Искам да кажа ... (64)

• 40 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Много ви благодаря прекрасни, зарадвахте ме Hug Да ви се връщат хубавите пожелания - особено за Катерина и Катерин  Mr. Green И да... нека скоро гледаме бебета из темата Heart Eyes
Лале, страхотна новина, сигурно си на седмото небе от щастие! Лека бременност желая на сестра ти!
Хубав ден ми е днес, не мога да отрека, иска ми се да украсявам вече, липсва ми само щипка сняг! Ама заради зиморничавите ще постискам още малко зъби  Whistling
И честит ни приз на темата, това беше единствената категория, в която гласувах, защото всяка сутрин ми започва с вас, а това никак не е малко  Simple Smile
Валери, бързо да минава тази шарка, дано не сърби много Crazy

# 61
Мър, да си здрава и щастлива.

# 62
Мър, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! И весело изкарване! Simple Smile

# 63
  • София
Съни, мерси. Ще се поразтърся за такива магазини, където да се отърва от тази верижка и евентуално да купя обици.

Много ви благодаря прекрасни, зарадвахте ме Hug Да ви се връщат хубавите пожелания - особено за Катерина...
Благодаря, но една ми стига.  Joy Вие почвайте усърдно работа!

# 64
Тони, изкупуват и заменят, но не много изгодно, ако не се лъжа купуват 30-35, а продават около 70, това по памет от преди няколко години. И аз имам страшно много стари неща от свекървта, но не ги продавам пазя ги и за не знам за кого, нито аз, нито децата биха носили такива накити.

# 65
Добър ден, момичета!
От доста време не съм писала тук.
Приятно е да видя все същите никове!  bouquet

Мъ℘♥Мяɣ , Честит рожден ден и от мен! Винаги пожелавам здраве и радост от живота - мисля, че това е достатъчно за всеки! Пожелавам го и на теб!  bouquet

# 66
Скоро бях питала в златарски магазин- изкупуваха го на 35 лева, продаваха май на 75-80. Доста неизгодно ми се струва.

# 67
  • югозапад, под "Марков камък"
Мър, честит Рожден Ден! Желая ти много здраве и усмивки bouquet
Честита победа и на темата!

# 68
Тони, както е писала Жаки, изкупуват на около 35лв., а продават на 65-70лв. Поне в Бургас, навсякъде може да се направи замяна.

# 69
  • Sofia
 Честито,победител(К)и  bouquet!

Нашата тема си е нашаТА тема  Hug...да си е все така позитивна,захаросана,подсолена и подкиселена,понякога и най-вече ИСТИНСКА  Peace!

Честито и на Ивъл  bouquet!

Почвам подред:
Мър, да взема да ти честитя ПАК,а?  hahaha Здраве,късмет и реализирани планове,както и все толкова,та и повече обич,колкото струи от написаното от теб!  bouquet Наздраве!

Джули, прекрасни са ти "децата"  Hug. Лео ще е вашата бяла лястовичка  Praynig Hug

Жаки, не съм ходила на лекар  Embarassed...предписах си самолечение-Невробекс и Магнезий,ако няма подобрение до седмица,ще се наканя  ooooh!.Благодаря,че ме мислиш  Hug

ВалерИ, съвсем "навреме" е тая баба Шарка.До празниците ще сте забеавили, пожелавам да минава леко и без белези. МИналата година,баш по това време се шари моичкият, измазахме какво ли не...само Viru Sooth облекчаваше сърбела  Peace.Но си беше точно тридневно чудо  Peace

Имам уговорка за обяд с една приятелка,а се помотвам.  Embarassed

# 70
Честит рожден ден, Мър  newsm59

# 71
  • София
Тони, както е писала Жаки, изкупуват на около 35лв., а продават на 65-70лв. Поне в Бургас, навсякъде може да се направи замяна.
Вани, ами супер.  Grinning Вместо да ми отлежава тази грозотия вкъщи, поне да я разкарам, па макар и неизгодно.

# 72
  • дядовата ръкавичка
Мър, честит рожден ден! Безгрижни скиорски и морски забавления пожелавам Laughing

# 73
  • някъде ... тук ...
Честито на темата и Ивъл!
Честит рожден ден на Мър! И аз и пожелавам Катерин и Катерина  Laughing
Лале, супер новина! Успешно и наред да е всичко!
Джули, Ени и Лео са страхотна комбина ми се струва Simple Smile

Доно изкара по-леко шарката Валери Praynig

За второ си бяхме готови, ама доста го почакахме. Обаче и разлика от 5 години не е лоша. Съгласна съм, че колкото по-порастват децата и по-трудно става навиването. Още като гаджета с мъжа ми си бяхме решили за три, ама ... работа, жилище, ипотека, ..., децата пораснаха и се почустваш отделен човек и времето минало. Винаги могат да се измислят и намерят причини и за, и зпротив.

Скрит текст:
И аз си предписах магнезий и Б-комплекс, а и сок от арония (заедно с мъжа ми).

# 74
Ох, не мога да насмогна да ви изчета Simple Smile
Честит рожден ден на МърМяу  Hug
ЗА тези гласувания нещо хич не ги улучвам кога започват и кога свършват  newsm78 Вчера успях да гласувам за Красавица само, но не съм видяла, че има резултати  Flutter Така е като следя само Аватарните теми  Laughing
За второ дете не знам дали и аз бих се навила, добре че излязоха наведнъж  Mr. Green Преди си мислех, че ще имаме трето, но вече не съм такъв ентусиаст, то и няма за кога де, най-вече защото ме е страх да няма някакъв проблем, не толкова от финансова или друга гледна точка  Rolling Eyes Но пък децата искат братче - единия, другия - сестриче  Laughing Няма да ги огрее де Simple Smile
Лаленце, леко бременеене на сестра ти. Иска ми се и моята да се реши за второ, но май като гледам и тя като  мен не смее да рискува  Confused

Общи условия

Активация на акаунт