WIZZ AIR - 20

• 69 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Момичета, гледам цените на полетите до Португалия за след 3-4 месеца. Има ли шанс да паднат по нататък? За конкретни дати търся, първо бяха по ниски, от 2 седмици се вдигат с малко ... Sad

# 676
Момичета, гледам цените на полетите до Португалия за след 3-4 месеца. Има ли шанс да паднат по нататък? За конкретни дати търся, първо бяха по ниски, от 2 седмици се вдигат с малко ... Sad

Уиз ще пътуват до Португалия ли?  До кой град ?

# 677
  • Варна
От Букурещ до Лисабон ще имат полети. Ние сме от Варна и Букурещ ни устройва ...

Аз се притеснявам, че ще пътуваме 6 човека и да не свършат билетите докато чакам цени ... че и конкретни дати имаме, въобще съм в голяма чуденка.

# 678
Flash,от Букурещ нямате ли богат избор от нискотарифни авиокомпании? Доколкото знам там са поне 4-5 или греша?

# 679
  • Бургас
Днес Wizz ДАВАТ 20 % Отстъпка на всички полети ..... възползвах се през април - 6 дни в Лондон за 166 лв двупосочен ! от Бургас / това без багаж

# 680
От Букурещ до Лисабон ще имат полети. Ние сме от Варна и Букурещ ни устройва ...

Аз се притеснявам, че ще пътуваме 6 човека и да не свършат билетите докато чакам цени ... че и конкретни дати имаме, въобще съм в голяма чуденка.

Погледни и Блу еър. И те пускат линия до Лисабон от Букурещ. Сравни цените за датите си. Но при всички положения имаш избор.

# 681
Бързо питане към тези, които по-отдавна следят Уиз.. Всяка година ли пускат промоция 2 билета на цената на един, или понякога само? Миналата година се възползвах, и се чудя да чакам ли и тази  Thinking

# 682
  • София
Бързо питане към тези, които по-отдавна следят Уиз.. Всяка година ли пускат промоция 2 билета на цената на един, или понякога само? Миналата година се възползвах, и се чудя да чакам ли и тази  Thinking
По спомен последните две години е такава промоцията. За предните не помня.

# 683
  • Варна
Блуеър имат полети чак юни-юли някъде.
Аз търся края на м.май. Само тези двете компании съм проверявала, други с директни полети не открих за съжаление. България еър пускат до Лисабон от края на април но цените им не ми харесват.
За други нискотарифни не знам Sad а през търсачките излизат само с прекачване.

# 684
Блуеър имат полети чак юни-юли някъде.
Аз търся края на м.май. Само тези двете компании съм проверявала, други с директни полети не открих за съжаление. България еър пускат до Лисабон от края на април но цените им не ми харесват.
За други нискотарифни не знам Sad а през търсачките излизат само с прекачване.

Да, така е. България еър започват от 245 евро на калпак. За май наистина ти е вариат само Уиз.

# 685
По спомен последните две години е такава промоцията. За предните не помня.

А може ли да кажете кога я пускат тази промоция

# 686
# 687
Ох и аз се загледах в намаленията. Около НГ има мн добри цени. Някой има ли споме по 19.05. намалението дали беше само за членове или за всички, че моето изтече

# 688
На 19 май подаряват по 1 билет към всеки закупен, без значение дали си член, или не. Моето беше членство беше изтекло доста преди миналия 19 май, но си купих два двупосочни за Малта за 140 лв общо... Ако все още имах членство, щях да спестя още 20-на лв, но... Simple Smile

# 689
  • София
Тая година ще си сложа римайндър, аз купих членство заради дубайските билети и с удоволствие бих го използвала още едиин път, чудех се защо все съм го изпускала това промо за рд, а то щото съвпада с рд на децата ми и обикн. тоя ден не ходя на раб. и не квлючвам компютър  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт