WIZZ AIR - 20

• 69 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
На 19 май подаряват по 1 билет към всеки закупен, без значение дали си член, или не. Моето беше членство беше изтекло доста преди миналия 19 май, но си купих два двупосочни за Малта за 140 лв общо... Ако все още имах членство, щях да спестя още 20-на лв, но... Simple Smile

Благодаря, че подсетихте за датата  bouquet И моето членство вече изтича,но да... определено си заслужава най много тази промоция - купуваш 2, плащаш 1 билет.

# 691
  • София
В този ред на мисли и децата могат да намажат- за деца над 2 г. се взима цял билет, нали? т.е. ако купя 2 билета, ще взема още 2 безплатно и ще можем за сефте да сме комплект? аз вече си направих планове... дано въобще я пуснат тая промоция Grinning

# 692
Мда, дано да я пуснат и тази година наистина...

Имаше и там някаква уловка, с някаква административна такса, дето се плаща и за уж безплатните билети, т.е. не е съвсем 50% отстъпката, както изглежда на пръв поглед, но пак си е доста добре, и ние 'намазахме' миналата година Simple Smile

# 693
  • София
Нещо хич не съм доволна от днешните т.нар. намаления, а ги чаках отдавна и бях сигурна, че ще си харесам нещо! Simple Smile

# 694
  • Чукарландия
Благодаря за темата, сега я откривам!  bouquet

Ще я следя с интерес, предстоят ми пътувания с тази авиокомпания. Само да попитам, колко често правят такива промоции, като днешната и с намаляване на времето за закупуване на билет, цените покачват ли се? Hug

# 695
  • Пловдив
Цените са ми странни.  Thinking  До сега не съм попадала на цена 83.19лева и 115.19лева.....Това без намалението. Има някакъв смисъл да купиш пълния пакет, защото там 20% са добра отстъпка, сумата е по-голяма. Но каква ми беше изненадата, като виждам цена 178.95лева......кликам върху розовия процент и там ми намаля цената с 20%, но от 203.69 лева, а не от обявените 178.95 лева.  Shocked Билетите за връщане са същия купон. Там вече има разлики и само в цената на билета, от която ти приспадат отстъпката. Само за едно направление видях. Сега ще пробвам и за други дали има такива издънки.  Whistling

Редактирам се. Административна такса 16 лева.  Laughing Каквото и да означава това. Но пак не ми се връзват едните числа с другите.

# 696
Намалението не включва административната такса от 16 лв.
Т.е. ако билетът е 116 лв, с намалението става 96 лв. Вадят се 20 % от 100 лв

# 697
  • Пловдив
Намалението не включва административната такса от 16 лв.
Т.е. ако билетът е 116 лв, с намалението става 96 лв. Вадят се 20 % от 100 лв

Така описано с простички кръгли числа ми се изЯсни.  Laughing Леко е объркан словореда в ценообразуването, за такива "босички" като мен.  Crazy

# 698
  • в града на вечния купон
Търся  за Лондон  изгодни  цени около  100лв отиване  и връщане ,но като гледам  май само с търсене  ще остана.

# 699
Търся  за Лондон  изгодни  цени около  100лв отиване  и връщане ,но като гледам  май само с търсене  ще остана.
За кога?
Колко време?

# 700
Наскоро пак имаше предварително обявено намаление от 20%. Следя нашите дати за Малта за приятели. Преди 'промоцията' цената беше твърдо 479 лв за два двупосочни. Непосредствено преди намалението стана около 590 (точната сума не помня) - дори в деня на самото намаление си остана толкова........

# 701
За кога?
Колко време?
гледам  септември  за 22ри почивните  дни за 2-3 дни.

# 702
Търся  за Лондон  изгодни  цени около  100лв отиване  и връщане ,но като гледам  май само с търсене  ще остана.
За кога?
Колко време?
гледам  септември  за 22ри почивните  дни за 2-3 дни.
Ако целта е 100лв. двупосочно, то за мен е недостижима с Wizz.
Те следят много точно почивните дни + това, хората си следят датите и купуват билети...  Embarassed

# 703
Аз  не  бързам  ще чакам Раян.
Точно  чета новата  тема за тях,която  си направила.
Поздравления  за което.
Ще следя и wizz.
Три дни за разглеждане  са ок за Лондон ?

# 704
Аз точно за 100 лв ходих до Лондон, и то 2 пъти, но през 2011.
Да, ще ти стигнат 2 дни.
(С Раян като гледам можеш да намериш за 70-80 евро)

Общи условия

Активация на акаунт