топузаков_ Топчо и Весела в Банско

Общи условия

Активация на акаунт